Starcraft 2 - Wings of Liberty (2010)

A hangulatától, és hogy mégegy ilyen játék nincs. Megfelel?
Ha nem, akkor lesz.rom.

A gép valóban gyenge. Very hard erősen izzasztó. Nem is bírtuk:

216850_sc2_2010-07-14_20-22-31-18.jpg

Scarecrow
Erősen bunkószagod van, menj mosd le. Szólok, a szappan ehhez nem lesz elég. Parasztka.
Menj, és offolj a Dzsenerálsz topicba. Ha nincs, csinálj. Ha nem csinálsz, akkor itt is kuss van, amennyiben nem tudsz normálisan írni, és csak a flém megy.

[mod]Tripla hozzászólás![/mod]

Persze, a béta, kulccsal. :D

Szerk. 1.:
Minnyá besírok a röhögéstől... :lol:

Szerk:

Ez a kép megfelel, csórikám?

216850_sc2b-20100715-122642.jpg

Szerk 2.:
Előző kép csak egy hard volt, ez már egy Very Hard.
Insane-t még nem mertük bepróbálni, mert 1 insane néhány napja, kettőnket is elvert...

216850_sc2b-20100715-153626.jpg

Hiába játszod itt a megsértődöttet, lehet tiplizni. Végülis ha neked a 2 és a 4,5 óra a rövid, akkor mi az 5-10 perc, ultrabrutálrövid?

Szerk: Némmá, szerk gomb. Very Hard + Insane kombó kivégezve. Insane-Insane már rohadtmód csal (több pénzt kap).

Teszem is. Te meg nyugodtan vagdalózz itt... :lol:

Van, de szerintem nem kicsit túlárazott. Ahogy a sima verzió sem. 19990-es áron még elmenne. 24990 már sok, szerintem. Viszont tele van mindennel, pláne az a párszáz oldalas artbook, ami szerintem leginkább megérné.

Mondjuk ha telne erre, akkor simán vétel, de hogy a sima verziót magyarhonban nem veszem meg, mert le van az egész box magyarítva, az durván gáz (Void Ray - űrsugár, Hellion - Ördögfajzat, hát no comment... :D )

No kipörgettük a single-t, meg kell hagyni, nagyon hangulatos, jöhetne a folytatása, mert baromi jó. És fordulatos!

***SPOILER ALANT***

Ugyebár meghal az összes Protoss hős, akkor hogyan fog folytatódni a Protoss kampány? Ha nem lesz senki. Azaz egy valaki igen, Tassadar, de ő is halott elvileg.

Van 1 olyan küldetés ahol választani lehet hogy a Csajjal vagy vagy 1 Protossal,ott én a Protosst válaszotttam és a csaj a cinema nal zerg Zoombi lett,ha a CSajt választjuk akkor milessz?

Milyen "Csaj"?! Kerrigan-re gondolsz? Ha játszottál volna az eredeti játékkal tudnád mitől lett " zerg Zoombi"...
És a Protoss akire gondolsz Zeratul lesz a Dark Templar (szintén régi jó ismerős karakter; nem játszottam még a játékkal de sejtem miről van szó).

Vissza
Top Alul