Stalkersoup

Akkor lehet az a baja, hogy elállítottam a beállításokat, egyből dynamc lights-re, meg felnyomtam pár dolgot, mondjuk élsimítást.

Töröld ki az user.ltx-et és nézd meg simán, hogy jó-e.
Egyébként gugliba utánaolvastam ennek a hibának, elvileg xp-nél sp1-2-nél csinálja ezt. Kell neki az sp3, vagy normál xp, Win7 sp1 alatt nincs ilyen gond.

Entering the Zone-nál hibaüzenet nélkül kilép. Win7 sp1 32 bites, AMD Radeon HD 4600 mindig frissítem, jelenleg 12.3-as, 3 GB RAM, proci: Intel Core 2 Duo CPU. 2.94 GHz.

Azt is elmenti a logba, ha nem ad hibaüzenetet. Meg kell nézni a legvégén, mit ír. Én saját magamnak javítottam ki a hibát, mert amúgy nem működik. Ha gondolod, a változtatásokat feltöltöm valahova.
task_manager.script
xr_kamp.script
dmx_pda_dialogs.script
bind_stalker.script
Ezeket javítottam azt hiszem az 1.0.9. Fix 1-essel.
http://www9.zippyshare.com/v/98986210/file.html
Remélem tudtam segíteni.
Észrevétel, ha a Bin mappába patchelem az xrgame-t, a távcsó tüzelésre nem működik, csak zoomolásra, elég idegesítő, pedig elvileg az a patch oldja meg az Out Of Memory gondot. 2Gb Memó hamar elfogy. Főleg a Mocsárnál.

Az én Stalkersoup-om 1.0.9e verziójú. Amúgy bemásoltam amit feltettél, és azután be sem lép, bugtrap-al elszáll, az xCore.dll a hibás, azt írja :(

Megkellene nézni azt a logot, hogy mit ír. Lehet, egy file kimaradt. Nekem is uygan ez a verzió van. Az Fsgame.ltx-be megtalálod a log helyét a gépen, alapértelmezettként a Dokumentumokba teszi, és a logs mappában xray_gépnév.log filét kell keresni, annak a legvégére leírja, mi a nyavaja van vele.

Az egész Script mappát feltettem. http://www41.zippyshare.com/v/57301145/file.html
Remélem így azért már működni fog. Mert így olyan lesz, mint az enyém

Ebbe a logba az áll, hogy elindult a játék, mentettél is párat, és a végén kiléptél a játékból. Hibát nem ír.

Időközben lett egy problémám.
Amikor Guiddal akarok beszélni, nem jelenik meg a szöveg, csak ennyi: esc_provodnik_start_12. Ez miért van, tudja valaki a megoldást rá? Meg egyáltalán melyik fáljba utasít arra, hogy a stable_dialogs_escape.xml fáljba keresse a megadott szövegfájlokat?
Hasonló problémám volt már ezelött, de ott a localization.ltx-ben levő fáljnevek hiányoztak. Ezuttal a problémát így nem tudtam kijavítani.
Valakinek valami ötlet?

Bocsi a dupla HSZ-ért, de csak így jelenik meg, hogy írtam. :)
Valaki játszik még ezzel a moddal?
Szépen alakul a mod, 109940-es patchbe teljesen más lesz a térkép. Egyébként az 109936-nál jár. Tecnobacon oldalán lehet infót gyűjteni, meg a Steam oldalán olvasni infókat, mellesleg elég rég elkezdtem lefordítani a modot magamnak. Ha valakinek kellene esetleg, Pripyatig nagyjából a fontosabb küldetéseket lefordítottam játék közbe, mert csak így lehetett pontosan megérteni a gugliangol fordítást.
Amit nem értettem, az éjjellátó eszközök felszerelése a ruhákra, azt valahogy nem tudtam lefordítani. Ha valaki tud angolul prof módon és le tudná fordítani és elküldeni, azt megköszönném. Remélem van, aki még foglalkozik ezzel a résszel.

Gery, küldj egy üzenetet nekem, majd átdobod a fájlokat és megpróbálom megoldani. Egyszer elkezdtem a Szoljankát, de a rémes fordítás miatt abbahagytam.

PM ment és közbe felrakom valahova azt a részt.

Nem vagyok benne biztos, hogy a PM elment, látom, sok mindenki panaszkodik, ezért ide rakom a linket, hátha más is besegít. :)
http://www50.zippyshare.com/v/55319602/file.html

Tecnobacon jövőhétre igéri az 109940-es db-t. Több AI-val, valami olyat is ír, hogy más AI lesz nappal, meg más este. Érdekes lesz.
Egyébként egyáltalán nem találkozok bugcrashel már jóideje. Mondhatni, stabil lett ez a mod.
Aki eddig nem próbálta ki, annak ajánlom, aki meg azért nem játszik vele már, mert régen instabil volt, annak meg most kell folytania. :) Mellesleg jó lenne az is, ha valaki tesztelné a magyarosításomat. Hibák, elírások, ilyenek miatt. Pripyatig még nem jutottam el, de a nagyja addig kész van. Fegyverek, tárgyak nincsenek lefordítva, ha ezeket is csinálná valaki, annak is örülnék.
Mindenesetre, amíg a Lost Alpha nem jön ki, ezzel a moddal szerintem egész jól el lehet lenni. És hosszú is nagyon. :)

Update: 2014.02.22-> 1099940-es patch, 2.Prefix Install: http://www.tecnobacon.com/

Vissza
Top Alul