Szerverek

A GSC elég tökös hozzá hogy, megoldja.
Csak egy emberi megállapodás szükséges.
És némi zsé.
De a STALKER-t gondolom viszik mint a cukrot! Tehát zsé az van ! :twisted:

Hát az biztos.
Viszont az embereket nagyon megossza a stalker mert a stílusa az rpg és az fps-t ötvözi ezért nyilván aki vevő erre meg akinek megtetszett az rajongója lett úgymond meg tán több rpg is játszhatja az rpg-s beütése végett viszont a kemény fps mag az már nem oylan biztos h egytől egyig a szívükbe zárták(főleg a sok bug miatt)

Na mostmár no off.

Az oldal szervere egyébként üzemel még?

Meg ahogy nézem biztos kevéls magyar szerver van vagy tévedek?
Azt kellene megcsinálni h a single pályák egyike lenne a játéktér az miylen lenne már.

szerintem most nem üzemel a magyar szerver

Meséljen valaki hogy milyen a multis játék és érdemes e belépni és hogy mükszik életembe nem multiztam

Szerintem naon jó. Olyan pályák is vannak benne amik a Karierben nincsenek.
Pl.: Kiképzőtábor. Ott földdarabkák lebegnek és azokon kell ugrálni de lehet a földön is menni.
Én ugrálni szoktam. hmm

Tudsz valami cimet meg hogy megy a kapcsolodás meg illesmi?

még egyszer leírom nem tudunk magyar szerver IP címet adni mert jelenleg nem tudunk róla hogy üzemelne, ha kicsit visszább néztek akkor láthatjátok hogy valaki adott címet vagy müxik vagy nem !

Crayon írta egy másik szobába:

igen, bár tesztüzemben, de saját (illetve nektek itt a fórumon )
Javaslatok, mapok, miegyéb... mindent szívesen fogadok
Csak az szavazzon aki játszani is akar rajta.
Másik kérdés, hogy jelszavazzuk-e és itt a fórumon kiírjuk?
(így tényleg csak az UHSF tagok jöhetnek fel)

U.H.S.F - Community Server [HUN]
IP: 87.229.98.127
game ver: 1.5.04

A publikus szerverlistában is megtalálhatod!
Kellemes játékot!.

Clear Sky-hoz az 1.5.09-es a legutóbbi patch? Érdemes föltenni? Fogok találni szervert, vagy inkább az 1.5.08-ashoz vannak multi szerverek? Gondoltam ideje elővenni a játékot, hátha végre már játszható állapotban van, és nem bugzik annyira...

érdemes feltenni kb minden normálsi szeró 1.5.09 -en van , de multi nem jó , kidob az asztalra , stb...

Hy!

Személy szerint örülnék egy magyar szervernek. Az angol nem nagyon megy, az orosz nyelv meg főleg távol áll tőlem.
Szerintem van olyan hatalams ez a játék, hogy egy magyar szerver jól jönne.

Köszönöm.

magyar szeró régen volt most nincs , ha nem megy az angol van osztrák is :d

jim67":32tx30b1 mondta:
érdemes feltenni kb minden normálsi szeró 1.5.09 -en van , de multi nem jó , kidob az asztalra , stb...
Föltettem az 1.5.09-es patch-et, ez lett belőle (csak dinamikus fényviszonyok mellett, Static Lighting-nál minden okés volt):

clearskybug.jpg

Uninstall + reinstall + 1.5.08 patch után megint normálisan megy. A ruszkiknál már kijött az 1.5.10-es patch, ami lényegében semmi mást nem csinál, mint az 1.5.09 által okozott bugokat javítja! fal1 Ha kijön az európai verzió, azt sem merem majd jóideig fölrakni...

nálam működik úgy is normálissan (dinamikus fények melett , ) valószjnűleg a baj az ön készülékében lehet

nekem is nvidia-m van ,de eddig még nem jött elő a probléma , lehet felkellen rakni a legfrisebb drivert.. az segíthet

Négyféle driver verziót próbáltam ki, köztük a legújabbat is, de egyikkel se volt jó. Egyébként nem törvényszerű, hogy ha Nvidia kártyád van, akkor előjön ez a probléma, de az biztos, hogy csak Nvidia-soknál fordult elő. Majd kap egy esélyt az 1.5.10-es patch is, ha kijön, de azért majd megvárom, hogy mik a tapasztalatok, mert nem szeretnék megint befürödni vele. :roll:

Vissza
Top Alul