Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Déli régióból egymagam és természetesen Loner. A tábor idején lesz 1éve, hogy elindult airsoftos pályafutásom de amit szeret az ember csinálni azt könnyen tanulja és tanítja magát szóval a lehető legjobb formám fogom nyújtani természetesen teljes lojalitással a játék fele.
Yeti: 2012es stalker tábor helyszíne: Ott találkozunk! :D

IDPA? Hmmm... utánanézek!
Nátha megvan!

Nagyon szeretnék gyünni a táborba, bár nem lesz óccsó. Loner Stalker, kezdetnek, azán majd kötelezem magam a szabadságra és katonásan fogok f0sztogatni mindent... :D xDDDDD
Hamár emlegettétek a déli régiót:
remélem egy autónyi stalker társaságában jövök, de a többiek nem annyira biztosak ebben mint én.

Szép volt a mai napom és egyben megrázó is. Az utolsó alkalommal játszhattam, gyakorolhattam kedvenc CQB pályánkon a Kill House-ban. Szombaton sajnos el kell bontani, de az utolsó élményem az, hogy 6 hivatásos rendőrt győztem le és ez nagyon jó érzés volt. fogatlan

Bl/lKTOP":28lmfl4x mondta:

Hamár emlegettétek a déli régiót:
remélem egy autónyi stalker társaságában jövök, de a többiek nem annyira biztosak ebben mint én.

Déli régióból honnan?

Most Pécsen tartózkodom, de psssssssszzzzzzzzt! Ez titok. XD
TYŰ IDPA! Nézők jöhetnek?
Ha igen kikukkantok.

De nem szeretem az olyan oldalakat, ahol regelni kell már az olvasgatásér is! :D

Annak akit érint:

Jövök(ünk) IDPA-ra, nézőnek és/vagy bámészkodónak.
Szívesen beszélgetnék a megjelenő fórumozókkal.
Hogy megísmerjetek előre vetítem hogy Stalkerkámzsában leszek (esetleg egyéb Stalker szerkóban).

Viktor!
Megtisztelő volt, hogy kijöttél ma az I.D.P.A. minősítő versenyre!
A Stalker öltözeted pedig irányadó lehet mindenki számára.
Nekem egy percig sem hagyott kétséget kivel is állok szemben.
Ezt hívják úgy, hogy tökéletes.
Csak így tovább!

Tyű, köszi, Big Man!
Azér az nem volt Stalker öltözet... :oops:
A táborra rendesen kiöltözök majd.
Maszkba meg a többibe így is, úgy is izzadni fogok sajna.
A verseny eredményét honnan tudhatom meg?

[mod]Hányszor kell még elmondani, hogy jelöld a megfelelő színnel az off-olást? fal1 [/mod]
A maszk viselete csak a kijelölt helyeken lesz kötelező, nem egész nap!
K.A.S.E.hu

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul