Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Túl sokáig halogattam a vinyóvásárlást. :x Csúnyán kúsznak felfelé az árak.
Western Digital 2TB 7200rpm SATA-300 64MB - 72 300 Ft Pedig ez csak SATA 2-es...
Néhány üzletben már nem adják el azokat a készleteket amik raktáron vannak.
Ha ezt tudom, a nyáron beújítok vagy 5 darab 2 TB méretű vinyót összesen 100 000 Ft-ért most meg eladhatnám darabját 70 000-ért.
Árvíz van Thaiföldön, ott gyártják a vinyók 80%-át,szünetel a termelés, érthetõ a drágulás.
Ebbõl kiindulva, most vegyél olcsón Western DigitaL részvényeket és fél év múlva eladhatod
drágáért. Nota bene: nem is olyan jó mindent Ázsiába telepíteni...
Tisztában vagyok a háttéreseménnyel és az összefüggésekkel. :wink: Btw ahhoz nincs elegendő pénzem, hogy részvényeket vásároljak de ha valaki esetleg sokat áldozott volna nyáron vinyóvásárlásokra az most valóban jó áron tudná elpasszolni. Igen, ez a probléma ha túlzottan nagy arányban koncentrálódik valamilyen termék gyártása egy helyre. Ha ott beüt a sz_r akkor az kihat rendesen az egészre. Persze hiába vannak más márkák a piacon, értelemszerűen azok is emelnek az áraikon, mert akinek muszáj az úgyis kifizeti érte az összeget.
SSD-t nem ajánlatos adattárolásra/hordozásra használni. Pár alkalommal eljátszod vele az adatmásolgatást aztán megdöglik. E tekintetben közel sem elég megbízható. Rövid nagyon az élettartamuk.