Starcraft 2 - Wings of Liberty (2010)

Thoma

New Member
Csatlakozás
2009.12.20.
Üzenetek
288
Reakció pontszám
0
starcraft2.jpg

A StarCraft II: Wings of Liberty egy valósidejű stratégiai (real-time strategy) videojáték, az 1998-ban megjelent StarCraft folytatása. A játék fejlesztését hivatalosan 2007. május 19-én jelentették be, de már 2003-ban elkezdődtek a fejlesztések. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű Zerg-gel, a kolonizáló földlakó Terran-nal és a Hi-tech űrlény Protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

A játék Microsoft Windows és Mac OS X operációs rendszer alatt lesz elérhető. A megjelenési dátum azon alapul, hogy a játék megfelel Blizzard minőségi előírásainak.

A Starcraft II három részre bontva kerül ki a boltok polcaira:
- Wings of Liberty (Terran kampány, 2010 Július 27.)
- Heart of the Swarm (Zerg kampány)
- Legacy of the Void (Protoss kampány)
Egy-egy "rész" 25-30 kampány küldetést fog tartalmazni, ám a multiplayer mód berkein belül mindhárom fajt irányíthatjuk.

A teljes játék futtatásához, minden funkció eléréséhez aktív internetkapcsolat szükségeltetik, de elvileg lesz egy butított offline változata is.

Jelenleg már folyik a Starcraft 2 béta változatának a zárt tesztelése, de mára nagyon egyszerűen lehet kódhoz jutni, csak a Februári kezdés után bő 1 hónapig volt nehéz bekerülni.

Linkek:
Hivatalos oldal - http://starcraft2.com/
Magyar rajongói oldal - http://starcraft2.hu/
Wikipedia - http://en.wikipedia.org/wiki/Starcraft_II
Mindenféle leírás, aktualitás - http://www.starcraft-source.com/
Youtube videók játékokról - http://www.youtube.com/user/HuskyStarcraft

Szerintem elég nagy parasztság hogy három részletben adják ki a játékot, nem elég hogy 12 évet kellett várni az új epizódra, még háromszor le is akarják húzni a bőrt az emberekről? #B
Ennyire felbuzdultak a WoW-on, mert azzal ugye hogy az havidíjas is az alapjáték mellett azzal óriásit kaszáltak, most meg jön ez? Így is a nyamvadt WoW miatt késett ennyit a fejlesztés, mert arról már a negyedik bőrt húzzák le ha jól tudom.
A Diablo 3-at még ennél is jobban várom, és azzal mi lesz, a végén még minden karaktertípushoz külön meg kell venni a játékot?! #B Felháborító...

Ne háborogj, ez nem a Blizz átka, ezt külső A-B valakik akarták így. Mindenesetre lehet így is örülni, mert így a 30 pálya (fajonként 10) helyett 90 lesz kb. (fajonként 30).

Ez is rohadtmód jó lesz, ha ilyen cuccok jönnek ki a játékoz:

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aB12Gy9zuFs&hl=hu_HU&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aB12Gy9zuFs&hl=hu_HU&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

A Dio3 miatt meg ne aggódj, mind egybe lesz, majd 2011 környékén. De 2010 karácsonya fele már lesz Béta, érzésem szerint.

Igen, ez már majdnem World of Starcraft... Halál arra aki a WoW-ot kitalálta, és igenis amiatt sz*punk ennyit a régi klasszikusok folytatásaival...

Szóval akkor háborgok amikor nekem jólesik...

Az is egyértelmű hogy a wow fogta le a fejlesztéseket, mind az SC2, mind a Dio3 esetében hisz még mindig az a Blizzard aranytojást tojó tyúkja... dühös2

Hát háborogj, de attól nem lesz hamarabb Dio3! :D

Hát jó h az az aranytojást tojó tyúk. A sok kocka fizet h játszhasson de még tört szervereken is kész vicc :D.

azert mert noob vagy es nemjaccottal az 1el illetve jaccottal de nem elted at a jatekot. a starcraft korszakalkoto jatek volt akit minden kocka,teglalap ismer. es rajonganak erte. kb mint a WOW csak ez ertelmesebb es nem kell eveken keresztul budos disznokat olnod 3XPert

nem vagyunk egyformák még az a szerencse... van valami lófax a gémxarban ilyen sc2 izé majd ha tényleg unatkozom belenézek :) A gyűjtői kiadás a fanatikusokna biztos megéri mer televan mindenféle jósággal :)

háde az csak egyfajta bónusz hozzá van ott még artbook meg sokféle akármi :) mindeggy nem nekem készült szal biztos nem leszek rajongó.

Nem tudom, de ez a játék messze best, mint a többi... Ez nem tucatjáték, aki nem próbálta, annak kár fikáznia, maximum a szegénységi bizonyítványt állítja ki magának. :wink:

erre is csak azt tudom mondani , hogy nem vagyunk egyformák , valakinek egy nagy rakás másnak ez az évtized játéka :)

figyú! nem fikáztam, csak kérdem miért ijen nagy szám ez a játék? játszottam az 1el de minimális mennyiségben, nem azért mert nem értettem, hanem azért mert 1 nagy rakás kaki volt...
a 2 meg nem értem miért überelik, talán azért mert nem sok ész kell a játékhoz, és a ménykű csapjon belétek mikor jut el a kocka agyatokig hogy nem wowozok!!!!
inkább C&C generalsozok az még értelmes játék!
:roll: 8)

Kinek szar-kinek nem. Talán azért hájolják, mert több az akinek nem szar. Ha megtehetném, akkor a CE-t venném meg. de mivel nem, így csak a simát fogom.

Scarecrow
Olvasd el még egyszer azt, amit írtam. De ha inged, vedd magadra.
Ész nem kell hozzá? Akkor viszont álomvilágban élsz, mert még mindig 35-45-ös apm-el szenvedek (egy profi játékosnak 250-300 körül van), nem tudom magam továbbfejleszteni, mert a countereket rendszeresen elszúrom, késő expelés, derítés hiánya, és még néhány dolog, gyors reakció, billentyűkombinációk meg ami kimaradt még. Ezt mind meg kell tanulni, pontosan kezelni, és iparkodni mint az őrült. Na meg itt van balance, azért nehéz.

De hogy egy C&C-s játékban nem láttam normális balance-t, az is igaz. Nem hogy a Generalsban. A Düne az valóban balanszos.

nem sok ész kell hozzá... minden stratégiának az az alapja:
építs ezt építs termelj, véd ki az első pár támadást fejlesz aztán gyárts, és tarolj ennyi ész kellet az 1 hez is, itt se hiszem hogy több kéne....
a generals se kivétel ez alol, de ott ha az ellenfeled azonos szintű veled kissé gondolkoznod kell hogyan támadj mert sec perc alatt vissza verhet...

de amugy is ha viszonyítás kérdése, ki nyilvánítottam a véleményem: nagy rakás kaki, azt miért kell néhány embernek személyes sértésként felvenni és pulykakakas módjára reagálni szól ez itt königsnek!

Őőő... a Generals is nagy rakás szar. Én is véleményt nyilvánítottam.
Egyébként nagyjából a single részét lesz*rom, ott a gépet megtudod verni, ahhoz nem sok ész kell, viszont egy hús-vér embert közel sem fogsz tudni.

Építkezz és termelj, lol... LINK

Szánalmasan szar ez az automata cenzúra, mert a lesz@rom szót sz@r-ra módosítja, így ha valaki nem nézi vissza a hsz-ét, teljesen értelmetlen marad...

Scarecrow":1dzqupc8 mondta:
figyú! nem fikáztam, csak kérdem miért ijen nagy szám ez a játék? játszottam az 1el de minimális mennyiségben, nem azért mert nem értettem, hanem azért mert 1 nagy rakás kaki volt...
a 2 meg nem értem miért überelik, talán azért mert nem sok ész kell a játékhoz, és a ménykű csapjon belétek mikor jut el a kocka agyatokig hogy nem wowozok!!!!
inkább C&C generalsozok az még értelmes játék!
:roll: 8)

én megírtam pm-ben is , hogy nem érdekel hogy ki mivel jáccik , meg azt is , hogy ha nem érted a poént akkor sajnálom :) ja és nincsak kibeszél aki idejár az szokott jáccani... szal->

és aztán ha nem tetszik neked a C&C? hol érdekel az engem?
nekem be jön és kész... én csak annyit kérdeztem az elején hogy mitől ekkora ez a játék erre a kérdésre azóta se kaptam érveket, csak lehordást hogy mekkora kocka vagyok...
de amugy én is mondhatnám rátok hogy "Starkraft2 kockáK!!" de nem érdekel...

csak pár épkézláb érvet szeretnék hallani hogy mitől olyan jó ez a Stááárkráft!

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul