Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
azt a qurva ez most törtnét valamikor , mert kicsit dúrva lehetett. maradandó sérülést ugyen NEM okozott :S ?

Jim: Hát nem tudom, kb. 3mm mélyen vágott a szemem fölé. Pár hete, volt egy hasonló, csak akkor a térdem lett szétvágva, és egy ágyból kiálló rugó volt a tettes. Az még látszik, de én is voltam olyan hülye, hogy leszedtem a varat.

Tibi: Barátommal jöttem, aki gyalog volt, azért voltam a járdán. Toltam a cangát, amikor a kutya ugatott, akkor ugrottam fel gyorsan a kerékpárra.

ez akkor balszerencse a javából .
Mostmár tényleg vége sajnos ennyi volt nem hiittem volna , hogy egy játék ilyen kidolgozott , és ennyi felfedeznivaló/érdekesség van benne , nem hittem volna , hogy ilyen rövid idő alatt midnen helyet minden küldetést minden akármint meg lehet nézni , bizony ám fallout 3-ról és dlc-iről van szó , ha egyzser lessz mondjuk 90 szabad órátok akkor fogjatok bele , ez a játék olyan mint a stalker ,de sokkal komplikáltabb , nemtudom mi történne akkor ha a gsc-t és a bethesdat össze engendénk , egy közös Brainstorming , ott olyan dolgok születnének , hogy mindenki megnyalnál mind a 10 ujját , mert én eltudnám képzelni , hogy a stalkerbe is kerülhetne több rpg elem , meg úgy mint a falloutban az egész terület egyben felfedezhető (igaz ha városba vagy egyébb létesítménybe akarsz menni néhol van tötlés de nem stalker hosszúságú ) . Ebben a játékban tényleg átt lehet érezni , hogy egy kis senki vagy , és mindn kupakodat (mivel ez a fizető eszköz ) , meg kell számolni , és az elején minden golyót a tárban , jahát és itt a fygeverek jobban amortizálódnak . Ha a következő stalkerben erre figyelnénak , hogy a zóna relative nem egy aranybánya akkor az jobb lenne . ja és ugye járművek híján itt is lehetne gyorsutazás ,de nem ilyen el*** guideok segítségével .

Balszerencsének balszerencse, viszont ha a szememet vagy vénát, artériát vág, akkor most valahol Szabadkán lennék, egy sürgőségi osztályon, vagy egy hullaházban... Mondtam is a havernak, ha netán megdöglenék, akkor ráhagyom a Stalker játékokat. :D

Nem is értem miért ijedtem meg attól a korcstól, a szomszédban vagy 10 kutya van, azok is párszor már megkergettek, de még nem haraptak meg. Igaz azok félnek tőlem, mert néha odavágok egy petárdát, vagy közéjük lövök a légpuskával, és szaladnak mint az őrültek. Felállok a téglákra, a táv 50m, a légpuskán van távcső. :D Faluban lehet ilyenek csinálni.

Sziolveszterkor akkor adj neki egy kis "jutalmat" , de ovatossan , mert ebböl rendörségi ügy is lehet (legalábbis mo-n )

A munka egyébként nagyon veszélyes. Én pl. két hete vettem ki az utcán álló kiszáradt meggyfámat,és a fölső ágakat úgy akartam ledarabolni,hogy a flex-be beillesztettem egy fűrészkorongot. egy darabig ment is a dolog,de akkora nyomaték van a kis haragosban,hogy meglódult a kezemből,alig pár centivel a hasfalam előtt zúgott el...
Érdekes lett volna pár méter magosban,kiomló belekkel......

A mocskos pofájú kutyák elriasztására lehetett kapni egy időben egy kutyasípot,ami sűrített levegővel működött. Az ebek földre kushadtak tőle. Nézd meg ,hátha találsz valamelyik vatera szerű adok veszek oldalon!

AMEIKOTOK BARMIEN ALLATOT BANT AZON KERESZTUL MEGYEK VMIEN JARMUVEL VAGY AZT CSINALOM VELE AMIT O TETT AZ ALLATTAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1

Rendőrségi ügy?! XD XD :D

Mondok neked egy szép történetet, a szerb rendőrségről:

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ország a balkánon, Szerbia volt a neve. Ennek az országnak az északi részét Vajdaságnak nevezték.
Történt egyszer 2008 szilveszterén, Putiteng bement a Zentára, hogy vegyen 200 darab 1 durranós petárdát, 20 Magnumot, 50 villogós petárdát és 10 ötdurranós petárdát. A közeli vadásztanyára vette az írányt, meg is vette a dolgai, 1000 dinárból meg is úszta. (3500 ft)
Eljött az ünnep napja, a falubéli fiatalok mindegyike petárdázott, fele pedig hulla részeg volt.
Putiteng társaival megindult szokásos bulizásukra, amikor járják népes utcákat, és petárdájukkal idegesítik az idősebbeket.
Eljött a 11 óra, Putiteng mondta barátainak, hogy menjenek el hozzájuk,mert az anyikája beviszi őket Zentára, és városháza előtt nézik a tüzijátékot. Ott már volt, vagy 500 ember, és 10 rendőr, így a rendőrök csak nézték ahogy a fiatalok dobálják be a petárdákat az útra, és lövik fel a saját tüzijátékukat. Putiteng a műanyag forralboros poharakat pusztította petárdáival.
A város polgármestere, Pék Zoltán, beszédet akart mondani, ám a pétárdák sokkal hangosabbak voltak.
Putitengnek megmaradt pár 5 durranós petárdája, ezért megpróbált szétrobbantani egy üres boros üveget. Sikerült. A rendőrség nem tett semmit. Putitengnek megártott a forralt bor, és megpróbált egy Magnummal szétrobbantani egy lakatot. A tűzijátékokat fellőték, a nép pedig hazament. Putiteng hazérkezve beült a tévé elé, hogy megnézhesse a Jackass 2. részét. A film végesztével álomra szenderült.

KönigsTiger":q5psghem mondta:
AMEIKOTOK BARMIEN ALLATOT BANT AZON KERESZTUL MEGYEK VMIEN JARMUVEL VAGY AZT CSINALOM VELE AMIT O TETT AZ ALLATTAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1

Hát igen de ne feledd el h vanank gazdák akik feleőtlenül bánnak a kutyávaé és a kutya van h ártatlanokat bánt és hát ilyenkor az állat szívja meg nem a gazdája. a kutyákkal is ugyna úgy törötdni kell. De mondjuk attól függ h milyne az az állat és h h támadt rá :D

Ez alól kivételt képeznek, azok a katyák, amelyek megrémisztik az ártatlán kerékpárt toló személy, aki megrémül és felpattan a kerékpárra, csak elveszti az egyensúlyát és nekimegy a drótkerítésnek, és majdnem megvakul.:evil: lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 :bloodsucker: Azokat a kutyákat szabad bántani.

Basszus, már megint vérzik, pedig már négy órája mentem neki a drótkerítésnek...

Nem is a kutyára haragszok, hanem az emberre, aki nyitvahagyta a kuput. Tökömnek ne tudja becsukni. :(

Lehet beakart csalni, hogy felzabáltasson a kutyáival. Nem volt mézeskalácsból a ház valamely pontja? :D
De lehet csak öreg és elfelejtette becsukni. (ami valószínűbb)

Elfelejtette, (Síp) a száját, amikor nekimentem leesett a sapkám is. És rá három percre jutott az eszembe, hogy hol a sapka? Mondtam a haveromnak, hogy menjen vissza érte, el is ment, mikor visszajött, mondja nekem, hogy a kaput már becsukták. Biztos hallota, hogy egy hülyegyerek nekiment a drótkerítésnek és az ordibál, meg jó (Síp) anyádozik.

KönigsTiger":3jwms9d7 mondta:

mi többen vagyunk , és nincs a földön olyan hely a földön ahol el tudnál bújni :D , sőt ha írsz a fórumra akkor az ip címed alapján kinyomozunk és föl lessz híva a zsóti
:D

minden kedves valaszadonak! ne az allatot bantsatok, ne is ot okoljatok. hanem azt az elb*szott embert okoljatok, banstatok aki igy bant az allattal illetve erre tanitotta az allatot.

Jim! greenpeacel egyutt tobben vagyunk mi :D egyebkent meg kereshettek, de meg nem talaltok :D :D

Vissza
Top Alul