Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Azért az is eléggé cicusos volt,amikor gyerekként-akkoriban a kempingbicikli volt a sláger-a kis járművemmel felhajtottam az úttestről a járdára,egy ,hát hogy is mondjam,meglehetősen primitív módon kialakított,kb 25 cm mély,kb,15 cm-nyi magosságkülönbséget áthidaló,betonból készült-mondjuk inkább két részeg tanácsi melós által odalapátolt-rampán.
A kerékpárom kormánya azonnal megadta magát,az acélcső eltört,bele a képembe. Szép kerek alakú seb,és ömlörr a vér belőle.
Hazavánszorogtam,még szerencse,hogy velem volt a gyerekkori jóbarátom,ő tolta az én roncs biciklimet is,én meg az arcomra szorítottam a zsebkendőmet.
A seb "gyönyörű" kör alakú volt,roncsolni semmit ne roncsolt,mert a gyári hibás cső olyan éles volt,mint egy kifent kés.
Varrni nem kellett,kaptam egy tetanusz elleni védőoltást,meg egy szép kötést és kész. Persze a történet rosszabúl is végződhetett volna,mondjuk,ha pár centivel arrébb megy a csővég,és felnyársalja a szemem. Az sem biztos,hogy túléltem volna...Még belegondolni sem jó...

Végül is szerencséd volt a szerencsétlenségben.
Megyek a kocsimmal az úton,szembe szabályosan egy MAN teherautó.Egy pillanat alatt történt az egész.A teherautó féltengelye eltört és a bal hátsó dupla-kerék,egy kis tengelycsonkkal frontálisan ütközött nekem.
Az volt a szerencsém hogy az elszabadult kerék nem pattant fel valamin,mert akkor pont a fejemet kapta volna el és most nem lennék itt.A rendőrök is azt mondták,másodszor születtem meg.
Az autómat dobhattam a kukába.

Uram,Jézus! Milyen féle autód volt neked,Csiga? És biztosítás ezen estben működött e?

Egy csodaszép Renault 19-es,1.7-es,még most is :cry: miatta!
A teherautó kerekei lehettek vagy 150 kg,plusz az teherautó sebessége.Szarrá szedte az elejét(hűtő,vezérlés,meghajtás,a motor is kapott).
Gazdasági totálkár lett.Csak kötelezőm volt.

ahah kemping bicaj :D azzal mennyit estem te jóó ég... képzelj el egy 195centi és 120kilós embert 1 pici kempingen. tekerek, kanyarodok és összecsuklik (aki nem ismerné, a kempinget össze lehetett csukni, volt 1 szorító izé a váz közepén, nah az néha kiesett)

vagy másik... tekerek izomból, kátyu, bele, és letört a kormány bal fele :D

volt olyan is hogy azt hittem rá tudom tenni a 2 lábam a első tengelyre (mindig sóvárogva néztem a bmx-es arcokat ) ami csak minimálisan lógott ki mindkét oldalról :) .... nah abból is bukfenc lett mivel a küllőkhöz beakadt a cipőm :)

kemping foreva! (de a tacskó is jó volt)

hű Dezo olyan nagy vagy? :D
televagy emlékkel a kempingről :D
a csepel (tehénkergető) is kemény bicikli volt :D

Én most-engedjétek már meg,hogy pompázkodjak itten-höhö!-egy kicsit felvágnék,ha nem baj!
Szóval én egy kissé burzsoá voltam már akkor ,mert nekem 1978-ban is nyugatnémet(!) kempingem volt! :P
Az meg,hogy eltört a kormánya.Na és? Anyaghiba mindenben lehet....

Ha már kemping. Nekem is van egy. Eredeti festés , eredeti fényezés. Szinte minden eredeti rajta (kivéve elsõ hátsõ belsõt mert azt cserélni kellett). 17évig volt a padlásunkon. Ki akarták szülõk lökni. Én meg megmentettem. Azóta imádom. :D

Akkor még darálnám egy kicsit a témát,de ugye a társalgó kettő azért van....Nos,azt a bizonyos törtkormányút megtaláltam most,az alsó épületben a sok lim-lom közt,a kormánya már magyar-ki lett cserélve- és most nézettem át szerelővel. Új festést kap,az unokahúgom kiszúrta magának ,és közölte,milyen színű legyen,úgyhogy,az elkövetkezendő hetekben a festést is meg kell csinálnom neki.Nem lesz ez sem kidobva hát!
Pimp my BIKE!!!!

kamping nekünk is van , nagyon útálom , többet költöttünk rá mint maga az ára , kitört tengely... stb , szal egy nagy lol bicikli ha véletlenül találsz eggyet akkor annak a kukában a helye #B

Mindegy,ezt a retrobuherát még megcsinálom,aztán meg,mint mondtam,ez egy hetvenes évekbeli modell,talán tart még egy darabig. Egyébként is az unokahúgom még csak hét éves,biztos nem fogja szétgyagyázni,aztán egy két év múlva úgyis másik kell majd neki.

Én egy orosz kemping biciklit kaptam,olyan vastag volt mindenhol,na azzal eshettem,nem lett semmi baja.Mondjuk a súlya nekem 1 tonnának tűnt,olyan izmos lett a combom,hogy :D

Tibi":2rp0aiof mondta:
Egykerekeztetek már kempingen? Én azon tanultam meg :D (és máson még nem is sikerült :F )

haver néha ha a rossz a bicója akkor avval szokott jönni , nha ő pirs lámpák előtt szokott egykerekezni , a legtöbb esetben a betonon "tér" magához :D , hát igen a contrás fék sokmindenre jó :lol:

A biciklik igen kutya egy jószágok. A kissebbik unokahúgom kisbringáját éppen az előbb raktam helyre,hát nem semmi a súlya,ahhoz képest,hogy 3-5 éves forma gyerekeknek tervezték,mankókerekkel!

láttáok mit írtam az üzifalra , érdemes elolvasni a porilján lévő hsz-eket (szuperképesség vitaprovokátor , hogy ragadt rám ? 1-2 fórumról .. nyád ) . :evil: , szóval nyugodtan postoljatok a porfiljára BÁRMIT ... akármilyen értelmetlen is .

http://www.gamestar.hu/profil/Murder3

összefogunk :D kitartunk jim mellett :D elolvasom én is :D kíváncsi vagyok :D

Vissza
Top Alul