Szerverek, ahol megfordulunk

rtcwtzs

ADMIN
Csatlakozás
2010.10.14.
Üzenetek
288
Reakció pontszám
0
Webhely
rtcw-portal.com
Szevasztok!

Azt hiszem a topic magától értetődő.

Én Avp1, POLSKI, Wv Noname szerverek, néha H4S.

Újabban pedig a nemrég felfedezett LOTW1.1 móddal rendelkező noname 20 slot szerveren. :)

LotW-t énis kirpbóáltam :D  Beléptem ,sorra dőlt az ellenfél ,nemis figyeltem....végén kiírta a nevemet a legtöbb HeadShotnál...és háát.. 88 :D
55% Accuracy

Jah eléggé n00b arcok nyomják rajta, de jó a mod, tetszik O0 egyre többet járok oda, nekem bejön.  :)

én a Fun H4S mpbeach(16) ss/deat match

FUN  a miénk :D  Az az 1ik kedvencem..

Én Wv noname,néha H4S,H4S DM,és persze AvP1....csak oda most nem enged fel,de megoldjuk

Fun , névnélküli (aod szeró) 20slotos , mostanában LotW
Avp1 en bannolva vagyok
BotW szerverén szintén bannolva vagyok :D  ;D

Jó lövő, és ezért többen csalónak vélték. Szerintem.

Avp ről még 2éve asszem,mert BotW-s voltam és összevesztem a vezetővel , WolfSannal és ő bannoltatott mivel jó haverja Richard ,az AVP vezetője
BotW-ről pedig azért ,mert 1-2 hete volt 1 warunk  ellenük,és láthatatlan helyekről leszedtek minket,átváltottam néző-re és láttam,hogy aimbotoztak ....
Na erre beszóltam nekik,hogy köcsög cheaterek még waron is csalnak ,WolfSan feljött és bannolta az összes AOD tagot

Jóég.. Demokratikus megoldás volt.. Szavakat sem találok rá..
Na, az ilyen kis csírákat szeretném a kezeim közé kapni egy kicsit. Természetesen élőben, hozhatná az összes haverját...  >:(

hahah, akkor nekik végük lenne mint a botnak...én tudom h Te ki vagy és azt is hogy nézel ki...ja és a barátaid sem azok a nyeke-nyóka figurák... ;D ;D O0 O:-)

Nagyon nem szeretem az igazságtalan dolgokat, ráadásul magát minősíti az az Admin is aki bárki kérésére ilyen lépésekre képes. Magát kéne bannolnia, aztán a gépét leadnia a méh telepen hulladéknak és bányába mennie dolgozni vagy szart lapátolni vagy mittudom én... Elnézést hogy kaiakadtam, de Admintól ez minősíthetetlen lépés...

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul