Szakkifejezések, technológiák

Igazából egyik topikba se nagyon illik a téma ezért ide írom be.

HDD krízis: http://hardver-teszt.hu/news.php?newsID=1973

Túl sokáig halogattam a vinyóvásárlást. :x Csúnyán kúsznak felfelé az árak.
Western Digital 2TB 7200rpm SATA-300 64MB - 72 300 Ft Pedig ez csak SATA 2-es...
Néhány üzletben már nem adják el azokat a készleteket amik raktáron vannak.
Ha ezt tudom, a nyáron beújítok vagy 5 darab 2 TB méretű vinyót összesen 100 000 Ft-ért most meg eladhatnám darabját 70 000-ért. :D

Árvíz van Thaiföldön, ott gyártják a vinyók 80%-át,szünetel a termelés, érthetõ a drágulás.
Ebbõl kiindulva, most vegyél olcsón Western DigitaL részvényeket és fél év múlva eladhatod
drágáért. Nota bene: nem is olyan jó mindent Ázsiába telepíteni..
. :)

Tisztában vagyok a háttéreseménnyel és az összefüggésekkel. :wink: Btw ahhoz nincs elegendő pénzem, hogy részvényeket vásároljak de ha valaki esetleg sokat áldozott volna nyáron vinyóvásárlásokra az most valóban jó áron tudná elpasszolni. :) Igen, ez a probléma ha túlzottan nagy arányban koncentrálódik valamilyen termék gyártása egy helyre. Ha ott beüt a sz_r akkor az kihat rendesen az egészre. Persze hiába vannak más márkák a piacon, értelemszerűen azok is emelnek az áraikon, mert akinek muszáj az úgyis kifizeti érte az összeget.

Van itt még egy nem várt haszon, gyorsabban terjed majd az SSD. Na egyelõre nem nálunk :)

SSD-t nem ajánlatos adattárolásra/hordozásra használni. Pár alkalommal eljátszod vele az adatmásolgatást aztán megdöglik. E tekintetben közel sem elég megbízható. Rövid nagyon az élettartamuk.

nekem eddig jol muxik pedig van mar egy ideje es azert pakolom ra fel es le a dolgokat neha, csak a win marad rajta mindig :D

Az ssd mostanság elég jutányos áron van 30k és mondjuk 64gb-s cucc[/img]

Vissza
Top Alul