Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
az hogy ebben a topicban a tázlári tábor dolgait beszéljük át. és itt ezeket a dolgokat komolyan veszik az üzemeltetők.Amit minden regisztráló elolvas mert nagybetűvel van kiemelve.a stalkler larp rendezvényes topic direkt ezért lett nyitva.

Én a helyedben írtam volna pm-et Viktornak és közöltem volna vele ,hogy egy másik topicba beszéljük meg..

Igen. Ahogy a Solti játékot is meg lehetett hirdetni külön topicban , úgy ezt is, légyszíves.

Neo: Olvass vissza, és várj türelemmel, ezt tesszük mi is....:)

The Ras":46mphkt4 mondta:
Én a helyedben írtam volna pm-et Viktornak és közöltem volna vele ,hogy egy másik topicba beszéljük meg..

Szerintem nézz magadba és olvass vissza hozzászólásokat mielőtt OFF!!

Soha sem szerettem az" olvass vissza" válaszokat.1x elkövettem azt a botorságot hogy 127 oldalt végigolvastam 1 adott airsoftos témában.Az jött ki hogy átlag 10 oldalanként ugyanazt a kérdést teszik fel a kedves fórumozók.Ennek érdekében bevezettek olyan fórummotorokat ahol rá lehet keresni 1-1 témára.Ez itt sincs másként.De hogy segítségedre legyek..A rendezvényünk a tázlári ládahomoki lőtéren lessz tartva,2011 augusztus 19-étől 21-éig.Kiirás,jelentkezési oldal hamarosan.

Én csak arra próbáltam rámutatni a kedves NEO kollégának, hogy mielőtt OFF !!
Nézen magába, mert egyenlőre Spartan autista szintjén van!

Lassan te is oda süllyedsz!

Tibi meg a fiam lehetne! (a sajátom 1991.11.17-én született)

Kösz püspök ! A többieknek pedig : mi van, miért kell ennyire felháborodni ? Attól még hogy ti itt szócsatát vívtok és én felmertem tenni egy kérdést a témával kapcsolatban, nem kéne egyből nekem rontani !(tisztelet a kivételnek)

Big Man: nem értem mire föl van ekkora arcod, itt a fórumon nem egy ember van aki hasonló korú/ gyermeke van, és mégsem szál el magától. A szabályok meg azért vannak,hogy be kell őket tartani, gondolom elolvastad és megértetted őket mikor regisztráltál. Szerintem mindenki jobban szereti a békességet, mint egész nap az anyázást hallgatni.

Kedves jim67, köszi a minősítést, valóban nagy az arcom, én már csak ilyen vagyok.
Anyázni meg nem szoktam.
Az, hogy pedig ki-kinek esett neki azt pedig még is csak megnézném.
Kiírtam egy játékot és az első 5 hsz. OFF volt!!!!!
Miért is?

big man... azért off mert amit írtál az is off.... NEM a témához illik...
stalker tábor 2011: azzal a témával kapcsolatos arra a játékra vonatkozó összes információ jelentkezők stb...
ha más tesznek hozzá pl bableves receptje vodkával már az is off... de még az is ha egy hasonló játékot hirdetsz... mert ez a topik ennek a stalker tábornak van megnyitva... lett külön Larp topik nyitva a többi ilyesminek...
Ne szívd mellre, de fórumba nem igazán tudsz alkalmazkodni... de terepen halálos vagy az tény...

No ez mind off volt... és ami nem off:

Püspök, biztos a augusztus közepei határidő?

Ez a topik lett szét OFF-olva, miért is OFF? Mi nem illik a témához?

S.T.A.L.K.E.R. 2011-07-15-16-17 Paintball pálya Kecskemét

[mod]Állítsál a modorodon,ez nem az a fórum ahol ezt elfogadják! Most kapsz egy warn-t de következőre repülsz !
-Domesz [/mod]

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul