Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Hozhattok hangszert, de ugyanúgy, ahogy mindenért, ezért is az vállal felelősséget, aki HOZZA. A pihenési időket keményen be fogjuk tartani, mert szükségetek lesz rá, akár hiszitek akár nem. Aki meg nem bír aludni, annak ki lesz osztva az éjjeli őrség, nehogy Püsi kék barátja megmolesztálja a Yetit. :D Nekik pedig tiszteletben kell tartani, hogy a többiek alszanak, tehát semmi duhajkodás.

Figyelni fogok! :P

Kottákat majd passzolok mert van valahol pár. Guitar Pro 4 kell hozzá.

tavalyi monolitos Y3ti : Az csak halkan megjegyzem hogy jó pár ember miatt keltett kimennem, mert gyûlölöm ha valaki horkol. De itt egy egész kórus kánonba zengett. Arról én nem tehetek hogy voltak elég beteg emberek hogy ott, ilyen körülmények között élték ki beteges perverzitásukat. Én meg arról nem tehetek hogy a monolit szólított.
zorromsnzorrillito24.gif

Igen, erről én tehetek, legutóbb sajna sokkal nagyobb haluvíz adagot terítettem Szoboszlón, mint amit elbírt a kliensek szervezete. :D

bocs, Y3ti... tudom hogy horkoltam, de a kemény kőpadlót még csak csak elviseli a szervezetem de a szúnyogok ellen csak így tudtam védekezni... Szuperszonikus támadással :DDD

de azzal vigasztalom magam hogy nem egyedül... és legalább nem beszéltem álmomban mint itt egyesek ugye??? lol2 pattog1

De Y3ti azt ne mond hogy annyi vodka hatására is nem tudtál aludni nyugodtan, hanem neki kezdtél monolit módra imádkozni:D képek is vannak a nem tom ki telefonján...

Ami a tábort illet... Berkut mennyi is lesz a visszaálló idő? :?:

Tudom hogy ez már unalmas, vagy inkább bosszantó, és a moderátoroknak viszket az ujjuk a " banned pvtneo " gomb fölött, de megkérdezném hogy a honlap kb. nagyjából mikor lesz kész ?

Rosszul kérded pvtneo...
Róka?Honlap?

Volt ma 1 majd egész napos játék a pályán..Frankó dimbidombik,kevés igazán sűrű erdős rész,azok is kissebb mezőkkel tagoltan..stalkerra igen jó lessz..de majd madárijesztő is elmondja a véleményét..ő is volt..

Ad1. : 1 darab szúnyogot sem találtam , láttam ott, csak legyeket. Azok meg éjszaka alszanak.

Ad2. : Akkor, az nap egy korty vodkát nem ittam. Utcsó este ittam. Pont.

Ad3. : "A haluvíz koncentrációja Szoboszló légterében minimális" Berkut ne hazudjá!

Huh, visszaállási idő, ha jól emlékszem, 20 perc körül. De hogy pontosan mennyi, azt most nem tudom. De ez nem 20 perc kussolva seggen ülés lesz, hanem játszhatsz alatta, csak a visszállót nem hagyhatod el. Tehát a katonák bemehetnek dumálni, üzletelni, fejleszteni a tudóshoz, a stalkerek a freedomhoz vagy a csaposhoz, stb stb... plusz ugye elvégzitek az ügyes bajos dolgaitokat, tehát nem fogtok unatkozni. :)

Szerk: lehet ám, hogy 30 perc...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul