Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy tudna-e valaki nekem fegyvert adni? Ha kell akkor fizetnék is érte!!

Várlak skype-on kedves namec
gaborborsos néven.
fegyót kerítünk.
biktop.:volánbusszal kiskunhalasig..ott felveszünk.péntek délután.
y3ti:
több olyan jelentkező van aki nem regisztrált még.tegnap csörgött rám a teljes földvári stalker raj.eddig úgy tűnik jönnek.szentkirályon már bizonyítottak..az kb 5 fő looner.kecskemét big man-ékon kívül 5 fő

Püspök : Értem. Köszöntem.

Más de fontos : Sokak jelezték hogy a regisztrációs ablak böszme nagy fehérséget mutat. Mi lehet a probléma forrása?

Y3ti":1s1sl0ib mondta:
Más de fontos : Sokak jelezték hogy a regisztrációs ablak böszme nagy fehérséget mutat. Mi lehet a probléma forrása?

Cache/Cookie. Törölni kell őket, és utána jó lesz.
Safari pl URL-re is törli, de ha az egészet törlitek, a megjegyzett jelszavakat is elfelejti a böngésző, szóval ennek tudtában csináljátok.

Stalkerek!
Kis PR.
<object width="640" height="390"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/nZuxt3pg1aY?version=3&amp;hl=hu_HU&amp;rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/nZuxt3pg1aY?version=3&amp;hl=hu_HU&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="390" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Továbbá én sem jelenek meg az idei táboron saját és egyéb emberek együttes indokai miatt (az illetők tudják miért is) Sajnálom és majd megszakad a szívem, hogy ki kell hagynom egy ekkora eseményt de életemre esküszöm hogy a 2012es táboron ott leszek bárhol is legyen MO-n belül. Mert azt kihagyni stalker ellenes bűn!
Tehát jó játékot kívánok a résztvevőknek, és várom a képeket :D

Áhh, sajnos én se tudok menni, mert Németországba kell menjek :( Most tudtam meg, bocsi srácok, de a legközelebbi táborra, ami lesz remélem, arra már teljes felszereléssel és lelkesedéssel megyek. (besz@rt az aksi töltőm)

Hali!

Már nézegetem, hogy kik regisztráltak, de a jelentkezők listájának frissítésére csak pár nap mulva kerül sor ugyanis a Herr Fox site manager úr most épp offline van.

Sajnálom srácok, hogy nem tudtok jönni. Majd legközelebb. (Én már most tudok egy legközelebbet, de hát előbb ezen legyünk túl.)

Dante: Kösz a videót, de mielőtt akármit is csinálsz a Mi (vagyis a szervezők nevében), légyszíves előtte egyeztess velünk róla. Egyébként szép munka, köszönjük.

Szép estét!
B

Meglepetésnek szántam.

Gondoltam csinálok valami ilyesmit, miközben *cenzúrátva*-eztem a Mass Effect 1-et.
Ez nem hivatalos valami, csak egy frankó szám, és kis lelkesítő.

Mi az az indok amiért páran nem jönnek?...
Nem harapok.

Dantenak : Az aksi töltőmben kifolyt az aksi, így mindkettő tönkrement, Németországba kell menjek 2 hétre családi okok miatt, amiről inkább itt nem írok. :( De ti szórakozzatok jól, képeket várjuk !

AKksit adhatunk, de a Németektől nem tudunk megmenteni. Ahoz a vörös sereg kell :D
Lélekben legyél velünk, Stalker!

Valaki ezért, valaki azért nem jön...ennyi..magán ügy..leszünk ahányan leszünk és kész.

Én már visszafele számolok , valaki már össze is pakolt, valaki már el is indult, mert nem találjuk. :)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul