Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
plecsni":y26u4wvh mondta:Szia mindenki!
Ehez a warez mizériához szeretnék hozzászólni. Szóval vannak játékok amelyeket letöltök ha nincs demója kipróbálás céljából.Ha jó megveszem ha nem akkor törlöm és kész.
Mondjuk a STALKER sorozatot, nem kérdéses egyből vásárlom.
Senki ne jöjjön nekem a gyerek problémával "kell a pénz a gyerekre....."
Nekem is van két lányom egy három és egy öt éves, na mármost az utolsó játék amit megvásároltam
a Clear sky és még nem játszottam végig pedig már mikor megjelent......
Ugyanis játszani ott vannak a gyerekek " egész napos program este 9 után van idő másra is", a gamek pedig csak szórakozásra vannak ergó ha így nézzük
5 - 10 e Ft nem olyan sok egy játékért ha minden percét élvezni akarod és a családon kívül még dolgozol is.
Azt viszont ha az ember fia tanul és a zsebpénzéből vásárol nem tudom hogyan alakul de van névnap, szülinap, karácsony....ez három játék nem?????
zombimorzsi":3eagvab0 mondta:Nem akarok reklámot csinálni -és éppen ezért nem is mondom,melyik az a digitális adathordozókkal kereskedő tejút-no,de a lényeg,hogy ott nagyon gyakran vannak EVM játékok,vagy egy két éves kreálmányok igen potom pénzért.
A postaköltséget úgy játszom ki,hogy van olyan ismerősöm,rokonom,akikkel egyidejűleg rendelünk egy csomagban.Így a költség egyszeri,és megosztható.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.