Szlávik története

Legyen folytatás?

• Igen

Szavazat: 0 0.0%
  • Ne

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Azt nem mondtam, hogy csak a géppuska volt a célpont... Látom kezditek kibogozni az eseményeket. De a megbízó kiléte még mindig rejtély.

talán, merem azt monadni hogy a banditák a megbizók, mivel nem csak géppska kellet nekik, hanem a fazon aki a kóborral együt baktatott.
egyébként 3 frakciót semán kivennék:szabadság, a történetben közel távol sincsen róluk hir.
szolgálat:az rpg-t is tölük vették, minek kellene nekik egy géppuska? van nekik egy rakattal.
hadsereg: tölük hozták a géppuskát, minek támadnák meg őket? azért hogy vissza vegyék, de akkor nem hagytak volna életben senkit.
az meg hogy egy stalker aki akart egy jó fegyvert ahoz 1 ember az kevés.

1 olyan stalker akinek van pénze felbérelni zsoldosokat,hogy fegyvert raboljanak, az vehetne is magának is ennyi erővel és úgy lehet hogy még jobban is jár........
a banditák nem rosz ötlet, csak akkor miért nem a helyőrség támadta meg őket?

Kiírnák szavazást, de nem birok, ezért manuálisan indítok egy szavazást.

A következő héten kiderülhet a megbízó kiléte. Ez egy rövid, pár oldalas történet alapján fog kiderülni (persze, ha megszavazátok), ami Csevapról, a storiban megemlített zsoldosról fog szólni. Akkor a szavazás:

Szeretnéd, hogy a megbízó kiléte hamarabb kiderülne egy kis történetből, mielőtt a következő Szlávik rész felkerülne a fórumra?

1. Igen
2. Nem
3. Nem érdekel, mert a többi Szlávik részt sem olvasom! :)

A szavazás Szerda 12:00-ig tart.

Megemlítem, hogy a megbízó kiléte ugyan kiderül, de újabb megválaszolatlan kérdést kaptok. Ennyivel nem ússzétok meg. :)

Jó hírek!

Most ahogy írtam az új történetet (Goran Háborúja), eszembe jutott egy hatalmas poén a Szlávik történetének végére. Még én sem tudom, hogy ezt hogyan fogom kivititelezni, de hatalmas csattanó lesz, ezt garantálom! Ehhez viszont hamarabb kell elolvasnotok a Szlávik történetének az utolsó előtti részét, mielőtt felraknám az új történetet. Úgyhogy a közeljövöben ÚJ SZLÁVIK RÉSZ!

Általában a nemsokára nálam nem 9 hónap... :?

2008 Június 18.

Egy fehér szobában ébredek, amely tisztára úgy néz ki, mint azokban a ”fakabátos” filmekben: egy asztal, két szék, meg az az ablak, amelyen csak kívülről lehet benézni. Előttem egy fickó katona egyenruhába, a rangjelzés alapján ezredes. A kezével lesöpri a székről a port, majd lassan ráül.
- Szlávik igaz? – kérdezi. Bólintok.
- Lenne az számodra egy munkám! – mondja, majd megsimítja az állát. Valószínűleg nem rég borotválkozott, érzem az olcsó borotvaszeszt.
- Akkor ezért nem nyírtak ki! – mondom neki.
- Nem egészen. Mikor az embereim láttak, hogy már nem jelentesz veszélyt, beléd nyomták az altatót, hogy hátha jó leszel még valamire...
- "Jól leszek még valamire – gondolom. – Ez úgy hangzott, mintha valami tárgy lennék"
- ... miután átnéztük az aktáidat, láttuk, hogy egy évet lehúztál a hadseregnél. Ezért úgy döntöttünk, hogy csatlakozhatsz a ”vállalkozásunkhoz” – mondja sejtelmesen.
- Pontosan miről van szó?
- Rövid leszek: Nemsokára egy hadművelet keretében megölünk vagy elfogunk akit csak tudunk. Egyszóval: Elfoglaljuk a Zónát – mondja, közben az egyik zsebéből elővesz a doboz cigit, kinyitja, majd felém nyújtja.
- Nem, kösz. Ehhez az egészhez nekem mi közöm? – ez idő alatt meggyújtja a cigit.
- Hogy minél kevesebb legyen a veszteségünk, a stalkerek között komolyabb háborúkat tervezünk kitöretni – mélyet szív a cigiből.
- ...
- Egy-két robbantás, orvgyilkosság, viszályszitás, meg még sok más aljas csel. Te az akciónk orvgyilkossági részénél játszanál szerepet.
- „Akkor valószínűleg azért jöttek a PKM-ért, hogy ne jusson el a Szemétdombra, és az ottani magánzóknak nehezebb dolga legyen a banditákkal... okos. De akkor miért adták el?” – gondolom.
- Mit kapok ha belemegyek? – kérdezem tőle.
- Elsősorban nem lövünk le... – közben erőltetetten vigyorog egyet.
- Biztató!
- Másodsorban minden információért fizetni fogunk.
- Információkért?
- Ha belemész, az lesz a dolgod, hogy megfigyelsz egy adott frakciót, információt gyűjtesz az őrségváltásról, a tagokról, a fegyverzetükről, satöbbi.
- Szóval be kell épülnöm?
- Igen! – feláll, a cigijét már teljesen elszívta, ezért eldobja. – Adok egy kis időt, hogy átgondold. – már nyitja az ajtót, amikor utánaszólok.
- A stalkereknek miért adtátok el a PKM-et?
- Megvolt rá az okunk. Előbb vagy utóbb rájössz magadtól is – válaszol, és kimegy a szobából.
Még ülök ott egy ideig, majd bejön egy őr, aki elkísér egy elkülönített szobába. Volt egy ágy, meg egy lámpa a szobában. Majdnem mint a börtönben...

Vissza
Top Alul