Szerverek

Elég rövid életű volt a hamachi szoba. Most sajnos be is zárták. Pedig van benne lehetőség. Plö: a fórumról lehetne tolni csíterek nélkül, megbeszélni egy időpontot stb. Nekem plö elég jó a feltöltésem 16 embert simán elbír. Aztán meg, a Stalker kézikönyvében ugy volt irva, hogy internetes játékhoz 64 kb/s feltöltési sebesség kell. míg a legtöbb embernek csak vmi 30 kb/s és a t-online-nél csak 8mb/s nál emelik meg a feltöltést, de közel sincs annyi ember akinek ien gyyors a nete. Szóval a stalker multi itt bukta be.

priviben is lehet a dolgot intézni , vannak normális szerverek is össze lehet ott is jönni (eredetihez tényleg minek hamacsi ???? ), mellesleg manapság nem is 1 olyan szolgáltató van aki nagy feltöltési sbességet biztosít potom pénzért.

legtöbb szeró az tényleg orosz , és a ping az egekben van , szal egy fejlövésre az esély elég kicsi :S

HA valaki csinálna én biztos mennék.
Nincs erre v. mi mód?

miért ne lenne valaki HOSt-ol aztán megada az ip címét utána meg megyünk , de úgylátom hogy itt a fórumon az emberek többségének rossz feltöltése van , szóval a játék elmarad :|

Holnap kipróbálom haverral...ha sikerül remélem jöszötök majd...

Kipróbáltam. Nekem 8 emberig laggmentes. 8) Csak 8 ember még egy szeróra kevés...

CaptainFlippy":3f53sdla mondta:
Kipróbáltam. Nekem 8 emberig laggmentes. 8) Csak 8 ember még egy szeróra kevés...
Nem feltétlenül... Egyszer tök jót multiztam egy sráccal, csak ketten voltunk fönt a bár pályáján, és éjszaka sniperkodtunk. Nagyon komoly volt! Szabályosan vadásztunk egymásra, bokorról bokorra, épületről épületre lopakodtunk, és csak az volt a kérdés, ki veszi észre előbb a másikat... :D

Az veszettül tud idegesíteni, amikor elkezd esni az eső vagy esteledik, és már egyből valaki indítja is a szavazást, hogy legyen verőfényes napsütés! Pedig tök poén kedvezőtlen időjárási viszonyok mellett játszani! Nagyon hangulatos tud lenni, mégis egy csomóan leszavazzák. Egyszerűen érthetetlen.

8 emberrel egyébként nagyon jót lehet team deathmatch-elni! Pfff, ukrgame.net-en mennyit játszottam a SoC-val! :roll: Régi szép idők... Folyton az Agroprom Factory-n toltam, és mindig csakis kizárólag a Freedom-os csapatban voltam hajlandó játszani! :D Hey you cool dudz and cold-blooded comrades! xd

Helló Tudnál segiteni? Mert multizok a stalkerben de nagyonagy a pingem az x firét meg ezeket lezártam és letöltés sincs és mégis nagy a pingem. Elöre is kösz.

marked one92":ywbkkhwr mondta:
Helló Tudnál segiteni? Mert multizok a stalkerben de nagyonagy a pingem az x firét meg ezeket lezártam és letöltés sincs és mégis nagy a pingem. Elöre is kösz.

ezzel kb mindahányan így vagyunk , keress olyan szerevet aminek kicsi a pingje , sajna 100 alatt nem nagyon van

Hát nem tudom, miért követel ekkora nagy feltöltési sebességet a játék. Amúgy pedig minden játéknál más, hogy mennyi az a sok ping. Míg a Brother in Arms-ben 70 pinggel laggolsz, a STALKER-ben 70 az még egész jónak is számít. Vannak olyan szerverek, ahol 100 alatt vannak a pingek azokra érdemes felmenni, de ott se számmítsatok sok jóra.

2 Mbit-es (mondjuk most csak 1,5 Mbit) feltölés hány emberre elég?
Szerintem úgy 4 emberig egész jó, de próbálgSD 8-cal is. Szerintem bírni fogja.

Az veszettül tud idegesíteni, amikor elkezd esni az eső vagy esteledik, és már egyből valaki indítja is a szavazást, hogy legyen verőfényes napsütés! Pedig tök poén kedvezőtlen időjárási viszonyok mellett játszani! Nagyon hangulatos tud lenni, mégis egy csomóan leszavazzák. Egyszerűen érthetetlen.
Nekem semmi bajom a időjárásokkal, csak este ne legyen, mert akkor olyan szinten nem látni semmit, hogy épp hova laggol az ember, hogy az xszar.

Sziasztok!

Megvettem a clear sky-t eredetibe,de amikor belépek a multi részébe nem ad ki szervereket :|.Ha valaki tud erre valami gyógy módot az írja meg.

előre is köszönöm

Fel vannak rá rakva javítások?
Mert ha nem akkor lehet hogy azért van a baj, mert a sima verzióból nincs szerver, és a többi meg nem kompatibilis rá...

és medig érdemes javítani hogy sok szerver legyen(nem fontos hogy magyar legyen)csak legyen:)

szegyed le az 1.5.10-es patchet tedd fel aztán nem lesz porblémád

Vissza
Top Alul