Stargate: Atlantis (2004)

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
Nem kell bemutatnom senkinek :)

És rögtön egy aktualitás: cikk a 3. évezredben a sorozatról:

20080106_1.jpg

20080106_2.jpg

Gyerekek neeee

1994-es a film
1997 óta 10 évad volt az SG1-ből
3 évad volt, a negyedik most megy az Atlantisból
Van 1 DVD film
Lesz 1 mozi még

Tessék pótolni :)

És akkor ez most a víz alatt játszódik? Engem lehet érdekelne vmi scf-fi téma, de inkább ürhajós, idegenvilágos. Valami jó kis teasert tudnátok linkelni? :wink:

widra: amiben a mekgájver meg a Teal'c van, az az SG1.

Az Atlantisban mások vannak. Nem a víz alatt, hanem egy másik galaxisban játszódik (mondjuk ez teljesen mindegy, mióta vannak a Földnek hajói és működik a kapuhíd...)

Aki szereti az igényes sci-fit, annak mindenképp. De előbb a film! Az az alap.

Film előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=7s1BiL8GPqc
SG1-ről nem találtam jó összefoglaló videót, de szerintem ha a film felkelti az érdeklődésedet, úgyis belenézel.

Stargate 1 és 2 filmeket láttam. :)
Szóval az SG1 jobb mint a SGA?

Stargate 2??? Abból csak 1 volt :)

Hogy jobb-e az Atlantis? Kucc-kucc... maradjunk annyiban, hogy más. Néha gyengébb, de általában véve jó... valahogy a hosszútávú koncepciót hiányolom. Most is egyetlen részben létrehoztak egy teljes szövetséges egy ellenség ellen, majd szinte teljesen kiírtották az adott ellenfelet. Ilyen az SG1-ben nem volt, itt lerágták a csontot... De amúgy jó.

Pedig úgy rémlik két filmet láttam :? másodikban volt valami ufo-fáraó, aki a végén elrepült a piramissal lol2

looool :)
Nagymuter mondja mindig ezt :)

Most kezdett el eszméletlenül hiányozni a csillagkapu... Eddig mindig volt valami mert 2 sorozat ment párhouzamosan, de ha ilyen vákuum lesz a térben továbbra is, azt komolyan megsínylem... House nem pótolja a kaput...

NiINCS dupla hsz. Ejnye-bejnye! - pYura

megnéztem az eddigi 5. évad részeit. Csak azt nehéz eldöntenem hogy ez most vígjáték felé vagy komoly (és egyben kissé elvont) sci-fi felé terelődik, nem is tudom olyan lapos az egész. Véleményem szerint a 200. résznél kellene abba hagyni (5. évad záró epizód) mert ez így eléggé unalmas lessz.

Nekem az Atlantisz valamiért nem jött be. Kérem vissza Jack O'niel-t és Teal'c-et :D

Első részt láttam, maximálisan gagyi volt... Daedalus egyik pillanatban épphogy csak pajzzsal rendelkezik, következőben leszed egy lidérc cirkálót... Komolyan mondom ennyi elég az amerikai közönségnek? Hol van ez például a sorozat nyitórészéhez képest? Sírok, ha össze kell hasonlítanom... :( :( :(

DualFilter":2ojdrgej mondta:
megnéztem az eddigi 5. évad részeit. Csak azt nehéz eldöntenem hogy ez most vígjáték felé vagy komoly (és egyben kissé elvont) sci-fi felé terelődik, nem is tudom olyan lapos az egész. Véleményem szerint a 200. résznél kellene abba hagyni (5. évad záró epizód) mert ez így eléggé unalmas lessz.
Abbahagyják http://www.csillagkapu.hu/hir.php?ID=1373

Béke poraira. Abszolút várható volt az évad első pár része után... Jobb is ez így, nem kell a téma általános színvonalát tovább süllyeszteni... A záró DVD film úgyis gagyi lesz...

Talán majd az új sorozat... Talán...

nah csak megnéztem azért az eddigi részeket, gondolva ha már elkezdtem...
a 1.,2.,3. és 5. rész eléggé ****. A 6. és 8.nak csak az első 20perce a jó utána (megint csak) ****. Marad a 4. és a 7.ik, ezek még hasonlítanak valamennyire az atlantisz eddigi epizódjaihoz. Várható elvileg az éved közi dupla rész és a záró epizód amit nem akarnak "viccesre" megcsinálni inkább komor hangulatúra (valószínűleg hogy tudjanak dvd-t csinálni utána, amint említett Hispan). Lényeg ami lényeg szinte minden csontot lerágtak (esetlegesen az 4.részben lévő emberkék jelennek meg, de az sem lenne nagy durranás....) hogy lesz ebből évad záró dvd? Elég gyorsan az biztos :(
"Mivel Dr. Daniel Jackson fel fog bukkanni az Atlantisz 5. évadában, elképzelhető, hogy valamit felfedez Atlantiszon erről a tábláról és a Destiny-ről."-> gondolom az utolsó pár részben és jöhet a
http://stargate.hu/hir.php?ID=1374

Vissza
Top Alul