Sztrugackij, Borisz - Stalker - Piknik az árokparton

Sajátom csak egyszer volt elolvasva szinte újszerű állapot semmi gyűrődés ki mennyit ajánl érte? :D :D

Amúgy van könyvtár is ha esetleg valaki elolvasni akarja, ha helyi könyvtárban nincs, itt biztos van: http://www.mokka.hu/ és elvileg ha ki akarjuk kölcsönözni a helyi könytárnak le is szállítják ingyen és bérmentve ha kérjük bárhova az országon belül, csak lehet hogy kicsit sok idő :) . Ezt még a könyvtárosunk mondta október környékén...

bazze ez nekem nagyon tetszik :lol: már két helyen vettem észre hogy 'valaki' eléggé értetlen :lol:

amúgy abban a szájnak igaza van ,hogy nem mindig viszik ki bérmentve a könyvet, mert anyukámnak hoztak és kellett érte mégis fizteni, pedig azt mondták, hgy tök ingyen van...szal' atbasztak de így jártunk :wink:

ja nővéremnek meg 3 könyvet nem hoztak ki eddig de a számlát küldték utána, hoghy miért nem fizettünk.....de ez hát ugyebár nem tapasztalat

Ez csak nekem tűnik utólagos kimagyarázásnak? Meg szerintem kicsit a sztori is sántít...

Isten ments, hogy látatlanba kritizáljak, de a játékokból/filmekből készült könyvek ÁLTALÁBAN nem képvieslnek nagy idrodalmi értéket...

Látod, ebben egyetértünk, de azért csak furdalja az embert a kíváncsiság! A S.T.A.L.K.E.R. kerettörténete nagyon jó, és nem mondhatnám, hogy hemzseg a kliséktől. Bár még nem játszottam végig, mert egy vinyóformázás után újra kellett kezdenem (pedig Pripyat-nál jártam már, csak elfelejtettem, hogy azok a nyomorult mentések a C: meghajtón vannak), de most, hogy kezd körvonalazódni a fősztori lényege, és lassan összeáll a kirakósjáték, azt kell mondanom egyre jobban tetszik! Valahogy minden mindennel összefügg, és bár rengeteg kérdés merül fel a játék során, a válaszokat a Zóna magában hordozza, és ha valaki ezt kellő körültekintéssel kutatja, az sokminden disznóságra fényt deríthet! Ezt szeretem én a S.T.A.L.K.E.R.-ben! :D Egy igazi kaland, "kirándulás" a Zónában, és a látszólagos semmiből egy nagyon jó történet kezd kibontakozni! 8) Na aki ezt irodalmilag elfuserálja... :evil: (Bár sajnos a világban számos példa van ilyenekre. :|)

hispan1":8322cpjp mondta:
Isten ments, hogy látatlanba kritizáljak, de a játékokból/filmekből készült könyvek ÁLTALÁBAN nem képvieslnek nagy idrodalmi értéket...

Ha csak olyan jó történetek lennének, mint amilyenek a Te oldaladon voltak kirakva, már tetszene :D .

Vissza
Top Alul