Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
vic":1dzder9o mondta:
Lehet h kuncsaftokra vadászik akiknek rossz a gépe és megjavítja :D :P.

Miután megszerelte tuningolni is fogja , nem is kicsit :) Egyébként a tag Szegedi azt is tudom melyik suliba jár... tán az osztályt is :)

Egy érdekesség:
Ma hajnalban 3 óra után értem haza, erre csörög a mobilom hogy rejtett számmal hív valaki. Kicsit gondolkodtam (azon hogy ki a bánat hív ilyenkor és felvegyem-e), végül kinyomtam (nehogy véletlenül lediktálja nekem a szombati lottószámokat :D ). Utána megnéztem a híváslistámat és semmi nyoma nem volt annak a bizonyos hívásnak (ezt furcsálltam leginkább). Szerintetek csak szimplán szórakozott valaki, vagy valami számítógép akart lejátszani valami előre felvett szöveget?

Tibi":25tb42cc mondta:
Egy érdekesség:
Ma hajnalban 3 óra után értem haza, erre csörög a mobilom hogy rejtett számmal hív valaki. Kicsit gondolkodtam (azon hogy ki a bánat hív ilyenkor és felvegyem-e), végül kinyomtam (nehogy véletlenül lediktálja nekem a szombati lottószámokat :D ). Utána megnéztem a híváslistámat és semmi nyoma nem volt annak a bizonyos hívásnak (ezt furcsálltam leginkább). Szerintetek csak szimplán szórakozott valaki, vagy valami számítógép akart lejátszani valami előre felvett szöveget?

vagy netán téves hívás :wink:

Volt már hogy felvettem, nem szólt bele senki, hiába hallóztam, aztán leraktam az asztalra hogy akkor fizessél vazze ha nem szólsz bele :D . Kb. 15 percig volt képes tartani a vonalat :D .

Barin":1p19imwt mondta:

Mi folyik ott Miskolcon?? Ez már a nyolcadik földrengés arrafelé a héten lol2 .

Tibi":26bwl30l mondta:
Volt már hogy felvettem, nem szólt bele senki, hiába hallóztam, aztán leraktam az asztalra hogy akkor fizessél vazze ha nem szólsz bele :D . Kb. 15 percig volt képes tartani a vonalat :D.

lol2 lol2

egyébként nem tudom mi folyik itt miskócott :D :D

Ne hívogasson. Inkább utalja a számlámra a sok pénzt. Akkor meg leszek elégedve!

Ahogy pakoltam megtaláltam a kézi rádiómat. Alaposan megvizsgálva kiderült hogy szovjet gyártmány. :D

Ez ma jutott eszembe technikai problémák eszközölése kapcsán.

Ti hogy álltok ahhoz a kérdéshez, hogy x időt töltötök a számítógép előtt (plusz a fejlesztéséhez - anyagi ráfordításához.)
Illetve még a szülői függetlenséget nem élvező emberek esetén - a szüleitek hogyan állnak ehhez?
Mennyire hajlandók aldozni rá, ha azzal fordultok hozzájuk, hogy ez meg az az újabb hardver kellene a gépbe, hogy up-to-date legyen?

Nálunk ezen a téren elég rossz a helyzet. :? '99-ben lett gépünk amikor a bátyám egyetemre ment. Ő valamelyest fejlesztgette. Aztán felköltözött Pestre vett magának egy laptopot az itthonit meg rámhagyta és ezt követően 2005 nyarától 2008 decemberéig én nem is álltam a szülők elé, hogy kellene egy új gép vagy ilyesmi. (Ez egy AMD 500 MHz, 192 MB SD RAM, GeForce 2 MX 200 40GB Maxtor HDD, SoundBlaster hangkártya konfig volt.)
2009 januárjában megvettük a jelenlegi laptopot és most ugyanaz a helyzet, hogy valahogy nem tudok odaállni eléjük, hogy így-úgy kellene fejleszteni. Igaz ők nem is érdekeltek ebben, mert sohasem volt rá szükségük és nem is értenek hozzá szóval érthető a dolog. A véleményük emiatt az, hogy káros ha a gép előtt ülök, stb.

Én viszont úgy vagyok vele, hogy ha elkezdek dolgozni az biztos, hogy amennyire csak lehet mindig a legújabb cuccot akarom majd megvenni.

én 2007 nyarán vettem a mostani masinám (135.*** ft vót ) azóta 1gb memóriával lett gyorsabb. Tavaly vettem egy netbookot (suli miatt ). Asztali gépre kéne költeni, de pénzem nincs rá, az viszont tény , hogy ha játék akkor l4d2 , oszt az korrertül megy.

Nekem nyár elején kellett egy kényszerű "gépfejlesztés"

Vissza
Top Alul