Szerverek

én próbáltam, és hamachival se az igazai, de a single az úttörő lett, hiába veszik el a multi. habár sztem talán majd észbe kapnak és kiadnak rá valami javítást, vagy akármit :?
pedig reménykettem a hamachiba.... warhammer40000-t is mindig azon nyomtam

a dedikált szerver, mint a neve is mutatja egy külön bejegyzett alkalmazás, ami kizárólag a szerver kiszolgálását végzi. (régebbi játékoknál protokollütközés miatt ,ha csináltál egy dedikált szervert azon a gépen már nem indíthattál klienst)

Továbbá a szerverkeresőbe is bejegyzi magát, így netről megtalálható.
(A netes szervereknél ez kötelező, hacsak nem akarsz direct IPvel játtszadozni)

A qtrecker legújabb - 4.51es - változata már támogatja a STALKER multit.
web: http://www.qtracker.com/

A program ingyenes, átfogó játék szerver kereső, kiváló szűrés funkciókkal. :D
(Próbáljátok ki, én eddig csak STALKER nélküli gépen tudtam.)

All seeing eye még mindig nem támogatja.

Tök mindegy, hogy mit variáltok a multival, amíg nincs normális patch.
Addig ennek a topiknak sincs semmi értelme.

Ne mondd már meg légyszíves minek van értelme...
Ha egyszer megheggesztik a kommunikációt és nem fog lagolni már tudni fogjuk ebből a topikból, hogy pl. milyen szerverkereső látja a stalker szervereket...

Akinek eredetije van annak nem lesz gond ez, hiszen a játék menüjében látja a szervereket, a warezosok meg majd megoldják úgyis, senki sem tegnap kezdte.
Amúgy dezodor azt mondta, hogy levélben a GSC célzott egy kiegészítőre.
Ha érdekel menjünk át Ami kimaradt a ... topicba

van már jól bejáratott server, ahol szoktátok tolni???
tegnap jött meg a game és kipróbálnám magam neten, ha lehet így "ismerősök" között....

Artifact Huntban, ha a nálad van az artifact és nyomod a lövés gombot elhasználja...

Hali lenne egy olyan kérdéesem vagyis több..Mikor a játékon belül választom ki a servert a legtöbnél azt a hibaüzenetet irja h a cd kulcs már használva van... X-firen lehet serveren játszani gondolom ezt a hibát kiküszöbölve Nem tudjátok hol kell beállitani az x-firén h a Stalker serverei láthatoak legyenek? :(

A Stalker szerverei szerintem hulladék bughalmazok egyelőre.
A cd-kulcsot meg el kell fogadnia. De aki multizni akar az szedjen le addig minden modot, mert azokkal nem működik.

Kanyhalos":2mnyc8hb mondta:
A Stalker szerverei szerintem hulladék bughalmazok egyelőre.
A cd-kulcsot meg el kell fogadnia. De aki multizni akar az szedjen le addig minden modot, mert azokkal nem működik.

mi a bajod velük?
mi jókat hentelünk az 1.03 óta 50es ping az átlag...no lagg...

Vissza
Top Alul