Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
püspök":md9pvmn8 mondta:
big:nagyon jól tudod hogy jönnek.. ne légy gyermeteg..
dante:köszönjük az eddigi segítséged.apró dolgokon ne akadjon fenn a lelki világod.

És biztos meghaladja a képességeiket az hogy regisztráljanak is képpel együtt.

Big Man!

Igen, kéne nekik is regisztrálni. Remélem Püsi szól nekik, és megcsinukkolják.

Azt mondjuk én sem értem, hogy miért nem képesek egyesek egy 1szerű procedúrát végigtolni, hamár játékra önnek. Sokszor egy nyomorult gombot nem tudnak megnyomni, inkább "Jövök +X fő"

Stay frosty!

Regeljenek csak a népek, azért van a regmodul. Meg képeket is lehet küldeni serényen annak, aki még nem tette meg.

Egyébként eddig, reggel és reg nélkül 26 fő környékén járunk. Ezt én már ideális létszámnak tartom, bár ahogy azt egy okos és nálam tapasztatlabb ember megjegyezte, nem a létszám, hanem a játékba fektetett energia és lélek az, ami jóvá teszi a játékot. Úgyhogy a pályán domborítsunk, de nagyot!

Én még amiatt sem parázok, hogy egyes frakciókban csak 1-2 ember van (lásd freedom). Ott a karszalag, kellő mértékű jótett (térdre!) után be lehet lépni a paramilitariába. :D Bár a Duty kissé hiányzik, de már van rá tervem, hogy hogyan pótoljuk...

Szerk.:
Hozzatok valami sütögetni valót, van nyársunk jó sok.

Majd tacskóból...
Az én konzerveimet úgyis passzolom, mert MRE-t fogok enni.
Akinek kell (kinek ne kellene?:), ugyanazon áron viheti, amennyiért el lett hozva.
( ill. ha nekem nem vesztek, az is jó )

A banditák beolvadnak, ha vészes, de legjobb lenne, ha a sok stalker közül rendesen toboroznánk Duty-ba és Freedome-ba.
Ehez mondjuk kéne összlétszám kb 40. De 26-an is elleszünk. Nem olyan nagy a terület sajna, h elvesszünk.

Megkérnék mindenkit, aki jön, hogy fantáziáját turbózza fel, és alkosson érdekes karaktert magának. Ne legyetek unalmasak, meg málé-bélák. :)

YAY YAY DOUBLE POST!

Aug. 19. PÉNTEK indulok 10:05-kor 343 IVO ANDRIC nemz.gyors ( - Beograd) vonattal 5ös vágányról.
ETA: 12:33 Kiskunhalas

Ki tart velem? Más okos lejutási módszerben is bennevagyok.

Berkut : Jogos az idézet. ;)

létszám : Tavaly sem voltunk többen, de jó volt. Neeeem? Am meg 20 fõvel is lehet iszonyat jókat LARPolni. :)

Dante : Ezt ne nekem mond. Nem ma kezdtem.

sütögetés : Nyárson valamit ( vagy valakit) ?

Már csak párat kell aludni, hogy ne tudj aludni 3 napig.

[mod]Előző hozzászólást ne idézz - Tibi[/mod]

Tőlem kitelik :evil: :lol:

Jóreggelt!

Vnimányije, vnimányije! Mivel holnap az összes szervező elhúz a pályára, így holnap délelőtt lezárjuk a reget. Aki nem regelt fel, az automatikusan egy picit nehezebb pozícióból kezd (amit ugye a teszt hivatott eldönteni).

Dante, nagyon jó! MRE-t mennyiért vesztegeted, és mi van benne egy pakkban? Honnét van?
Yeti, én virslicskékre, kolbászkákra, krumplicskára gondoltam. Kaját úgyis hoznotok kell, mert mi csak 2db konzervet tudunk adni.
Az én karakteremet már kitaláltam, és azt hiszem sikerült testhez állót csinálni. :D Nem kellett rajta sokat agyalnom. :(

A regeltek soraiban felbukkant egy Duty is, úgyhogy minden frakció játszik! :D

Üdv!

@ Berkut: http://www.mreinfo.com/

Ismerőstől, de megcsappant a készlet. Ha érdekel, elérhetőségét majd megadom.
Meg Evike-ról is lehet azthiszem. De rákereshetsz Gaaaaaasmask keresőben. (Google)

MRE : Magyar verzió : löncshús, májkrém konzerv és kukorica. Neehhhh. Kóstolni kóstoltam már én is , inkább maradok az elõbbi felsorolás mellett.

sütögetés : "Azt eszel amit találsz." Ha jól emlékszem van egy pár szöcske, meg medveölõlepke és óriás hangya. Vannak remek Thai receptjeim. XD

Gyáááááá..nem sokára tábor...gyáááhhhhh

Sziasztok!
Én még mindig nem tudtam fegyvert szerezni, de nagyon szeretnék menni. Ha valaki tud akkor az jelezze, hogy tudna-e adni nekem fegyvert. Előre is köszönöm.

Y3ti":365qno6y mondta:
sütögetés : "Azt eszel amit találsz." Ha jól emlékszem van egy pár szöcske, meg medveölőlepke és óriás hangya. Vannak remek Thai receptjeim. XD
Aztán meg azzá válsz amit eszel, szóval óvatosan a snork és vérszopó hússal, mert ugye vannak inyencek xD

Yeti, a létszám erősen közelít a 30 felé, ha még nem lépte át...

Namec, tudok neked adni egy AK74S-t, és egy springes shotgunt. Az AKhoz 3db midcap tár jár. Akkut kapsz.

Ma éjfélkor lezárjuk a reget. Aki nem jelentkezik, az autómatikusan hátrányosabb helyzetből kezdi a játékot.

Berkut : Remek remek. :) Jó hír , köszi az infot. :)

ColdBlood : Ha most sorolnám mi mindent ettem már meg. Ajjé. Mind világi gasztronómiai , mind realsim étkek tárházából , mind Bear bácsi ízvilágából egyaránt. :D :D

Gyáááá....már alig várom..már alig várom. Láttam lesznek még "tábor szüzek " is. Óvatjával majd beavatjuk õket. Vagyis majd a veteránok. :)

Népek!

Az van hogy valami kehéje akadt az FTP-nek, ezért nem biztos, hogy mindenki megjelenik a regisztráltak listájában. Egyszerűen nem tudjuk feltölteni a ma beérkezett regisztrációkat. Róka dolgozik rajta, de aztán lesz ami lesz. Ezeket a játékosokat semmiféle hátrány nem fogja érni.

Y3ti":3hz1e6vc mondta:
Vagyis majd a veteránok.
Hát igen, van pár sztorink,az biztos.

Jóestét!
B

Yeti: Akkor már tudom miért is vagy "Yeti" fogatlan fogatlan :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul