Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Sziasztok!

Rókának lett internetje, szóval most kezdjük feltölteni. Eddig sajnos csak 17 jelentkező van. :(

Artyom, én nem tudok semmiféle karakterlapról.

A képről. Felismerhető, arcképes képet szeretnénk kapni, legalább 220*180 pixel méretben. Erről emailt is fogtok kapni nemsokára. Legalább mi, akik együtt játszanak, fel tudjuk ismerni egymást.

Üdv!
B

Nem kell félni attól hogy kevesen leszünk úgy is lehet jót játszani, volt már rá számtalanszor példa.

Azért 17-nél többen leszünk. Így viszont lehet h tömörül a HQ, mint Yanov állomásnál.
Loner, Freedome és Duty 1 helyen, békében. De szép lenne <3

Berkut, az én legendám nem engedi az arcképeket :D
Boba Fett se veszi le a sisakját :D Eastwood se köpi ki a szivart :D
Kérlek azt tedd be, amit linkeltem itt lejjebb.
file.php

Engem így lehet felismerni legjobban btw.

Karakter lapnak arra gondolt, h amikor résztvevőknél frakcióban névre kattintassz, ott pár információt jó lenne megjeleníteni az emberekről. 2 mondatos önismertető, meg pl fegyverkombó. Lenne értelme.

Hamarosan elkezdem megalkotni a STALKER adatbázist, ahol először magyar, majd akár világ más részéről gyűjti a STALKER LARP játékosokat, h legyen egy jó adatlapjuk bárhova is kell éppen :P

Fegyver kombinációk!
Arra én is kíváncsi lennék, pl.: én pisztoly nélkül egy lépést sem teszek a többi fegyvert pedig mindig a pálya sajátosságai határozzák meg.

Big man, akkor neked Shotgun only camping lesz :D

Mivel másodlagos fegyverekkel kezdünk, mindenkinél jó ha van.
Akinek nincs, vagy kerítünk, vagy kerít magának előtte/játékon belül, vagy... megpróbál fegyver nélkül túlélni.

Kiküldtem az eddig regisztráltaknak egy mailt, hogy kérnék mindenkitől egy legalább 220×180-as képet magáról, hogy meg tudjam csinálni a weblapi lapját ^^

köszönöm!

Yeti... és még van képed?!

Am csak nyugodtan, bátran lehet küldeni magatokról a felismerhető legalább 220×180-as képeket és minél előbb elbírálásra kerülnek ezek, akit nem kedvelek annak beleszerkesztek pár dolgot a fotójába, de majd kijavítom talán később. :)

Püspök, szeretnék még hozzácsapni egy Duty-s felvarrót a rendelésemhez. Köszi!

Róka, ment a mail...

És a kérdésözön:
A loner Stalker-nek szabad a táborban taktikai hátizsákkal a hátán rohangálni?
Pormaszkot nem tudtam szerezni sajnos, gázmaszkot meg inkább hagyom...
AirSoft maszk/védőszemcsi csősál párosítással mehet-e a buksimra?

Köszönöm!

Kész lett a shoti is kedves Dante, tegnap este tesztelgettem munka után és még most is vigyorgok annyira tetszik a pontossága.
Ha valakinek kell fegyver annak tudok kölcsönözni 3 db 3 lövetű shotit, és eg JG AK Beta-t. Beta-t már az egyesületi társam elkérte!

A Shotidat kipróbálnám majd, de nem játszanék vele.
BTW Köszönjük a felajánlásodat, nagyon kedves! Hozd őket, szerintem kelleni fog!:)
pmroovka_partizan_woalka_04.jpg

Gyerekek, nálam eltűntek a jelentkezők az oldalról...
Csak az van meg, amit demónak beraktatok.
(Püsi, Berkut, Róka)

Hali!

Dante, pedig ott vannak a jelentkezők.

Viktor, hozz mezei gázmaszkot, aztán majd megoldjuk. Max nem veszed fel, csak a nyakadba akasztod. A lényeg úgyis az, hogy jelölni tudjuk valamivel a fejlesztést, meg a védőfelszerelést. A maszkot hozd, mert az arcvédelem az hasznos dolog. :)

Püspök, légyszíves szólj az ismerőseidnek a reg miatt.

Köszönöm!

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul