Starf*ck

Szerinted jogos , hogy ilyen védelemmel látják el a játékokat... eredeti de több baj van vele mint a

• óóóó persze így legalább nem töltik le annyian inkább megveszik

Szavazat: 0 0.0%
  • Természetesen nem aki kitallta a drm-et azt fel kéne négyelni

• Mivel feltörik előbb utóbb , csak saját vásáróival tolnak ki

• drm= halál

• kizárt dolog mert én azt nem tudom.....

• Összes szavazó
    0

jim67

New Member
Csatlakozás
2007.02.21.
Üzenetek
8,126
Reakció pontszám
0
Nos gondoltam felteszem a játékot megnézem milyen dx 10-ben.. erre mikor ellenőrzi a lemezet a pofámbavágja , hogy bizony ez nem eredeti és emuláló szoftver van a gépén (ami igaz , astrangleholdhoz kell a lemez.. megírtam iso-ban és jóval egyzserűbb vót mint összekarcolni az eredetit ) most írtam a supportnak remélem fognak válaszolni mer ha nem akkor #B .. most megpróbálom kipucolni a regiszterit- hátha segít.. ha meg nem akkor keressek hozzá törést :D ? kicsit szánalmas nem ?

írni kell a supportnk és a probléma megoldódóik :)

Sajnos újabban minden másolásvédelmi eszköz csak arra jó, hogy az eredeti játékot megvásárlókat szopassák vele. A kalóz verziót használók meg max nem a megjelenés napján, hanem 3-4 nappal utána játszanak probléma mentesen a játékkal. Ha azt a sok pénzt amit a másolásvédelembe fektetnek a cégek inkább a játékra fordítanák, sokkal jobb játékok lehetnének a piacon.

jól mondod.. szerencsére esetemben korrekt volt a support , és kaptam egy kódot amivel megy a játék

Vissza
Top Alul