Szerverek

A válasz: HAMIS xP
Nekem fut eredeti szerón xP Ezért kaptam a warnedet xD

most akor másolt dvd -vel is lehet multizni?????????????????????????
de nekem nincs meg a kód

ha nincs meg kód akkor a magyar forgalmazónál (jelen esetben amex tec reklamálhatsz )

(egyébként NO WAREZ már százszor leírtuk pm-ben intézzétek már az ilyen dolgokat )

Ez nem pont ehez a témához megy csak láttam a stalkert hogy 4000 FT elég olcsó megéri megvenni!

Egy kérdés ha multizni akarok leglább meg kell hogy legyen eredetibe a stalker és hol lehet stalker csomagtot rendelni amibe van poszter póló... stb???

tommyking9228":1ghf4tz2 mondta:
hát nemtudom elvileg működhet
Ki kellene próbálni! Majd ügyködök utána, hátha
Egyébként valami low (128kbps) nettel is tudok ukrán szerón randalírozni? Ilyen 50-es pinget ír ki. Cod2-be 40fős szerveren lazán Hátha talán itt is, talán megvenném.
Egyébként sok magyar játszik vele? Nem nagyon vettem észre
További szép napot!

Update 15:20

Azota szedtem le mini image-t, és felpatcheltem. Lazán működik, eredeti szerverre is lazán feltudok menni :) Nem kell ide eredeti game :D:D

Hali!
Pár napja indult: "dr.evil & firefly's dedicated server" [91.82.224.146] multi dedicated
server, Magyarországon van hostolva, elég nagy sávszélen csücsül, csak gondoltam szólok :)

Üdv,

Lal

tudna valaki adni 1 ip-t vagy mi kell a netes játékhoz 1.5-ös patchez?? mert mi csak lanozni szoktunk és ehhez én nem értek :?

[mod]elmész a legközelebbi 576- shop-ba vagy egy mediamarktban és ott tudnak adni 5000 ftért cserébe [/mod]

tudna nekem valaki adni 1 cd key-t???????

Én tudok XXXX-XXXX-XXXX-XXXX tessék ha megveszed a játékot eredetiben akkor megkapod az x helyeken szereplő kombinációt is és akkor tudsz szerverre menni

Vissza
Top Alul