Szmájlik (Emótikonok)

Személyes kedvenc:
teccikerteni.png

:D taps1

Előbb hispannak kéne feltöltenie őket az oldalra. Annyit tudunk segíteni neki, hogy egyesével letöltük őket és egy csomagban elküldjük neki. Ha lesz délután időm a jobbakat kiszedem belőle.

Ban Plííz
banplz.gif
SG-s fórumokon alapból fennt van, aztán az Erő legyen Veled!
starwars.gif
fogatlan (bár ennek itt nem sok értelme van :) ) és harmadik kedvencem: lohohoholol... =
lolhit.gif
= :D eljen .

5 új smilie az ünnepekre:

:karacsonyfa: :ajandek: :telapo: :hoember: :koszoru:

Kódjaik sorrendben (szóközök nélkül):

: karacsonyfa :
: ajandek :
: telapo :
: hoember :
: koszoru :

censored.gif
ezt be kéne tenni **** névvel és akkor lehetne használni valamennyi káromkodás kiszűrésére.

ps.: pár dolgot átírtam a cenzúra szekcióban :wink:

Beteszem. De ha valaki 4 csillagnál többet használ, akkor értelem szerűen csak 4 csillagot fog lefedni. Mondjuk ez csak a maximalistákat zavarja :)

pYura nem felejtettem el a témaösszevonásos kérésedet sem, csak épp elvesztek (sokmindennel együtt) a témák felett található képecskék photoshop állományai... :( Szóval újra létre kell hoznom majd őket...

Az emberek sajnos csak ritkán használják a csillagozást, viszont az autcenzúrát átírtam, úgy, hogy mident 4 csillagra javítson, így mindig a szmajlit fogja kitenni :)

ps.: lényeg, hogy nincs elfelejtve :DD:R

Tényleg, ez jó ötlet... Illetve ha van időd nyugodtan bővítheted a cenzúralistát (nekem már nem jut eszembe több :)

"Nem jut eszembe több" fogatlan Nekem se én is jól szituált vagyok fogatlan de majd látunk új dolgokat folyamatosan lehet bővíteni :wink:

Kijelölöd a szöveget, amit színessel akarsz írni, rámész a betűszín legördülő dobozra és választasz egy színt. Találkoztam már olyan böngészővel, ahol a kijelölt szöveget nem tudta automatikusan körülvenni a színkóddal, ilyenkor előbb lekérsz egy színt, mondjuk éppen oda, ahol tartasz, és az üres színkódok közé írod a szöveged.

gtc376 ezeket a szineket lehet hasznalni

sotetpiros
piros
narancs
barna
sarga
zold
oliva
cian nem is tudtam h a ciannak van szina fogatlan
kek
sotetkek
indigo