Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Hát én is erről beszélek már mióta! Aztán meg engem szidnak, hogy nincs egyetlen eredeti játékom se.../no comment/

Nézd meg a technikai próblémák topicot, a Clear Sky témában.

Kedves Alex95 !!!
Nem az a gond hogy nincs játékod eredetiben hanem az hogy ezt hangoztatod........

zombimorzsi":21y1rr8x mondta:
Jim!
Ezt aláírom,mert mostanság tényleg átment a gigyili-gagyili-gügyeló kategóriába ,de azért volt egyszer kétszer hasznavehető játék is közte.Én találtam pl.helikopter és repülőszimulátorokat,egészen jó kiállású,tűrhető garfikával.Mondjuk engem a STALKER mellett azok érdekelnek a leginkább.
Aztán arról sem feledkezhetünk meg,hogy idővel a pár éves játékok is egészen elérhetők,többekközött így szereztem BF-2 -őt a kisfiamnak (fullos csomag,minden benne volt!)gyakorlatilag valami kétezer pénzért./A régi egyszerűen megrepedt,belölről kifelé,s nem mertem használni.)

Alex!
Ami a padlónézést illeti,sajnos van egy olyan érzésem,hamarosan mi is meg fogjuk közelebbről tapasztalni! (Te miért lettél szabálysértő????)

régen olyan játkokat vettem abban a sorozatban hogy gta 1-2 , deus ex , soldier of fortune 1 ,serius sam , de mostanság ha megnézed az oldalukat akkor látod hogy , daruszimulátort , meg kombájn szimulátor ? aztért kicsit a ciki ,mondjuk régen is volt sok gagyi termékük de most aztán , érdesmes megkeresned a rosszpc játékok blog-ot ott van egy pár ilyen EVm-fertelem.

Alex95: Szerintem megtudnál valahogy eggyezni muteroddal ,hogy napnta kapott pénz helyett mondjuk hetenként kapnál (szal mondjuk vasárnap megkapod a jövőhetit , mikor annyi idős voltam nálam működött )

Ja,igen a mezőgazdasági,meg a köztisztasági szimulátor. :D

A hajószimulátorral sem jobb a helyzet,pedig tiszta MS játék,ennek ellenére még azt a fáradtságot sem vették maguknak,hogy normálisan kiterjesszék úgy,ahogy ezt a FS 2004,vagy FSX-el tették volt.(Megjegyzem,ez utóbbit talán felejtsük el,mert annyira iszonyú!)
Tudom,nincs sok értelme,mivel ki a fene fog napokat a gép előtt ülve folyamatosan figyelni a virtuális vízre,miközben hajót vezet,de akkor is.Legalább a folyókat belerakhatták volna,meg a szárazföldek belsejét.

zombimorzsi":1dgl2vfh mondta:
Ja,igen a mezőgazdasági,meg a köztisztasági szimulátor. :D

A hajószimulátorral sem jobb a helyzet,pedig tiszta MS játék,ennek ellenére még azt a fáradtságot sem vették maguknak,hogy normálisan kiterjesszék úgy,ahogy ezt a FS 2004,vagy FSX-el tették volt.(Megjegyzem,ez utóbbit talán felejtsük el,mert annyira iszonyú!)
Tudom,nincs sok értelme,mivel ki a fene fog napokat a gép előtt ülve folyamatosan figyelni a virtuális vízre,miközben hajót vezet,de akkor is.Legalább a folyókat belerakhatták volna,meg a szárazföldek belsejét.

nekem az egyik kedves ismerősöm az nagy flight simulaator x fan , neki az okoz örömöt ha elvezethet egy 747-est Ferihegyről new york-ba . (gondolom ez az az Alex gyerek is hasonlú korú lehetett mint a gtc vagy a murder , nem értem , hogy a mai tizenévesek nem tudnak egy szabályt sem betartani . Mit olvsatam egy tegnapi újságban , az első szavazós az eu-s választásra azt mondják , hogy ez marhaság , nincs semmi értelme , a kopogtató cédulákból meg repülőt hajtanak , nah ezért nem haladunk sehova .

nem gondoltam hogy ez lesz a vége , de....

szerintem nincs olyan ember aki mindent amije van a számítógépen és kül médiákon, aki mind megvette, és teljessen legálissan van meg neki.

ahhhh szerintem (mind1 már), de Alex nem teljessen érdemelte meg a bannt.

erre beszerezni egy eredeti játékot nem egyszerü dolog, főleg ugy ha nincs lehetősége utazni. akkor minkor a neten néztem 9k ft ért CS-t itthon nekem 5k dinért akarták eladni egy boltban ami megközelítőleg 15-16k ft éri el. SZVSZ

üdw

Nem éredekes Hannibal mivel visszatértem...
Meg szerintem, attól nem leszek lopó, hogy játszok.
Ha az emberek nem csalnának, lopnának, hazudnának az emberiség már kihalt lenne, és a skorpiók uralnák a Földet.

na én tévedtem....
nem érdekes ilyen emberek ius vannak xd hát hogy néha az ember tökön súrja magát xd

Ó istenem... Hányszor kell ezt leírni minden embernek, aki olyan szöveggel jön, mint Alex..

Itt azért nem toleráljuk a lopott stalkerral való játékot, mert mi lennénk ugye a rajongók és az a minimum, hogy mi (mert ki más, ha nem mi) tiszteljük meg a fejlesztőket azzal, hogy megvesszük. Soha senki sem kapott még BAN-t amiatt, mert más játéka nem volt eredeti, de a stalker miatt harapunk. Nomeg ugye itt van a távlati cél is: a folytatásokhoz anyagilag is sikeresnek kell lennie a dolognak, vagyis azzal, hogy megvesszük a játékot, biztosítjuk, hogy majd még játszhassunk a további részekkel is. Remélem világos: mi itt a stalker-t védjük, mert ez igenis elsősorban a mi (és minden fan) feladatunk(a).

Igen ha nem vesztek eredeti dolgokat akkor később nem kell csodfálkozni , hogy a fejlesztők nem pc-re fognak elsősorba fejleszteni (a cry tech már eljutott idáig , és a gsc-nél is 2 futó project van a call of pripyat , és a stalker port konzolokra )

Szerintem nem kell megkérdezni hogy eredeti e a játéka.Egyszerűen ha nincs annyi esze hogy logikusan gondolkodjon, vagy figyelmeztetés után is hőzöng hogy milyen nagyszerű ember mert kalóz verzióval játszik egyszerűen törölni kell az oldalról.....
Az hogy milyen anyagi helyzetben van az csak egy dolog, a szabályzat azért van hogy tiszteletben tartsa mindenki ha nem tetszik ne látogassa a fórumot. " ill. ne hangoztassa a neki nincs meg eredetiben"
Hispan-nak igaza van, ha szeretnénk folytatást és tetszett a játék tiszteljük meg a fejlesztőket
vegyük meg a játékot.

Csiga07":xblzot2v mondta:
A szabályzatba is be kellene venni hogy feltétel az eredeti stalker.A későbbi kellemetlenségek elkerülése miatt.
Ja regnél be lehetne írni a CD-kulcsot :twisted:

ez volt a vicc helye nem gondoltam komolyan:)

Mivel minden fórumozónak(most már) eredeti a játéka,ne feszítsük a húrt.

Vissza
Top Alul