Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Big Man játékostárs az általa alkalmazott harcmodor minősége,a találékonysága többek között tette alkalmassá arra hogy ezt a szerepet ő kaphatja.
Dante pedig jól alkalmazkodik,jól bele tudja élni magát szerepébe,Semmitől nem riad vissza a céljai elérése érdekében.Példás szinészi teljesítménye.Viszont szabályértelmezése kissé egyedi amitől kicsit több figyelmet igényel.

Szóval Big Man : Nesztek, ki kér még, háhááá !!
Na és Dante mit értelmezett rosszul, én olyat hallottam hogy frakció váltogatás volt nála( csak hallottam)?

Akkor most kötözködöm 1 kicsit.
A "PAFE" valóban rövidebb mint a "Pannónia Fesztivál 2011 (június 9. - június 13.)", de a "jún. 13 után" pont jó.

Köszönöm.

Vasárnap Pécs I.D.P.A. verseny, már nagyon várom!
Rengeteget készülök rá és a táborban is hasznát fogom venni a rengeteg gyakorlásnak.
Remélem ti is készültök stalkerek rendesen, ne okozatok csalódást, legyetek profik és jól képzett nemes ellenfelek!

Én csak a 12-es re megyek majd (ha lesz és remélem, hogy lesz) és ugyan a SZABADSÁG a kedvencem, de szerintem először független leszek! :)

Megyek! -> Loner (Keleti régióból köbö + 6 fõ szintén )

Részemrõl : A táborra felkészülés folyamatos, bár azt kell hogy mondjam már rutinos vagyok benne. :) Másfelõl airsoft részén szentem nem lesz gond (6-év tapasztalat).

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul