Stargate: The Ark Of Truth (2008)

DualFilter

New Member
Csatlakozás
2008.02.27.
Üzenetek
138
Reakció pontszám
0
Nem tudom ki mennyire szereti a Csillagkaput. A film (amelyből a sorozatok erednek) után kiadták az első DvD-t ami "Az igazság ládája" címen került napvilágra és egyben a boltokba is. Maga a film az "Ori" semlegesítéséről szól kb.104 percen keresztül. A történet levezetés követi a sorozatban is megszokottakat (poénok, harcok, jó történet, fordulatok, stb.)Aki nem nagyon ismeri a sorozatot annak problémái lehetnek a film elején mivel (szerintem) nincs sok bevezetés és inkább egy következő rész mint külön álló film. Szerintem nem lett a legjobb sci-fi de azért megéri megnézni.

a borító:
7wrpi4n.jpg

kis kedv csináló :)
http://www.youtube.com/watch?v=KW_tp9ImOkY

Nem olvastam végig a HSZ-ed mert nem akarok spilereket, még nem láttam :D Nekem kötelező darab.

a 2 évadot amiről tudok, minden részét kb 4-5-ször láttam, a régi Kurt Russeles filmről tudok még pár dolgot jo kis film meg sorozat, csak kár hogy végeszakadt. Az Atlantiszos évad jo volt csak vége lett... :x

ezeken nézted? http://www.feliratok.com/

egy kis off:
a Csillagkapunak 10. évada van, az Atlantisnak pedig most volt 4. évad zárója majd folytatják júniusban ha jól tudom :) beszélnak 3. sorozatról is de nem tudom mi lessz belőle...

Így van, SG1 már csak DVD filmekben megy tovább, Atlantisnak ötödik évada berendelve és jön a harmadik sorozat, Stargate: Universe (ugyanúgy a jelenben játszódik, csillagkapu-központú, csapatorientált sorozat lesz az eredeti készítőkkel).

feliratok.com csak egy linkgyűjtemény, az oldalakon néztem, sajna nincs sehol, szóval most töltöm a 720p-st, ahhoz elvileg van magyar felirat... Mit ne mondjak, LOL

mondjuk ennyiből cinkes a felirat, némelyik nálam késni szokott :? mondjuk ha van fenn feliratja akkor cicmax-tól töltök le, ő elég jól fordít szerintem
http://cicmax.atw.hu/ - :) ha kell akkor tudok küldeni 2cd-s változathoz való /sajna ilyenben van meg :?/

No csak sikerült megnéznem... Elég szomorú vagyok, azt hittem lesz valami színvonalnövekedés, de az egész olyan volt, mint egy elnyújtott 45 perces rész... Elég gyenge a dolog...

ezért nem akartam azt oda írni hogy elnyújtott dupla rész, mert végülis az...

! SPOILER !

no meg az a replikátoros-termináror beütésű valami hááát... és persze a túl egyszerűen kimásztak a bajból beütés az megmaradt a sorozatból, csak 10perc alatt lezárták és kész lol2

Pont ez az: 10 év alatt elérték, hogy bármit lehet, tényleg bármit, bárhol és bármikor... 2 galaxis sorsa múlik rajtuk? Sebaj! 10 perc és egy nevetséges ötlet (egy csodaláda) majd segít! LOL

Terminátáros cucc tényleg nagyon gagyi volt (bár hozzáteszem: anno a replikátárok bevezetése a sorozatba nagyon hasznos dolog volt!).

Úgy általában az SG1-el az a bajom, hogy annyi technológiára tettek szert, hogy most már a csillagkapu abszolút háttérbe szorul; ez a "duplarész" is alig mutatott belőlük valamit... Az Atlantisz még azért nézhető valamennyire, mert ott más a környezet, mások voltak a kezdeti koncepciók. Reménykedem, hogy a harmadik sorozat is hoz majd valami újat, amiért érdemes nézni.

1 szóban az Ark of Truth: primitív.

sajnos ezzel egyetkell értsek :cry:
/mondjuk ez nem hinném hogy sok embert rávesz majd hogy nézzek meg, de ez az igazság :?

Sajnos tényleg reklámnak sem a legjobb... Ha a tervezett két DVD film is ilyen színvonaltalan lesz, azt kell mondjam, szégyent hoztak az SG1-re... :(:S:(

na jah... de az mért van hogy kihagyják a legjobb szereplőket? Hammond és O'Neill is benne lehetett volna 5-6 perc erejéig szerintem, esetleg a végén is igazíthattak volna még hogy normál befejezés legyen

lehet benne valami... de remélem a következő dvd-t normálisan csinálják meg

Végső soron most szabad kezet kapnak, nincs folytatandó szál... Lehet, hogy valami egyedit kiagyalnak...

Vissza
Top Alul