Szerverek

Hát nem tudom, nekem 1.03assal is játszhatatlan. Rosszabb mint egy 10 éves game.

HELLO AZ LENNE A kÉRDÉSEM, HOGY FENT VAN AZ EREDETI GÉM ÉS AZ 1.SOK NULLA 3-AS PATCH ÉS ILYEN SZERVERRE AKAROK CSATLAKOZNI DE MINDIG AZT IRJA KI, HOGY MÁS VERZIÓ PLÍZ HELP ME.

Ui.: Bocs a Caps Lockért.

Ui2.: Csak a magyarosítás van fenn mint mod de már az előtt is ezt írta ki.

Amiket feltettél modokat előbb ki kell kapcsolni. Nevezd át ideiglenesen a gamedata könyvtárat. Skinek elvileg működnek.

Hiába neveztem át a magyarosítás eltünt ( várható volt) de a multi még mindig ezt írja ki connecting error: diferent version pedig 1.03-as szerverre meek és megisvan az 1.03-as patch.

Mi lehet a baj? Plíz help

Probàltam jàtszani a larry-s pàlyàn,de van amikor nem is làtom,pedig az oldalon làtom,hogy jàtszanak rajta. Amikor meg làtom valami jelszot kèr,amit nem tudok. Valami megoldàs? Valaki irta hogy valami mp tool-al megy,de azt nem ismerem.

Kiriyama":1x99zd8y mondta:
Probáltam játszani a larry-s pályán,de van amikor nem is látom,pedig az oldalon látom,hogy játszanak rajta. Amikor meg látom valami jelszot kèr,amit nem tudok. Valami megoldás? Valaki irta hogy valami mp tool-al megy,de azt nem ismerem.

A Larry által adott szerver valamiért néha azt jelzi, hogy kód van beállítva hozzá. Pedig nincsen :D Ha belépés közben mégis kérné a jelszót, hagyd üresen és úgy lépj be!
MP Tool-ról no comment, mert itt warez-nak van szerintem minősítve... Ott érdeklődj, amelyik oldalon a szervert láttad... Biztosan segítenek majd 8)

ez kegyetelen a stalkerban is lenne 1 progi ah csitelné lezárná a gépet 1 hónapra és nem lehetne még elindítani sem :lol: :lol: :lol:

remélem!jó lenne ha az új stalkerbe többen multiznának és lennének klánok is többen mert a játék jó csak elnyomta a single ami amugy király de lehetne multizni is :!: :!:

Klánok most is vannak (csak az oldalon 10 klán van regisztrálva), csak valahogy megfeledkeztek a Stalkerről, főleg a multiról. Ráadásul így, hogy még laggzik is rendesen... :roll:

Vissza
Top Alul