Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
kiscsillag":ywhrda00 mondta:Hát igen abban végre mindenki egytért, hogy az agresszió nem megoldás.Szép az, hogy eddig eljutottunk...
Az már más kérdés, hogy józan megfontolásból, vagy pedig a kor tiszteletéből adódóan, bár én szerintem az előbbi miatt.
Hát Domotor nem tudom, hogy hány éves vagy, de én nem kockáztatom meg azt, hogy kiejtek a másodikról egy vénembert...
Én csoki helyett beidomítottam a macskát arra, hogy a lábtörlőjére s z a r jon.
Csak az a baj, hogy minden lábtörőre értette...
kiscsillag":361js59n mondta:Először is sok konzervkaját adsz az álatnak, aztán megvárod amíg az öreg elmegy otthonról, valami zacskóval kiviszel egy-két darab sz@r a lábtörlőére, megmutatod az állatnak.
Aztán mielőtt az öreg hazajönne elviszed onnan a sz@r.Ezt a metódust megismétled párszor, egy hét után a macskám megtanulta, hogyha a lépcsőházban sz@r kell, akkor ott intézze.
Az eredmény garantált ordibálás, amit az ember jólesően hallgathat egy fárasztó nap után a karosszékből.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.