Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Berkut. Ez a tábor a New World után lesz?
Merthogy NW-re konkrét, elég durva leírással készültem, amin az utolsókat állítgatjuk.
Meg egy rakás kisebb kellékkel.

Weboldalt tudok összedobni, ha szükséges.

A weblap egy nagyon egyszerű táblázatrendszerű statikus html lesz letisztult felülettel és egyszerű grafikai elemekkel, szóval információk lesznek kint rajta (:

1. oszlop:neved
2.hunnét gyüssz
3,méé gyüssz
4,mé nem mész inkább haza
5,hamá itt vagy akkó maraggyá
6,hoztá e piát
7,mé nem hoztá
8,jobban sprintelsz e mint a juhász pulija
9,...
fogatlan
(TROLLface)

Bazzeg, megvan honnét jött nekem ez a stílus... :lol:

Mikó szerveztek errefele zsámbékra efele játékot?

Thoma: Csak egy megfelelő terep kell, onnantóól már szervezem is, több napos mókával.
Nézegetem néha az eladó telkeket, de ami megfelelne, az iszonyat drága...

Dante: NW-n azért nem pörgök, mert egy, a táborhoz csak annyi köze van hogy ugyan az a témája, de sem nem előzménye/folytatása/alternatív csillámpóni feldolgozása/stb. És kettő, a nyaram úgy el van b.szva, amennyire csak lehet és összvissz 3 játékra fogok tudni elmenni, a tábort is beleértve.
Egyébként már az utolsókat simítjuk, és tényleg azon vagyunk, hogy lehetőleg napokon belül olvashassátok a honlapot, ami igenis nagyon prő.
Épp csak a magánéletem romjaiból próbálok pár, még használható törmeléket kikotorni, de sajnos nem sok sikerrel, és így nehéz.

MW-nek is van fejleménye, legalábbis úgy tervezzük, hogy lesz. Minden játék egy lapáttal rárak az előzőre, a dolgok ott folytatódnak, ahol abbahagytuk. Ehez még a "Faction Wars" is hozzájön, amivel talán a frakció erőket tudjuk befolyásolni. Pl ha Freedome nyert, akkor plusz fő lehet freedome a táborokban.

De remélem eljössz oda is.
Én a te szervezésed alattiba is elmegyek mindenképp, ha még aug. 28 előtt lesz.

Mellékesen a kidolgozott leírást nektek is felajánlom, mert mindenképp hasznos.

A tábor aug. 19-20-21. Ebből 2 nap az aktív játék, a 19 az érkezésre van szánva. Ha 20án hajnalban érkezel, nekem az sem baj, de az szombat, és sokkal rosszabb a közlekedés. A lényeg, hogy kezdésre legyél ott.

Nem tudom megígérni hogy elmegyek, attól függ hogy mit hoz az élet.
A leírást max Yetinek ajánld fel, mert jövőre ő csinálja. A meglévőbe pedig nem piszkálok bele. De azért köszi. :)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul