Tarkovszkij - Stalker (1979) - [A Film]

• Témaindító Témaindító bg_
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Metro":26web7qa mondta:
Hát mondjuk valóságnak azért nem mondanám a Wish Grantert meg a Gravitációs Anomáliát, de még a Húsdarálót sem... :lol:

meg az se teljesen valoságos amit a film végén a gyerekük lerendez a pohárral az asztalon fekve:Dlegjobb jelenet a filmböl...ritchie hawtin is felhasználta egy klippjéhez.

Ez a film nem arról szól, hogy valóságos-e vagy sem. A benne látható dolgok csak eszközök a mondanivaló kifejtésére. Ezért élvezheti egy szkeptikus is...

szerintem ahoz képest, hogy orosz film, elég jó.... az oroszok nem nagyon szoktak filmeket csinálni, de ha csinálnak az nagyon beüt...például az Éjszakai Őrség... azt látta valaki?

Nightwatch: az oroszok is rengeteg filmet csináltak, de a nyugati kultúrnyomás miatt ezek hozzás nem jutnak el, nem is tudsz róluk.

Horrort nem szeretem. :S

fogtündér az angol nevét nem tudom vlami grim oak.....
(haver az 1ik jelenteben hátrazuhant a székkel :lol: )

Az alapján, amit én láttam belőle (trailer) nem egy vérmentes békés film. :) De legyen, nem horror.

kedves kis estimese :D de a texasi láncfűrészest ajánlom midnenkinek...a érdekes film. nem véres nem horror. de érdekes h mire képesek emberek azért mert megsértették őket..

Most néztem meg a filmet, és tényleg nagyon jóó! :)

Én is meg akarom majd nézni a filmet le lehet valahonan szedni vagy venni??
Mert láttam egy két részletet naon ász !

normális minőségűhöz nagyon nehéz hozzájutni, én fél év böngészés után egy antikváriumban találtam meg DVD-n, ha végképp semmi eredményt nem hoz a keresésed akkor pm és megbeszéljük ok?

ok kösz előre is!
Én is keresgetek a neten de csak részleteket találok:S

Az lenne a jó ha a játékról csinálnának filmet tele mutánsokkal:D nem?

Nézegettem a torent.eval.hu-n hogy van e stalker fil kidobott egy jópárat csak ne mtuom melyiket szedjem le?! :cry:

Nem is kell link nekem csak van vagy 5 fajta és eggyik 1,5 GB a másik 2 GB a harmadik 1 ...stb

Na a filmet meg a játékot nem igazán lehet összehasonlítani. A játék inkább a könyvre hasonlít a Zóna meg a stalkerkodás jellegét illetően. A filmről meg senki nem mondhatja, hogy hosszú, meg hogy fölöslegesen vontatott. Tarkovszkij azt mondta róla, hogy olyan mint egy ikon. Minden ízében tökéletes, egyetlen felesleges párbeszéd, monológ vagy beállítás nincs benne. Mondta ezt úgy, hogy az eredeti filmet a szovjet cenzúra megsemmisítete, és az egészet újra kellett forgatnia! Akinek ez vontatott volt, nézze meg a rendező utolsó filmjét, az Áldozathozatalt, azután a Sztalker egy pörgős akciófilmnek fog tűnni!

Mi a sztorija a filmnek???

helyesírás legközelebb JIm67

Vissza
Top Alul