Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
De figyeld meg, ha beindul a stalkerláz, többen lesznek, mert sok ember azt fogja hinni, hogy itt akkora torrentlinkelések meg miegyébwarezdolgok fognak folyni, hogy egyből megszerzik (ez a láma kategória. sokkal hamarabb is meg lehet valamit szerezni de ebbe most ne menjünk bele...).
lol, van egy érzésem, hogy sok lesz itt a kitiltás. Eddig még nem regisztrált olyan nagyon problémás ember, de ha a GS-ről átáramlanak, akkor hajaj... most nem akarok minden GS-en lévőt rossz embernek mondani, mert hát én is szoktam arra járni, de elég sok problémás ember van...
igen ott van 1 pár fura ember (és szerintem az a fórum 1 nagy xar akartam bele írni és nem lehetett...szóval a gamestar oldala csak azért jó mert vannak rajta hírek (jó sok) de semmi más nem jó benne (még a letöltése sem)
pl : "Persze hogy van. Meg 3 kampány, 15-féle befejezés...
Most mi a f*sznak kell azzal a fos pre-alfával bénázni? Majd megjelenik egyszer... Mostmár csak kibírjuk."
szerintem ott nincs is olyan nagy moderálás ... :x
Az, hogy mingyá jön ez is az is hogy én nem veszem meg mert nem éri meg meg miért lennék olyan hülye utána jön a vélemény hogy azért a stalkert megéri mindenkit felnyomok aki letölti megintjön hogy dehogy éri te sík hülye vagy utána talán el is durvulhat hogy te büdös warez csaló k*cs*g (még megtörténhet ) és hadnesoroljam tovább... talán egy gamestaros fórumon volt (megint szerepbe kerülnek ). De ha nem akkor semmi gond .
Nos gondolkodtam azon, hogy a fórumba csak úgy lehetne írni, ha valakinek van egy eredeti példánya (mi lennénk a jogtisztaság bástyája), csak hát ellenőrizni emg nem lehet, hogy ki vette meg és ki nem, úgyhogy ezt elvetettem.