Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
jha régebben írta hogy tönkrment vagy valami ilyen , egy kazán nem olcsó mulatság :S

Szóval Alex95:nem is tudok mit irni. nem az a gond hogy nem eredeti, hanem hogy sír hogy nem jó.
de ki vagyok én hogy itélkezzek egy mósik ember felett. erről ennyit. kül meg ott van az sg warezra szakosodott fóruma kérdezzen ott, ha nincs pénze. én is ugy voltam vele egy jó darabig hogy mi a F***nak vegyem meg ha megszerezhetem ingyen. de ez megváltozott, akkor mikor a sulinknak csináltunk egy szervert meg weboldalat meg emailrendszer egy haveral. az ok pedig az hogy a sulinak igen nagy kiadása lett volna ha szakembereket hív, és a munkánkat azzal honorálta hogy a következő egyhetes kirándulást nem kellett fizetni csak az utat ami potyó pénz volt, de az ottartózkodás, kaja free. Ez mind1, hanem a tanulság: azzal hogy nem veszem meg a játékot, és mégis játszom vele, (durván fogalmazva) a fejlesző programozók gyerekei szájábol veszem ki a kenyeret. Szal nem csak a cégtől lopsz akinek sok van hanem a munkásoktól. a warez nem azért bun mert inlegális hanem a fentebb említett dolog miatt erkolcstelen. remélem érted mire célzok.
xd további szép napot mindenkinek.
nem kell figyelni a szentbeszédemre csak leírtam szerény véleményem

Mélységesen egyetértek.
Amúgy meg aki 1 nap alatt ki tudja játszani, annak nem gond, mert 24 órád van, hogy töröld az illegális tartalmat :)

Nem bizony Jim! Kereken 155,plusz a szállítás,járulékos kiegészítők-automata huzatszabályzó,stb.,beállítás költségei.Úgyhogy lazán megsúroltam a kettőt!Pénzem vége.Ennyi.

Imígyen marad: nyálcsorgatás,játékok elkérése.De "letőtike"azért mégsem.
Megnézem demot,olvasok róla,kedvem gyorsan el.Amúgy konfig nem elég,magamat hamar beszélem.Lefele az ötletről.Önmegnyugtatás!

ettől rosszabbak már csak a legyenmegpistikék(Type), akik már egy hónapja a gyűrűk ura (film, ami három részes tudtommal) negyedik részének kiadása előtt azal dicsekszenek hogy ők már egy hónapja megnézték. Remélem ertitek melyik embertípusra gondolok, ha nem arra amelyik hetente 10000TB töltenek le torrentről. és mindig megvan nekik minden az is ami nincs meg még az ötletgazdának se.

Szia mindenki!
Ehez a warez mizériához szeretnék hozzászólni. Szóval vannak játékok amelyeket letöltök ha nincs demója kipróbálás céljából.Ha jó megveszem ha nem akkor törlöm és kész.
Mondjuk a STALKER sorozatot, nem kérdéses egyből vásárlom.
Senki ne jöjjön nekem a gyerek problémával "kell a pénz a gyerekre....."
Nekem is van két lányom egy három és egy öt éves, na mármost az utolsó játék amit megvásároltam
a Clear sky és még nem játszottam végig pedig már mikor megjelent......
Ugyanis játszani ott vannak a gyerekek " egész napos program este 9 után van idő másra is", a gamek pedig csak szórakozásra vannak ergó ha így nézzük
5 - 10 e Ft nem olyan sok egy játékért ha minden percét élvezni akarod és a családon kívül még dolgozol is.
Azt viszont ha az ember fia tanul és a zsebpénzéből vásárol nem tudom hogyan alakul de van névnap, szülinap, karácsony....ez három játék nem?????

régebben jobb volt hogy volt demo is és azalapján lehetett dönteni (pl annka idején a just cause-t ademo hatására vettem meg ) ,de néha viszont ha megnézzünk egy demot akkor az nem fedi a teljes játék minőségét (lsd: james bond quantum of solace ). Nekem is van olyan családos ismerősöm aki pont ugyanezt csinálja mint plecsni , hogy eset ül le a gép elé .

Én is úgy csinálom hogy letöltöm, kipróbálom, és ha tetszik akkor megveszem amikor van rá pénzem. Viszont minden egyes eredeti játékot lemásolok magamnak, és nem pedig az eredeti lemezt használom mert féltem! A crack-ekről meg csak annyit mondanék hogy én is használom a lemezeim védelmére (És nem érdekel ha ezért warnt is kapok) de eddig két játékkal szívtam meg hogy nem voltak hajlandóak kicserélni a lemezt. Viszont ha a játék nem műxik rendesen akkor nem sírok mindenkinek hogy nem jó, mert tudom miért nem jó, fogom és újrarakom és újrakezdem. Arról hogy sokan warezolnak meg csak annyit, hogy ha a kiadók kicsit magukba szállnának akkor rájönnének, hogy ők idézik elő a jogsértő letöltések mértékének növekedését. Mert amíg egy film 3-4000 forint, egy zenei cd ugyanennyi, addig szerintem nagyon kevesen engedhetik meg maguknak azt hogy sűrűn vegyenek ilyesmit. Nekem még anno a fősulin, a legjobb évemben volt 20000 forint az ösztöndíjam és 18000 a kóterdíj, és a SHOC-ra több mint fél évig spóroltam, hogy megvehessem. Mostanság a Tesco-val nem tudom mi történt de sok régebbi film van náluk 300 forintos áron, és ha a régieket már ennyiért is megéri adni, akkor mi lenne ha az új filmeket adnák ennyiért?

Bocs a csapongásért, de ilyenkor mindig elkap az indulat!

Nem vagy egyedül Blackacehun, akit elkap az indulat, én is sokáig spóroltam eredeti SOC-ra, CS-re már nem, mert időben elkezdtem gyüjteni.
@plecsni:nem minden esetben kap az ember játékot szülinapjára, ha megkérdeznek h mit kérek (az ritka dolog) akkor is vmi olyat amire szükségem van. xd de a szüleim sem támogatják az ujabban eredeti/legális softerek iránti csitíthatatlan vozódásom.

plecsni":y26u4wvh mondta:
Szia mindenki!
Ehez a warez mizériához szeretnék hozzászólni. Szóval vannak játékok amelyeket letöltök ha nincs demója kipróbálás céljából.Ha jó megveszem ha nem akkor törlöm és kész.
Mondjuk a STALKER sorozatot, nem kérdéses egyből vásárlom.
Senki ne jöjjön nekem a gyerek problémával "kell a pénz a gyerekre....."
Nekem is van két lányom egy három és egy öt éves, na mármost az utolsó játék amit megvásároltam
a Clear sky és még nem játszottam végig pedig már mikor megjelent......
Ugyanis játszani ott vannak a gyerekek " egész napos program este 9 után van idő másra is", a gamek pedig csak szórakozásra vannak ergó ha így nézzük
5 - 10 e Ft nem olyan sok egy játékért ha minden percét élvezni akarod és a családon kívül még dolgozol is.
Azt viszont ha az ember fia tanul és a zsebpénzéből vásárol nem tudom hogyan alakul de van névnap, szülinap, karácsony....ez három játék nem?????

Hát nem tudom, hogy te, hogy oldod meg ez,de most nekünk alig van pénz. Tudod gazdasági válság, meg nálatok a Gordon. Hát én 50dinárból (175forint körül) én nem fogok 3000dináros cdket venni. Az a pénz is elmegy kajára, mert az iskolában enni kell valamit nem? Ebből megmarad 10 dinár naponta, akkor most számold ki, hogy mennyi idő alatt jön ki a 3000.
Pedig spórolok, nem pijálok,nem cigizek, nem bulizok.

igen ha mi is iskolában / munkahelyen a büfében kajálnánk akkor mi sem tudnánk játékot venni , otthonrol is tudsz kaját vinni olcsóbban jön ki , ha viszont nem büféről van szó hanem menzáról nos oda meg lehet támogatást kérni , egyébként meg ha tényleg nincs játékra pénzed akkor ne vegyél , de legalább NE hangoztads , hogy letölötted és nem müxik. Mellesleg Blackacehun meg tejesen igaza van , ezt a dolog kb én is így csinálom (pl: Stalkert az megvettem megjelnés napján ), de ott a gta4 megvettem volna 12 ezerért , aztnán meg szaggatna itt orba szájba

Csak annyit, hogy nem kenheti senki a világfájdalmára azt, hogy warezol. Ha nincs pénz, nem játszik. Nem kötelező játszani. Csak azért, mert nincs pénz, még nem a megfelelő megoldás leszedni egy játékot... Ez nem indok.
Ha valaki ételt lop, mert egyszerűen nincs pénze és éhezik, azt megértem, enni kell. De játék nélkül lehet élni.

az ember nem elhet jatek nelkul mert akkor letudja vezetni a feszultseget, nyugodtabb, ertelmesebb... en ezert jatszottam sokat anno, igaz h nem legalis uton szereztem be DE most h van penzunk jatekra, megvettem majdnem minden oan jatekot amit anno letoltottem mert jok es megerte oket megvenni. demokent funkcionalt a letoltott cucc. egyebkent ha helyreallna magyarorszagon a gazdasagi dolog, meg az ado nem arra menne el h minden evben vadiuj audi gepparkot vegyenek a tisztelt parlamenti kepviselokenek akkor lehet emelkednenek a fizetesek masneven szolva lenne penz a szorakozasra. nem hiaba latni, meg hallani egyre tobb helyrol h csokken a "magyar" lakossag az orszagba, mert ecceruen nem tudnak megelni es elhagyjak az orszagot, foleg az orvosok mennek elfele mert abbol mindenfele hiany van. egyre kevesebb magyar lesz, helyette tenyleg lesz a ciganysag meg a zsidosag, mar a romanok se jonnek hozzank feketen dolgozni mert inkabb angliaba mennek. na irasomnak itt vege. :D

KönigsTiger: én pl januárban nagy szoftver leárazáok közepette vettem meg a criysis-t, moh airbrone-t , merc 2 :world in flames , medla of honor allied assault + plussz hozzá az az 2 kieg .

Nem akarok reklámot csinálni -és éppen ezért nem is mondom,melyik az a digitális adathordozókkal kereskedő tejút-no,de a lényeg,hogy ott nagyon gyakran vannak EVM játékok,vagy egy két éves kreálmányok igen potom pénzért.
A postaköltséget úgy játszom ki,hogy van olyan ismerősöm,rokonom,akikkel egyidejűleg rendelünk egy csomagban.Így a költség egyszeri,és megosztható.

A lényeg,NE reklámozd,ha "ingyenes" a játékod.(enélkül is tudjuk,hogy király vagy :D )
És szerintem szülinapra,névnapra,karácsonyra stb olyan dolgokat veszünk,amit máskor NEM vennénk.Tehát nem cipőt,nadrágot,vagyis mindennapos használati tárgyat,hanem olyant,amit máskor nem engedhetünk meg magunknak.Például Call of Pripyat :D

zombimorzsi":3eagvab0 mondta:
Nem akarok reklámot csinálni -és éppen ezért nem is mondom,melyik az a digitális adathordozókkal kereskedő tejút-no,de a lényeg,hogy ott nagyon gyakran vannak EVM játékok,vagy egy két éves kreálmányok igen potom pénzért.
A postaköltséget úgy játszom ki,hogy van olyan ismerősöm,rokonom,akikkel egyidejűleg rendelünk egy csomagban.Így a költség egyszeri,és megosztható.

sajnos az evm sorozat az az utóbbi időben elég fos lett (inygenes játékot áril pénzért ???? ) , ott a legjobb választás sorozat nah az jobb nemsokára olyan címek jelennek meg hogy stranglehold , test drive unlimited, condemned.

Jim67: Ha birok otthonról vinni kaját, akkor miért adna anyám pénzt?

hispan: Akkor mit csináljak? Nézzem a szőnyeget?

Jim!
Ezt aláírom,mert mostanság tényleg átment a gigyili-gagyili-gügyeló kategóriába ,de azért volt egyszer kétszer hasznavehető játék is közte.Én találtam pl.helikopter és repülőszimulátorokat,egészen jó kiállású,tűrhető garfikával.Mondjuk engem a STALKER mellett azok érdekelnek a leginkább.
Aztán arról sem feledkezhetünk meg,hogy idővel a pár éves játékok is egészen elérhetők,többekközött így szereztem BF-2 -őt a kisfiamnak (fullos csomag,minden benne volt!)gyakorlatilag valami kétezer pénzért./A régi egyszerűen megrepedt,belölről kifelé,s nem mertem használni.)

Alex!
Ami a padlónézést illeti,sajnos van egy olyan érzésem,hamarosan mi is meg fogjuk közelebbről tapasztalni! (Te miért lettél szabálysértő????)

Vissza
Top Alul