Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Berkut: Több artifactot egyenlőre nem tudok készíteni. Éljük be azzal ami van.

Egy sima airsoft arcvédő is jó, meg rácsos is. Ha kell, ráolvasztotok vmi mini szűrőszerűséget.

Viszont van egy nagy probléma... HiCap tárak nem lesznek jók a játékra, szóval mindenkinek legyen LowCap vagy MidCap...
(Az a baj, h HiCap-nál kell egy egész tárnyi BB ahoz, hogy kitolja mindazt, ami fölötte van.
Meg a tárazott BB-t nem lehet elvenni, de ha vkinek 400-500 BB-s HiCapja van, az...ne járjon jól.)

Püsi! Egy Cyma-ba illő AK midcapet tudnál szerezni nekem?
Nem biztos h Lizardtól megkapom időben...

Berkut! Megtennétek, hogy csak a fegyver típusokat írjátok ki a résztvevőknél, a realisztikusság végett?
Pl h Cyma, meg A&K, teljesen felesleges, és illúzióromboló.
Meg egységes nevekkel, pl "SVD Dragunov", nem simán "Dragunov"
Apró részlet, de legyünk igényesek. :roll:

Izguljatok!:)

Kiszivárogtatott STALKER 2 teaser? :)
<object width="640" height="390"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/wX3jeL5OWwM?version=3&amp;hl=hu_HU&amp;rel=0&amp;hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/wX3jeL5OWwM?version=3&amp;hl=hu_HU&amp;rel=0&amp;hd=1" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="390" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Yep. Yeti, megtennéd h márkanév nélkül írnád fel a fegyverek nevét a résztvevőknél?
Illúzióromboló, hogy airsoft márkaneveket is odaírnak szvsz. Részletkérdés, de minden apróság fontos. :P

Meg akinek nincs képe, vmi ingame hullaképet toljunk be :D

Dante :
Ad1.: Nem vagyok szervezõ.
Ad2.: Nincs hozzáférésem a honlaphoz (ha lenne sem rondítanék bele más munkájába).
Ad3.: Igényesség ide vagy oda, szerintem kunszt mind1 hogy most van márkanév vagy nincs.
Így is úgy is tiszta sor hogy most kinek mi van a kezében.

Np, csak a maximálisat akarom kihozni, tudod hogy vagyok vele..

Na, a relikviákra rájöttem, h lehet ócón gyócan, szóval nem lesz hiány.
ss_william_04-09-09_17-37-16_marsh1.jpg

Dante, azért van kiírva, hogy tudd hogy mivel fognak rád lőni. Ez nem illúziórombolás, hanem játékbiztonság. Inkább a játékon domboríts nagyot. ;)

Ha gyártasz, akkor inkább 2-3 fajtából legyen jó sok, mint 8-10 fajtából kevés. Plusz övre köthető. De ha arra gondolsz, amit telefonon beszéltünk, akkor nem szóltam.

Arra gondoltam. Megoldjuk, találékonyak vagyunk. Mit vársz egy designertől? :D

Az FPS-t bőven megértem, de márkát nem. Hogy pl JG, A&K, G&P, Cyma, stb igazából hót mindegy.
Mondjuk ha JG, akkor tudom hogy eltörhet neki, meg hullámzik az M16-osa :D Erre gondoltam egyébként.
Nem kötekedek.

Cyma-m van, és sose hagyott cserben.
Max hogy sorozatot lőnék, de semi-ben van. :D

Meg 1x beleakadt 1 tár, de semmi több.

JG M16A4-esem volt, alapjáraton íves volt, mert a müanyag test nem bírta el az alu RAS-t.
De szépen lőtt legalább.

Másik Cyma meg CM042A volt, 47 Taktikálninja, az szinte olvadni készült, de lazán kibírta a 2 napos kánikulás játékot, az estit is (mondjuk ott semmit se láttam, ellenséggel kúsztam végül :D)

Nagyon strapabíróak ezek az Airsoft fegyverek, tényleg eláshatod, nem lesz sok baja.

kérdés : tábortüzes gitározás lesz? egyáltalán gitárt hoz valaki?

Nem is tudom már hol láttam (külföldi fórum) ahol ugyan azon típusú, csak más márkájú fegyvereket teszteltek, "szélsõséges" körülmények között.

Code sajnos csak 20-21 lesz, szóval 19.én kéne lemenni Vonattal/busszal, vagy jobb esetben fuvarral.
Ki jön még Budapestről?? Szervezkedjünk!

A jelentkezőket létszámát mikor lehet tudni, mert jelenleg nem túl sokan vagyunk regisztrálva.?!
Pl.: egyedül leszek bandita???

big:nagyon jól tudod hogy jönnek.. ne légy gyermeteg..
dante:köszönjük az eddigi segítséged.apró dolgokon ne akadjon fenn a lelki világod.

Pécsről jön-e vki?
Nem biztos h a Freedomos pajti jön, bár nagyon remélem, de nem akarok egyedül 4 órát buszozni. FÉÉÉLEEEEK!

Big Man":3rafw81g mondta:
A jelentkezőket létszámát mikor lehet tudni, mert jelenleg nem túl sokan vagyunk regisztrálva.?!
Pl.: egyedül leszek bandita???

Spayx bandita jelentkezik :D

Hali!

Székesfehérvár irányából Dunaújvároson keresztül jövök pénteken késő délután. Van még 3 hely az ótóban, ha valakit érdekel írjon rám és ledumáljuk. mail és msn: lobster 'kukuc' frímél.hu

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul