Szmájlik (Emótikonok)

pYura

New Member
Csatlakozás
2006.06.24.
Üzenetek
3,858
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
A)
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow:

B) :mrgreen: pattog1 fogatlan pirul taps1 kérdés1 nem1 dühös3 dühös2 hmm gurul1 sír1 álmos ördög_zöld meghajol nyelv1 szem1 lövés1 fal1 ááá help1

Itt kell megragadnom az alkalmat, hogy egyelőre nem tudom megadni, melyik smilie-k kerüljenek előre és melyek nem, de már dolgozom rajta.

Ok, legalább látjuk lesz-e értelme átírni... szerintem igen

Én is a B-re szavazok, van értelme átírni, csak ahhoz valahogy hozzá kell tenni egy változót az admin felületen. De most azonnal megpróbálom.

szerintem az A) értelmesebb de mivel a szmájli nem arra van B). Egyébként nem tudtam szavazni valamiért de tegyetek hozzá mégegy B)-t.

hispan1":3tl2oyby mondta:
Én is a B-re szavazok, van értelme átírni, csak ahhoz valahogy hozzá kell tenni egy változót az admin felületen. De most azonnal megpróbálom.

Akkor átnyirbálhatom?

pYura: természetesen igen.

Tibi: a szmájlik nagyobbak, mint a sorok az üzenőfalon és nagyon széttolnák a sorokat, de elvileg lehetséges.

Próba: :D

:) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :|

Pár réginek nincs még új megfelelője, de a régi beírások is működnek. Több smile kapott egyszerűbb és megjegyezhetőbb rövidítést.
Alapértelmezetteket, hogy lehet szerkeszteni?

Akkor mindegy, maradnak a betűk:).

EDIT:
Ez a szmájli:
icon_biggrin.gif
teljesen ki lett véve? :/

Tibi":1u9pwzsg mondta:
Akkor mindegy, maradnak a betűk:).

EDIT:
Ez a szmájli:
icon_biggrin.gif
teljesen ki lett véve? :/

Ja, de ha tetszik visszakeresheted, tedd be új parancsszóval. Többi jobb szvsz :DD lövés1

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul