Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Felhívjuk kedves olvasóink és a honlapra várakozók figyelmét, hogy a Rókától, a STALKER Tábor 2011 oldalára közlekedő Chernobyl IC weblap, belföldi sugárszennyezés és információ elhallgatás miatt, határozatlan ideig késik! A jegyeket nem áll módunkban visszafizetni!

Szóval: a weblap kész, a szöveges tartalomra várok ami aminek a megjelenítése amúgy a weblap rendeltetési célja, szóval van weblap, szép meg minden, csak épp üres : D

UI.: egy weblap attól mert még üres és nem jelenít meg általad használható információt még nem azt jelenti, hogy maga a weblap nincs megírva, aki nem így látja az merjen bejönni a bárba, szíves örömest látom.

Hát nem is oly régen találtam....imádkozó zombi...csak azért rakom be mert nagyon hasonlít valakire.
ssyetidsad3t43.jpg

Nah jójó...magyarázat következik. Nem akarok buli gyilkos lenni, de mivel ki tudja még elõre kik és milyen kaliberû emberek jönnek még, akik azért erõsen ittas állapotban zavarhatnak másokat, kárt tehetnek magukban és másokban, ennek elkerülése végett, egy esetleges segédeszköz. De ez csak egy kérdés volt.

A legnagyobb mértékben támogatom a szondáztatást mert mondjuk jómagam a lehető legnagyobb mértékben megvetem az alkoholt és annak bármilyen mértékben való befolyásoltsága alatt lévő személyeket

mennyééé má... tavaly tett valaki kárt másokban? esetleg magában? a röhejen kívül?
inni amugy lehet, de nem kell szárazra inni a vodkás üveget... szerintem még 18 ember közt 1 üveg vodka elfogy úgy hogy nem rúg be senki... csak megadja a hangulatot... nem azt mondtam hogy ivászattal teljen a tábor, de ez is vele járó dolog volna, mert hát nézzük csak mit is találunk leggyakrabban egy stalker hátizsákjában a kilövése után leggyakrabban: pénzt lőszert kaját Vodkát!
ők sem alkoholisták, leszámítva a szerelőket, de nem vetik meg a piát mértékkel...
és nem azt mondom hogy mindenkinek inni kell, aki akarna aki szeretne persze erősen javasolt a mértékletesség...

a rendezvény aktív ideje alatt tilos az alkoholfogyasztás.. tegyük már túl magunkat azon hogy ez nem a szokványos hétvégi fekvehányok party..nem érdekel mennyit bírsz,ide nem hiányzik a szesz..ha ezt nem tudod felfogni ne gyere..úgyis hoz valaki,úgyis előkerül,úgyis végig lessz kínálva mindenki az esti tábortűznél..de direkt ezen lovagolni.. fejezzétek már be.
A feltételezést pedig kikérem magamnak.
Akárhány tázlári kintalvóson vettem részt nem kellett hozzá szesz hogy jól érezzem magam..1 dolog kellett hozzá.Jó társaság.és az lessz..

Scare: ez nem a tavalyi "vagyunk tizennyolcan és azért régóta ismerjük egymást ahhoz, hogy tudjuk, hogy nem lesz baj". Ráadásul tavaly is volt egy delikvens, aki kifeküdt. Ez itt nem annak a helye, az pedig, hogy mi kerül elő egy stalker hátizsákjából... konkrétan lesz@rom. Ők a Zónában élnek és nap mint nap a halállal néznek szembe. Te meg játszani jössz, ahol beleéled magadat, de alapvetően biztonságos körülmények között vagy. Ha valami történik, akkor nem téged hív magához a Monolith, hanem engem a Rendőrség. Abból meg köszönöm, bőven elég a közúti ellenőrzés.

Egyébként meg a szervezővel nem illik kötözködni, mert ő az Atyaúristen.

Téma zárásként : Csak felvetettem. Mert miért ne.
Most szólok: Én viszek vodkás üveget szigorúan vízzel teli. Beadom Rókának a Bárba és mehet a LARP. :)

Részemrõl is támogatom hogy zárjuk le a vitát.

Szerk: Monolitot vinni szabad?

hát nem is az atyaúristen de legalábbis a püspöke:-D
hogyne lehet monolithot hozni.. hová teszel a fordba 5 méter magas gránittömböt???

monolit : Tudtommal nem gránitból van. :)

Berkut : Emlékszel 2009-es elsõ Stalker Campre? Nah akkor volt egy ilyen le jegyzett megmozdulásom:
Autózunk valahol Balaton északi oldalán , kocsiban bent , tábla olvas:
Yeti: "-Nézd már monolit bánya."
Kicsit közlebb érve Berkut: "- Nem Yeti ez egy dolomit bánya."

Yeti: erre a sztorira nem is emlékszem. :D

Egyébként a monolitot komolyan gondoltad?
Szonda jöhet.

Berkut : Pedig 2009-e táborban készült egy aranyköpéses lap...azon szerepel. :) A monolit meg azért nem tudom..nincs hozzá szarkofág meg minden. Szonda meg max 3-at tudok szerezni.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul