Stalker tetoválás

megosszam veletek a varras sotetoldalat? utana lehet nem fognak annyira felvarrni majd dolgokat a borotokre. gondoljunk csak a borrakra. esetleg arra h, a tetko sok mindenbe negativ hatast fejt ki. tarsadalmi helyzet, munkat akarsz hoppa nezik tetkod van? akkor biztos vmi allat vagy nem kapod meg a munkat, csovi!

Nabu, ha előbb írt mint a moderálás akkor nem kell bántani, teljesen jót akart, kivételesen.

Y3ty Papa marha jó a varrás, csak mintha a betűtípus nem teljesen egyezne a Stelokéval, nem?

Én tennék Stalker tetkót magamra, persze szigorúan lemoshatót, nyáron meglátja a szalkerlány éls már
mehetünk is a kitörés felé.

Egyediség : Dirkete nem akartam nagyon egyedire pl.: Comic Sans-el felvarrni, vagy ciril betûkkel nem.
Szintén nem akartam hogy ekte a játék mintájára legyen felvarrva.Nekem így egyedi.

Akás tetkó : Hát már olyan is van, vagyis a csapatlogónk:
20090720.jpg

Itt még friss volt. Ball váll és van már másfél éves.

Hennás dolog : Csak annyit hogyha valamit komolyan gondolsz, akkor gondold is komolyan és ne b@rmold el. ;)

szerk.: KönigsTiger : Amúgy a "negatív hsz"-edhez hogy annyit hogy ha okosan csinálod nem lesz belõle sose problémád.

Vissza
Top Alul