Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
nos tehát , ez a kis ketyere boltban 88 ropi , én invitelnél vettem ,15-ért , ez az első havi számlában lesz . havi 139xx ft , ebben benne van a 8mbit-es net , a telefon (2000ft-t le lehet beszélni ) , a vezeték nélküli net is benne van (1gb) , jha meg a netbook ára , szerintem megérte , maga az ördögi masina dúrva nagyon :D

Én mostan nem költök már,nem is merek,mert jan.1-től szuper bruttósítják a béremet,ami azt jelenti,hogy harmadával csökken,úgyhogy ki lesz köttettve a net,le lesz mondva a kábel tv,mobil szevasz,autó leáll,marad a bicikli,meg a lábbusz.Ergo,szerintem obok egy akkorát,mint torkos borz,s ezért nem veszek hitelre semmit,soha többé!

nekem , kell a suli miatt , meg jobb a sajáton dogát íri mit azokon a szarságkon .

Ímhol-é!

- Méezsör. - Szeretnék még egy (utolsó) sört kérni
- N'düzed. - Kérem adjon tüzet, legyen szíves.
- Gyogizsdzsaj. - Nagyon vonzónak találom Önt, kisasszony.
- Möf-a-s-z-a-n. - Bocsánat, nem értettem amit mondott.
- Huubaze. - Sajnos úgy érzem, hogy rövidesen rosszul leszek.
- Jjjjjaaaa. - Meglehetősen fáradtnak érzem magam, talán jobb lenne ha valaki segítene hazamennem.
- Pisaba. - Megígérem, hogy többé nem fogok ennyi alkoholt fogyasztani.
- Amászikit - Legyen szíves engem is kínáljon meg a cigarettájából!
- Ö'nújm. - Nem érzem jól magam.
- Dedeneemá. - Köszönöm, barátom, nem kívánok több kevertet.
- Hosszméső. - Hozok még sört.
- Csejde. - Gyere ide barátom!
- Énnemkek. - Köszönöm, nem kérek többet inni ... rövidet.
- Tesmonni háravn. - Elnézést, hogy megzavarom a diskurzust, de meg tudnák kérem mondani a pontos időt?
- Eszökecczit. - Elszívok egy (utolsó) cigit.
- Hádeteteeztígyte? - Tényleg menni készülsz?
- Fiszk. - Főúr, kérem a számlámat, legyen szíves!
- Itagzi. - Itt a taxim, ideje indulnom haza!

Ájmmgtlek!=Kérem álljon meg,hogy megüthessem az arcát..
Nyskijmrtbefsóók!= Nyisd ki a kertkaput,mert nagyon kell mennem a wc-re...

na milyen jó lessz jövőhét szerdán az egyk tanárom kitaálta , hogy mennyük föl pestre win 2008 servert nézni , a programa lurdy házban elessz 9:30-és 16:30 között , előzetes regisztrációhoz kötött , de a fénenek nincs kedve elmenni , ha valaki mond egy okot , hogy miért akkor talán :)

76627371.jpg

(ezt a játékot gondolom ismeritek már , hát még mindig szép , ja és dx 9 :) )

Tibi":31ls941u mondta:
Mirror's Edge? Nem rossz.

tegnap nem tudtam neki ellenálni aztán elhoztam , de az építkezéses rész , az még mindig kiveri a biztosítékot (ez az a rész mielőtt snájperral a rendörkocsira kell lőni ), én azt sem tudtam hogy unreal engine 3.0 , azthittem valami saját motor , de a tűz gyanús volt :) .

KönigsTiger: nem olvastam kész lenne .

no és a black meas source-ról van valami hír (eddig úgytudtam , hogy 2009-ben megjelenik . )

http://www.crymod.com/attachment.php?attachmentid=65058

http://www.crymod.com/attachment.php?attachmentid=64514

KönigsTiger":we06mu15 mondta:

sajnos ez a mod halott , ez volt a legkiemelkedőbb , de készül más csernobilos mod is , majd linkelek aban pripyat már elég jó állapotban van

az első , az sajnos halott , és nagy valószínűséggel az utolsó is :(

Mostantól utálom a drótkerítést és a nyitott kaput...

Jövök haza az iskolából, szépen biciklivel a járdán, látom nyitva van a kapu tőlem balra. Jóvan gyorsan elhúzok, nehogy a kutya megkecerjen. Csakhogy a kutya észrevett. Ugatott mint az őrült, megijedtem. Gyorsan elkeztem hajtani. Aztán duplán én szívtam.

1. A kutya nem jött ki.
2. Mikor elkezdtem hajtani, megdőltem egy kicsit, és neki a drótkerítésnek, aminek a tetején szöges.

Az orrom és a fülem megúszta egy karcolássan, de a szemem majdnem odalett. (1 cm hiányzot, hogy ne azt vágja szét) meg a fülem meg a szemem közötti részen pusztított.

Majd beszélek azzal az emberrel, akié a ház. A bazdmeg szót sokszor fogom említeni...

Vissza
Top Alul