Starcraft 2 - Wings of Liberty (2010)

Nem kerrigan,és nem zeratul,szoval fogd be a szádat már bocsi....1 Doktor nő és 1 Protoss nő de agyfogott....és nem sejted 1 picit se

1: lehetne kicsit moderálni a szóhasználatodon!

2: elnézést, az én ..... ...mat. Néha írsz olyan értelmetlen dolgokat hogy a a kutya se érti...

az agyfogott at a protoss ra szántam,csak a szádat neked mert hogy azért szidsz le mert nem is játszottál a Starcraft 2 vel akkor ne irj már ide ha lehedt...

Zini":1aignc5u mondta:
Van 1 olyan küldetés ahol választani lehet hogy a Csajjal vagy vagy 1 Protossal,ott én a Protosst válaszotttam és a csaj a cinema nal zerg Zoombi lett,ha a CSajt választjuk akkor milessz?

szerintem nézd meg youtub-on :wink:

Mert 12 évet vártam erre a játékra és mert perpillanat nincs pénzem megvenni attól még érdekelhet...Nem gondolod?!

Scarecrow":1d4zhnew mondta:
nem mert ez a 2 szeretik a játékot én viszont fikázom :D mert 1 nagy rakás kaksi...
Mellesleg megeszem a kalapom ha valaki tudna még olyan sötét humorral együtt élni mint én :D

én sem szeretem a starcraftot, de biztos jobb mint az első része :) , egyébként valaki eladási adatokat tud ?

cdgalaxisban 576-ban midnenképp meg lehet venni , de szerintem steam-on is van :)

jim67
Steamon nincs, csak a blizzard saját oldalán lehet megvásárolni. Illetve kulcsot lehet még venni a hotcdkey.com-on.
Eladási adatok 2 millió felett tartottak 2 napja.

hát azér én ebben a mindenkiben nem lennék olyan biztos :D

Nagyon tetszett a játék, méltó folytatás, jó a játékmenet és a küldetések. Ami nem tetszett talán az hogy nincs elég kredit minden fejlesztésre, még ha kihagyom azoknak az egységeknek a fejlesztését amiket eleve nem vagy csak ritkán használok. Az új egységek kiválók, megoldották végre a Terrán nagy hibáját, hogy nem volt jó felszínt támadó légi egysége - ezt már a Huncraft-ban kijavították a földijeink, Blizziéknek is ideje volt.

Egy kis SPOILER a végére:

12 évet vártunk rá, de csak összejött: Jimmy Raynor végre visszakapta a barinőjét!!! :D:D :ajandek: :koszoru: taps1 taps1

<3<3<3Sarah<3<3<3

Thoma":28zhiuar mondta:
No kipörgettük a single-t, meg kell hagyni, nagyon hangulatos, jöhetne a folytatása, mert baromi jó. És fordulatos!

***SPOILER ALANT***

Ugyebár meghal az összes Protoss hős, akkor hogyan fog folytatódni a Protoss kampány? Ha nem lesz senki. Azaz egy valaki igen, Tassadar, de ő is halott elvileg.

Nem halnak meg, az csak egy alternatív jövőkép víziója.

Vissza
Top Alul