Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Hanem ezt nézzétek meg ! Nem ismerős? Éppen "repkedtem" a Google Earth-el -milyen fura,az erőműből Magyarország felé,amikor a kárpátaljai területen,csak teljesen véletlenül ráakadtam erre az épületre. Lehet,hogy a programozók valamelyike is innen merítette az ötletet?

http://www.panoramio.com/photo/23374605

Ja. Ott vannak a mögötte levő silóban! Amúgy tényleg vannak fura dolgok,p. találtam menetrend szerinti légi járatokat repülés közben,ahogy húzzák a kondenzcsíkot a táj felett,vagy mondjuk éppen láttam az egyik kedves -de már három éve elballagott-osztályomat,ahogy a sulink nagy focipályáján éppen tesi órájuk volt.
(Ez utóbbit azért tudom,mert ugye ott van a felvétel készítésének időpontja is,amit a naplóból visszakeresve egyértelműen egyeztetni tudtam,ráadásul felülnézetből a gyerekek kis kiterjedésű foltocskáknak látszanak némi vetült árnyékkal,s a számuk alapján is be tudtam metszeni,melyik osztály volt az. )

Találtam egy épületet ami alapján készíthették azt az épületet amiben a CoPban a vérszopófészek van.

Koordináták:

51°17'41.63"É 30°02'44.08"K

és körülötte kör alakban nincs erdő? (sorry, most épp nincs google föld) am ne csak a zónában nézelődjetek....oroszországvan elég sok érdekességet találni :D

Hallottatok valamit az új szuper baktériumról,mely ellen pillanatnyilag nincs ellenanyag,és világméretű járvánnyal fenyeget? Állítólag Indiából hurcolták be Ausztráliába,meg Angliába,csak nem tudom,hogyan terjed. Mert,ha cseppfertőzéssel akkor....

zombimorzsi":1gmdb151 mondta:
Hallottatok valamit az új szuper baktériumról,mely ellen pillanatnyilag nincs ellenanyag,és világméretű járvánnyal fenyeget? Állítólag Indiából hurcolták be Ausztráliába,meg Angliába,csak nem tudom,hogyan terjed. Mert,ha cseppfertőzéssel akkor....

megint ilyen nyűg.. na ne már :S

Valami "egészségturizmus" kapcsán terjed,de el nem tudom képzelni,milyen egészséget keresnek az angolok Indiában?

Aha. F*sza kis megfertőződés. Abban a folyóban megfürdeni, ahol egyszerre több millió beteg ember is fürdőzik. Ez a bacik Las Vegasa, csak ami itt van az nem marad itt. :D

Vissza
Top Alul