Stalkersoup

Na ne már!!! :) Thx!!! Nem vagyok a gép közelébe, hogy kipróbáljam, de tuti, ez lesz a gond. Már elment a kedvem az egésztől, de most ezzel vissza is jött. Vszínűleg mind a kettőben ez a baj. Lehet nem csak egy van, de most már tudom, hogy mit keressek. Mégegyszer köszönöm!

Nincs mit! :) A másik fájlban nem találtam semmit, bár nem volt sok időm átnézni, remélem csak ezzel az eggyel volt gond. Sok sikert a munkához!

Ha van rendes angol szöveg akkor én le tudom fordítani, mert játszani annyira nem szivesen játszom vele mert egy életkínzás volt amit próbáltam anno. De nem tudom mennyire örülnél neki, ha lefordítanám, sok munkád lehet benne, ami így kvázi teljesen menne a kukába.

Angolul én is tudok, segítek is szívesen ha szükségeltetik. :) Bár ez a hét meg a jövőhét abszolút nem jó mert még van vizsgám, de utána ráérek mindenre. :)

Elnézést kérek a lassú reagálás miatt... Már 83 fájlnál tartok a fordításban, ami persze jól hangzik, de a legkisebbekkel kezdtem(pár kbyte-osokkal), az igazán nagyok még hátra vannak. Itt vannak a még fordításra várók, mellette azok az eredeti SOC magyarítás fájlok, amik egyeznek a stalkersoup mappában lévőkkel. Az is meló, hogy az egyező szövegek össze legyenek fésülve. Én amúgy winmerge-t használok. http://komlosiszilvia.oromhirek.hu/filemegoszto/download.php?file=6136a261f3cf4603aaf576867604e928
VinoBob: miért menne az eddigi munkám a kukába?
Az eddigi fordításokat még nem szeretném nyílvánosan megosztani, majd csak azzal, aki segítene dolgozni rajta.
Barin: ha lesz időd és kedved, akkor segítesz Te is?

Sajnálom Krisztián, de vissza kell lépnem. Ki is ment a fejemből ez a dolog és elkezdtem dolgozni egy kis meglepetésen a fórum lakóinak :) Bár azzal is lassan haladok, sajnos nincs rá sok időm, azt hittem ezen a nyáron több szabadidőm lesz. Sajnálom, de ha befejeztem (és tetszik neked is a meglepim) szívesen segítek. :D

szabokrisztiaan

azért mert a guglis fordítás feltehetőleg hibás, és nem állnék neki a hibákat keresgetni, mivel az lassú, hanem egyben fordítanám a fájlokat.

Ami fennt van moddbn ahhoz kell még leszedni valamit vagy elvileg működni fog??

Helló.
Komolyan, nektek milyen Stalkeretek van, mert nekem ez se indul el, ugyan úgy hibát dob ki, mint a többi módra. Valaki leírná, mi kell ehhez a módhoz, mit kell bemásolni a telepítés után.
Előre is köszi.

Hát eredeti :D leszedtem a modot, readmeben az volt nem kell semmilyen patch, mikor wolffal dumálok buggal kilép tökmindegy mit mondok neki. Valaki ezen továbbjutott?

Otthagytam wolfot, Petruhájék nem voltak sehol, leöltem a banditákat mire odateleportálódtak. Szidnek mikor adom a pendriveot buggal kilép. De eközben is kilépett még vagy kétszer buggal... ilyen instabil modot, nem hiszem el... haladtam 5 percet másfél óra alatt, a Soljanka is ilyen?

Nekem is eredeti a dvd, nem erre gondoltam.

Leszedtem egy másik fajta megoldást, db-s cuccot, és ott nincs gamedatás mappa, abba elindul a játék, de mikor új játékot indítok, entering the zone után kidob buggal, közelebb járok az igazságjoz. +165 Byte bug, ezt kellene megtudni, mi a fene okozza, tuti valami a gamedata mappában van elcseszve, amitől az US verziós eredeti stalker nem fut. Oblivion Lost és Priboi fut, akkor ha nektek megy ez a mód, nekem is mennie kell. :)

Szerk: Elindult a mód. Az fsgame.ltx-ben volt a gond. Át kellett írnom az egészet, nem tudom, miért, de bekavart neki rendesen az első sor. Leírom, ha valakinek ugyan ez lenne a gondja, feltehetően a többi módnál is ugyan ez lehetett a gond:

$app_data_root$ = false | false | $fs_root$ | _appdata_\ |C:\|Program Files\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\saved
$game_data$ = true | false | $fs_root$ | gamedata\
$game_ai$ = true | false | $game_data$ | ai\
$game_spawn$ = true | false | $game_data$ | spawns\
$game_anims$ = true | true | $game_data$ | anims\
$game_levels$ = true | false | $game_data$ | levels\
$game_meshes$ = true | true | $game_data$ | meshes\
$game_dm$ = true | true | $game_data$ | meshes\
$game_shaders$ = true | true | $game_data$ | shaders\
$game_sounds$ = true | true | $game_data$ | sounds\
$game_textures$ = true | true | $game_data$ | textures\
$game_scripts$ = true | false | $game_data$ | scripts\
$game_config$ = true | false | $game_data$ | config\
$level$ = false | false | $game_levels$
$game_saves$ = true | false | $app_data_root$ | savedgames\
$logs$ = true | false | $app_data_root$ | logs\
$screenshots$ = true | false | $app_data_root$ | screenshots\
$downloads$ = false | false | $app_data_root$ | downloads\
$mod_dir$ = false | false | $fs_root$ | mods\

Youtube-on keressetek rá OcedMyToaster csatornájára. Abban benne van a Technobacon féle People Soup install tutorial-ja, ha valakinjek esetleg még szüksége volna rá.

Kidob...kidob...és kidob... Akár hányszor megcsinálom úgy, ahogy a videóba van, nem jön be a játék maga. Betölt mindent és amikor bekellene adnia a játékképet, kilép, még csak hibaüzenetet se ad.
Amit magamtól sikerült megcsinálnom, ott meg ha meghalok, nem tudok visszatölteni, mert kidob, ha újraindítom a játékot, akkor viszont betölt. Azt is észrevettem, hogy az USER.ltx-ben ha a játékon belül állítok valamit, akkor kidöb bugtrappel, ha viszont szerkesztem a filét és marad a legfelső szó defaulton és nem experten, akkor viszont bejön. Na erre valaki valamit tud mondani?

Update: Patch nélküli StalkerSoup-ban amikor beszélni akarok Wolfal kidob, megnéztem a logot, és a task_manager.script volt hibás, kicseréltem a TB3D_NS_MMPatch_1_0_9_9_2_4-ben lévővel és láss csodát, megjavult a hiba. Ezt követve minden crasht ki lehet javítani?

Hello.A People Soup modhoz létezik valamilyen magyarítás?

OL módon kívül egy módhoz sincs magyarosítás. Mondjuk én elkezdtem magamnak lefordítgatni ezt, de csak saját felhasználásra. Egyébként nem tudom, ennek a módnak az angol nyelve nagyon fura, vagy másnak nem tünt annak?

Gondolom azért mert oroszból valami fordítópogrammal fordították át és nem volt még kedve senkinek angolosítani :D

Kösz.Egyébként nem is tudom használni a mod-ot.Elindul a játék megy két-három lépést a karakter és kidob a játékból ezzel az üzenettel: XR_3DA exe működése leállt.Hiba modul: ntdll.dll.Van ötletetek mi lehet a baj?

Kellene az, hogy miylen oprendszerrel akarjátok futtatni és van-e rajta Sp, felvan-e telepítve a legújabb keretrendszer, vga kártya milyen típusu, meg hasonló, hátha ki tudjuk deríteni, mi a probléma.
Egyébként 1.0005-ös patchre kell a módot felrakni, nekem az 1.0.9-es van fent, nem a db-s verzió.

Hozzáteszem, a beállításokhoz nem szabad hozzányúlni, mert az is bekavar neki, ha static lightról elállítjuk. A billentyű kiosztást is manuálisan állítottam be az user.ltx-ben. Valamiért az Expert beállítás szó nem tetszik neki és kidob bugcrashel.
Jaigen, majdnem elfelejtettem, a logs\xray____.log-ba a végén leírja, hogy mi lehet a gond, azt is érdemes lesni.

Vissza
Top Alul