Szerverek

Én az 50 et magyar szerverre gondoltam, mert amúgy 1000-es nagyságendekről beszeltem volna, de úgy legyen ahogy gondolod án szorítok érte. Csak hát valaki károgjon is ha már ez egy fórum ne csak a tömjénezzük a stalkert.

Akár temetjük akár se, akár tömjénezzük akár se ... Jó a multi része, de valóban a netkóddal van baj. Még kicsit kiforratlan. Na mondjuk TS Szervert futtatok 4 főre, meg STALER MP-zünk 3an , és max 100 as ping ... Mindez egy kb 256 kbit/s es feltöltéssel ...
Én azt mondom várni kell még majd megszületik itt is a közösség ..

Az a bibi, hogy már az egész rosszul van elkezdve...
Lehet otthon haverokkal bohóckodni, (legalább nincs cheater) meg multizgatni, de ez a szerver egyenlőre nem való netre.
Kezdjük azzal, hogy a kicsit is komolyabb szervereket eleve nem Winre írják. (ez a szívás egyik része, mivel nehéz olyan hostot találni amin Windows fut)
A másik meg amit SAS is ecsetelt, hogy semmi előrehaladás nincs. Senki nem barkácsol. Ennyi idő alatt mondjuk ASE pluginnek minimum kinn kéne lennie...
Várjunk a patchre...

Egyik dolog következik a másikból. Lag-->nincs reklámja. ASE fejlesztése nem úgy volt, hogy leáll? :? Winre miért nem lehet normális szervert csinálni, azon kívül, hogy naponta 1x újra kell indítani, hogy ne fagyjon...?

Pont azért amiért írtad. Mert ki a tököm akarja naponta cacheüríteni meg resstartolni csak azért, mert ratyi a rendszer amin fut már elnézést.
Egy jó konfiggal kis méretű generált logokkal egy jó szerver hónapokig is elfut.
De persze van mazochista admin is...

Na ma is adtam egy esélyt a multinak,és még most is iszonyuan tetszik,de vagy csalokba botlom,vagy teamkillerekbe. Minden retardált most ezt a játékot probálja? Tudom,ezek elöbb-utóbb eltakarodnak,de addig is kemény:)

Az igaz, ha a játékba nálam van egy anomália, az a multiba is rajtam lesz??

Én próbálkoztam itt a game-monitoros oldalon, de akár melyik szervert próbáltam, nekem mindegyikre invalid host-ot ír ki. Az mitől lehet?

Aki jönne jáccani néha-néha, a keressen meg, mertmostcsak 4en szoktunk jáccani, és többen picit jobb lenne...
Van ventrilo szerver is stb.
Akit érdekel az írjon pmet.
(hamachin jáccunk)

A gép az dualcore 915proci, 3 giga 667-es ramokkal és 7600-as kártyával. A net az pedig 5200/384

Feltöltés szvsz kevés lesz nem1 , de azért egy próbát megérhet. Nektek mennyire lagol?

De szvsz, attól hogy elég kicsi a feltöltés, attól még csatlakoznia kéne a szerverekhez, nem hosthibával kidobni. Vagy tévednék?

majsztro":33vvm7vk mondta:
A gép az dualcore 915proci, 3 giga 667-es ramokkal és 7600-as kártyával. A net az pedig 5200/384

jól hangzik. a Vas végülis nem olyan lényeges, de ezen már bőven terpeszkedhet. Mekkora pingek voltak általánosságban?

(ekkora feltöltésnek elvileg 8 embert ki kell szolgálnia)

Gyakorlatilag meg múltkor azt mondtuk, hogy 128k/ember :roll:

Lehet, hogy akkor hiányoztam, de az gyanúsan sok. Sajnos az XRay netkódja nem a legjobb.
Ott mentek félre a dolgok, hogy a dedikált .exe is csak kiszolgálóprogram mindent luascriptekből eszik. Ez azért egy masszív hálózati kommunikációnál nem szerencsés. Nameg a sok felesleges packet ami száguldozik.

Remélem kiadnak egy átgondolt szerverkódot, ami nem Win platformfüggő.
Majd meglátjuk. Ha most ücsörögnek a babérjaikon akkor jól meg fogják szívni. Anno mennyi ember vett HL-t csak a HLDM meg a CS miatt...

Crayon":98ht7uwy mondta:
majsztro":98ht7uwy mondta:

jól hangzik. a Vas végülis nem olyan lényeges, de ezen már bőven terpeszkedhet. Mekkora pingek voltak általánosságban?

(ekkora feltöltésnek elvileg 8 embert ki kell szolgálnia)

Pingről fogalmam sincs, mert nem is engedett csatlakozni. Éppen az volt a bibi, h mikor beírtam akármelyik szerver IP-jét, kiírta hibának, h Invalid Host.

Vissza
Top Alul