Szerverek

nálam nem volt probléma mikor esett az eső...... meg lehet az aszervertől is fögg hogy hol jáccasz

Letöltöttem a z 1.0005-ös patchet a filefrontról és amikor belépek egy azonos verziószámú szeverbe akkor semmi szöveg,csak kidob,de még bele se léptem!Még a pálya képe se jelent meg,help PLZ!

én eredetivel és a magyarosítás az modnak számít mert az van nekem?

Tapasztalt valaki olyat, hogy egy-egy mapon láthatatlan ellenfelek vannak? A semmitől egyszercsak megmurdelok, és az illető fegyverének csak a torkolattüzét látom... #B WTF? lol2

igen tele vannak a szerverek csíterrel meg ilyenekkel a youtub -on is van fent prá ilyen videó :)

üdv.
szeretnénk a haverokkal Hamachin keresztül stalkerezni. vkinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? pl h hanyas patchet érdemes fellökni hozzá, vagy h van e ütközés ha azonos a kulcsunk.

hamachin szerintem nem fogtok jáccani cegyétek meg eredetiben és minden működni fog (itt a fórumon no warez :) )

Na gyerkőcök, nem tudom, tolja-e itt valaki közületek a multit, mindenesetre ajánlom figyelmetekbe az [ukrgame.net] szervert, nagyon jókat lehet háborúsdizni igen kellemes pingtime mellett (általában). 1.0006-os patch az fog kelleni, de megéri föltenni, mert szvsz ez a legjobb stalker szerver, amit valaha pipáltam. lövés1

mobx caln szerver nha én azzal jácottam régebben és az is jó volt.... de az tavaly volt...lehet hogy már nincs :)

Uhuhú, tegnapi team deathmatch-en kifogtam egy hatalmasnagy bugot! 1000000 rubel indulópénzem volt! Először arra gyanakodtam, hogy a meccs indulása előtti 30 másodperces visszaszámlálós szakasz miatt volt ez, amikor mindenféle fegyvert megvehetsz és mindenkinek ennyi pénze van, de nem így volt! Igaz, a ranking system miatt limitált volt, hogy milyen fegyókat vehetek, de mivel volt mit a whiskey-be aprítani, így elég szépen bevásároltam. Vettem egy csokorra való kézigránátot, és két kézzel szórtam, mint koszorúslány a rózsaszirmokat! fogatlan Igaz mindegyik típusból csak egyet vehettem , de azért elég szépen kifüstöltem a népet! No meg a fegyómon is volt gránátvető. Sajnos mire elértem a veterán rangot és elérhetővé vált minden fegyver, pont vége is lett a meccsnek, a következő körben pedig már a normál 5000 rubel indulópénzem volt. De legalább kiélhettem a piromániámat! :D

az jó lehetett.... nekem egyszer az volt hogy kifagyasztottuk a szervert :)

Helló tudna valaki nekem segíteni,hogy melyik szólgáltató-tól lehet servert bérelni mert én 1-et sem találtam! :x

Vissza
Top Alul