Szerverek

Dachande91300":7eh7odws mondta:
Ez egy hivatalos oldal. Olyan mintha elmennél a fejlesztö urakhoz és megkérdeznéd honnan lehet letölteni. Modortalanság és a fejlesztöi munka semmibevétele!

OK, de szerintem ne a veszekedésről szóljon már a fórumozás,
ha nem láttad volna az előző hozzászólásom, már mondtam pYurának
hogy megértettem, hogy nem beszélünk ilyenekről.

Mit takar pontosan ez az "új, stabil szerverkonfig".
Múltkor játszottam neten, stabil volt, de baromira lagolt még kis ping mellett is.

Én is pont ma délután adtam fel a multizást. Vagy csalók tömkelege,vagy iszonyat lag. Nem eröltetem tovább:(

pYura":1yrl9izd mondta:
Mit takar pontosan ez az "új, stabil szerverkonfig".
Múltkor játszottam neten, stabil volt, de baromira lagolt még kis ping mellett is.

VPN kapcsolatban 4 géppel lett tesztelve (egyenlőre) és szépen ment. Néha a lassú feltöltéssel rendelkező (256kbit<) emberkénél picit szaggatott.

Dedikált netes szervert nem sok értelme van indítani, mert anyni fölösleges szemét megy át a packetekben, hogy akkor is laggolna ha mindenki egy 100as gerincen lógna. a LAN valamiért jobb...

Akkor ez most mi? Valami LANos optimalizált konfig? Még mindig nem értem...

Igen. Kell egy gyors netkapcsolat egy jó géppel és mehet is a magyarok saját privát szervere (nem dedikált szerverlistás, hanem VPN, mondjuk hamachi, ha mindenki azt szereti) és mehet a móka.
Így less laggy, less cheaterful...

Mi az a VPN? (virtual private network?)

Egyébként Less lag & cheaters ;) ilyen szó nincs, hogy cheaterful :D

Tudom. De a cheatermentes olyan jól hangzik magyarul.
és igen a VPN Virtual Private Networköt jelent. De haszálhatjuk rá a "Virtual LAN" kifejezést is ami szakszerűtlenebb, de közérthetőbb.

Crayon csinálsz Hamachi szobát? StalkerHUN // UHSF eljen

(TL)SAS-t kéne megkérdezni szerver ügyében...

sajna hamchin laggolt nekünk...pedig volt erőforrás neki.....
kíváncsi lennék a ti tapasztalataitokra....

pYura":3cr7gmcx mondta:
Crayon csinálsz Hamachi szobát? StalkerHUN // UHSF eljen

(TL)SAS-t kéne megkérdezni szerver ügyében...

Hi Senkit nem akarok elkeseríteni, most vagy hisztek nekem vagy nem, de ez a game meghalt (hozzáteszem én sajnálom). Lehet rajta vitatkozni, de szerverek tömkelegének kellene már lennie.

De azért egy szervert mindenképpen indítunk kiváncsiságból. Csak mostanában a többivel foglalkoztunk.

Ha normális lenne a net kód és nem laggolna, mindenki ezzel játszana. Patch kérdése.

Sajnos ugy érzem SAS-nak van igaza. Csinaltak egy multi részt,de nem igazán foglalkoztak vele,igy meg semmit nem ér. Kár érte,de ugyérzem tényleg meghalt itt a játék:(

Ha eredetivel játszol akkor is "meghalt"?
Én még nem tudtam kipróbálni a Stalkert multiban.

Én 20 percet vártam rá a múlt héten, hogy csatlakozzon egy szerverhez, de nem akart csatlakozni és meguntam. Egyelőre inkább a single rész érdekel. Multiból ott a CoD2 lövés1 .

Valóban csak a multis rész kezd alkonyulni. Jómagam még nap mint nap előveszem, de ami igazán örök egy FPS-ben az szerintem, hangsúlyozom szerintem a multi. Nem a netkoddal van a probléma, és igazából nem is tudom mivel mert toltam multiba és a sötétség valamint a rángatáson (ezalatt értem azt, hogy nem a fegyver ránt hanem a képernyő) kívűl semmi bajom nincs vele. De senki nem foglalkozik vele. Nincs support nincsenek tweakelések, semmi tools a törteken kívűl és már eltelt pár hét, pedig pár éve ha megjelent egy játék egy hét alatt legalább 50 szerver indult minimum, most meg amikor olcsóbb és elérhetőbb minden semmi. Hát reményeim kezdenek elszállni ezzel kapcsolatban.

Nagyon korán mondasz még ítéletet :P most is látok 50 szervert legalább. Multit gyébként folyamatosan fejlesztik, fileplaneten leht is jelentkezni betatesztelni :arrow:

Vissza
Top Alul