Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
És? Nekem egy Kimérám van itthon. A kimérám széttépi azt a csoffadt vérszopót én meg szétverem azt a vén ráncosheréjűt!

Srácok,nem szabad "agresszióskodni"! És nagyon kérlek titeket,ne hergeljétek egymást. A bosszúállás, a mindenáron való retorzió,szembehelyezkedés nem fog semmit megoldani. Az ember először is gondolkodjon,és akkor tegyen valamit,ha jogos önvédelmi helyzetbe került.Sőt,akkor is jobb,ha megpróbál elmenekülni,s csak a legvégső esetben veszi fel a harcot. Higgyétek el, a futás egyáltalán nem szégyen,ugyanis-eddigelé- még jogállamban élünk,és biztosan állíthatom, ha tettlegességig fajuló konfliktusba keveredtetek,túl azon,hogy a kimenetele sokszor kétséges számotokra,még ott van a büntetőjog felelősség is,amin a bíró, az ügyész, az ügyvéd -előfordul-hónapokig agyalog,ti pedig szépen fogytok tíz húsz kilót idegességetekben,s még meg merem kockáztatni,sokszor a bosszútól is retteghettek!
Nem akarom egyikőtöket sem megbántani,de egy hetvenéves embert megütni akkor sem szabad,ha aszociális módon viselkedik.
Kiscsillag nagyon jól tette,hogy nem vette fel a kesztyűt,de én azt szeretném-tudom,ez nem vall sok racionális érzékre-ha nem is tenné,a továbbiakban sem.
Igen,Jimnek pedig roppant módon igaza van,meg is lehet azt beszélni,s el lehet bármit simítani szép szóval is.
Jobb a szóbeli ki és megegyezés,mint bármiféle küzdelem,vagy véget nem érő pereskedés.
Óriási kérdés,ki hogyan jön ki egy ilyen ügyből. Annak milyen pénzügyi,erkölcsi vonzatai vannak,s nem utolsósorban,a továbbiakra nézve miként fog alakulni az együttélés, mert azt azért még én is fel tudom mérni a buta kis eszemmel,bizony onnét,abból a társasházból sem Kiscsillagék,sem pedig az öregék nem fognak, de legfőképpen nem is tudnának elköltözni.
Tessék ezen gondolkodni,emésztgetni.
Remélem,megteszitek a kedvemért? :?: :oops:

Zombimorzsi elgondolkodtam: Addig szólogatok be neki amíg nem kap infarktust és akkor szóval intéztem el a dolgot! De nagy ötlet! Köszi!

Az agresszióskodás tényleg nem megoldás. Fel kell venni a pléhpofát és akárhogy magyaráz nem figyelni rá, esetleg hallgas yellow spotsot fülessel amikor mész a lépcsőn felfelé és vágj jópofit :) Vagy zavard össze. Kopogj be hozzá, széles vigyorral nyújts át neki egy táblacsokit, szónélkül, majd mond ezt "szép napot szomszéd" és fordulj meg és menj :) Ettől nem fogja tudni hogy mi van :D Mert úgylátszik abba leli örömét hogy másokat szivathat és ők erre válaszolnak.

Megéri?
Én nem így gondoltam,persze az is lehet,ezt most tréfaként írtad ide? Több mint valószínű,én viszont csak figyelmeztetni akartalak titeket. A beszólogatás olyan,hogy követheti a "rettenetes szomszédok" effektus is akár. Tudod,különböző bosszantó dolgok,mint pl. de inkább nem adok tippeket,mert majd még én leszek a felbujtó.

(Domotor felé címeztem,elnézést,de Barin kollégával egyidejűleg "érkeztünk"!)

Azt viccből írtam persze, de ha nekem ilyen szomszédom lenne én Csillag helyében kilógatnám az ablakon!

Hát igen abban végre mindenki egytért, hogy az agresszió nem megoldás.Szép az, hogy eddig eljutottunk...
Az már más kérdés, hogy józan megfontolásból, vagy pedig a kor tiszteletéből adódóan, bár én szerintem az előbbi miatt.
Hát Domotor nem tudom, hogy hány éves vagy, de én nem kockáztatom meg azt, hogy kiejtek a másodikról egy vénembert... :D
Én csoki helyett beidomítottam a macskát arra, hogy a lábtörlőjére s z a r jon.
Csak az a baj, hogy minden lábtörőre értette...

Én józan elgondolásból ajánlom az agresszió elkerülését :) A cicakaksi is csoki színű :D

kiscsillag":ywhrda00 mondta:
Hát igen abban végre mindenki egytért, hogy az agresszió nem megoldás.Szép az, hogy eddig eljutottunk...
Az már más kérdés, hogy józan megfontolásból, vagy pedig a kor tiszteletéből adódóan, bár én szerintem az előbbi miatt.
Hát Domotor nem tudom, hogy hány éves vagy, de én nem kockáztatom meg azt, hogy kiejtek a másodikról egy vénembert... :D
Én csoki helyett beidomítottam a macskát arra, hogy a lábtörlőjére s z a r jon.
Csak az a baj, hogy minden lábtörőre értette...

:lol: ez a macskás dolog teccik :lol:

Először is sok konzervkaját adsz az álatnak, aztán megvárod amíg az öreg elmegy otthonról, valami zacskóval kiviszel egy-két darab macskaszart a lábtörlőére, megmutatod az állatnak.
Aztán mielőtt az öreg hazajönne elviszed onnan a szart.Ezt a metódust megismétled párszor, egy hét után a macskám megtanulta, hogyha a lépcsőházban szarnia kell, akkor ott intézze.
Az eredmény garantált ordibálás, amit az ember jólesően hallgathat egy fárasztó nap után a karosszékből. :D

A kotyogó klotyó felé totyog a vén, motyogó lotyó, de késő, mert a rotyogó gatyóból potyog a motyó.

Ezen ki akadtam teljesen

Kiscsillag: Holnap után leszek 16:-). Szóval engem is bevarrhatnak de PM-ben leírom mit tennék az öreggel szívesen.

kiscsillag":361js59n mondta:
Először is sok konzervkaját adsz az álatnak, aztán megvárod amíg az öreg elmegy otthonról, valami zacskóval kiviszel egy-két darab sz@r a lábtörlőére, megmutatod az állatnak.
Aztán mielőtt az öreg hazajönne elviszed onnan a sz@r.Ezt a metódust megismétled párszor, egy hét után a macskám megtanulta, hogyha a lépcsőházban sz@r kell, akkor ott intézze.
Az eredmény garantált ordibálás, amit az ember jólesően hallgathat egy fárasztó nap után a karosszékből. :D

:lol: hát ez teccik, macskám nincs , de majd szomszédét be kell tanítani :)

Az én macskáim(2 darab fekete kandúr) valami érthetetlen ok folytán nem szärnak a gyepre,sőt szerintem a többieket is távol tartják a helytől.(Általában leverik a betolakodókat,reggelenként látom néha a különböző szőrcsomókat...)
Gondolom a szomszédos telkekre járnak drekkelni,ezt meg tisztán hagyják?
A macsekok különös lények.

Vissza
Top Alul