Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Jaja, felkínálkozásnak.
Ne ingereld a Zóna bérgyilkosát terminator1

Scarecrow meg úgy unblock kérdezõk : Akiket szervezõnek/segítõknek kérek lesz aki nem fog játszani hanem aktív szervezõ lesz de lesz in game szervezõ is. Sõõõt.

Másfelõl a szabályrendszer is szigorúbb lesz...a többi coming soon.

Pár tény:
  • Nevek: ÉN=ROYAL | FEDŐNÉV=PREDATOR / RAGADOZÓ | AK-74SV=WARLOCK | BHP=LINCOLN
  • DANTE NEVET FELEJTSÉTEK EL PLZ. No ask, "Just Do It!".
  • Nem vagyok szabadsági. Csak szeretek velük lógni, habár tisztességesen fizetni sose tudtak :P
  • Bárki felbérelhet, a siker garantált. Más kérdés, hogy TE jól jössz-e ki belőle. Rajtad múik.
  • Még a Zónában is a Pénz az úr.
  • Nem fogok senki életére tőrni, amíg nagyobb hasznom nincs belőle. Hogy mik ezek a hasznok, okos stalkerek tudják.

Egyébként: Y3Ti, szabályokat elküldjem neked, amiket kidolgoztam? V már megvan? Frissítem őket.
Másik, hogy KÉSZÍTSETEK JÁTÉKELEMEKET. És hozzátok is majd el.
De leginkább A DRESSCODE-nak megfelelően öltözzetek be jól. Bandázást is érdemes jelölni, mert akár megúszhatsz egy randit a halállal. Vagy épp célpont is lehetsz, ha rosszul játszol.

Az artifactokhoz is kéne vmi kis elektronika. Kéne vmi tényleges detektor, ami csipog, ha közelben van az artifact, és egyre szaporábban, ahogy közeledünk. Ki volt az "elektronikai arc" a táborban?
Orvos volt a szerepe. Talán ő megoldhatja, de ha tudtok szerezni afféle kulcstalálót (ami egyébként piszok olcsó), akkor azzal rohadt jól megtudjuk csinálni a dolgot.

A tábor előtt 1 hónappal elkezdek/elkezdünk szervezkedni, hogy a lehető legjobban jussunk ki a pályára/haza. Ne össze-vissza.

DanteSpartan & úgy unblock , megelõzve hogy tele legyen a GYIK mappám.

Ad1.: Szabályok vannak , mind a játékra, mind a táborra. Hogy miért veszem külön? Mert vannak olyan szabályok amik persze úgymond off game de fontos, nagyon de nagyon fontosak. Ezek java része biztonsági szabályzat.

És mielõtt bárki megkérdezné: egyenlõre nem publikusak.

Ad2.: Artifact : Van egypár ami jó lesz oda, de azokból kell még gyártani.

Ad3.: Játékelemek : Játékpénzt , illetve artifactokat valamint tárgyakat CSAK és kizárólag a SZERVEZÕK által készítetteket fogadom el. Olyan nem lesz hogy "hoztam ezt meg ezt ozt jó lesz az" . Ezt el lehet felejteni.

Ad4.: Artifact detektor : Ezt már Róka mondta hogy megtudná csinálni.

Ad5.: Pályára kijutás : A tábor elõtt már jócskán ki kell menni (pálya mérete miatt) , hogy mindent elõkészítsünk. Ez utóbbi inkább a szervezõket érinti.

Másfelõl:
Én vállaltam most a fõszervezõi posztot. A szervezõ csapat majd szépen összedolgozik , mielõtt bárki elkezdene alánk szervezgetni ( holott õ csak "segíteni akar" ) azok vagy ne jöjjenek el vagy inkább kérdezzenek minthogy kavarás meg káosz lenne belõle.

Jut eszembe : Fentiekben elhangzott pár lényeges info is. A többi majd késõbb.

Játékelemeket azért hozhatna bárki, mert elég nagy feladat annyit összeguberálni, amennyi már elég.
A játék alatt rengeteg lesz a játékosoknál, úgyhogy lehet ezért célpont lesz jópár pajtiból, dehát ez van.

Dekorációnak viszont mindenképp érdemes hozni ezt+azt.
A Bár már elég jó volt, de ne elégedjünk meg vele :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul