Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Yeti, az a fő probléma, hogy nekem az egyetem a hét első felében egész napos tevékenység. Múlt héten pedig simán becsúsztattak egy olyat, hogy a hét második felében, szombatot is beleértve reggel 8tól este 7ig kellett tréningen lenni. Tehát így, ha kiszámolod, akkor 10 napból 9et nonstop benn töltök a városban. :( Most javulni fognak a dolgok szerencsére, de a mult hét eléggé ledobta a szíjat mindenkinél.

Hogy lehet ennyit egyetemre járni (vagy bármien iskolába), hogy lehet ennyit tanulni???
Ezt sose értettem, sehogyse veszi be az agyam.
Lehet h többet kéne tanulnom... :D

Bl/lKTOP":1y7nxs8w mondta:
Hogy lehet ennyit egyetemre járni (vagy bármien iskolába), hogy lehet ennyit tanulni???
Meglesz neki a haszna, ha elvégzem. Egyébként meg nem árt tanulni. Voltak páran, akik azt hitték, hogy az egyetem az csak lazaság. Ők kibuktak az első félév végén. :)

Berkut:
És voltak páran akik aszitték h az egyetem zseniknek való...
...ééés igazuk lett. :D :cry:

realista..láttam már karón varjút..ugyanis sokan a nem megszokott fizikai terhelésnek lesznek kitéve,amit az adrenalin, a játék heve nem fog velük azonnal éreztetni..nem mindenki szokott teljesítménytúrázni,ill. nagy kitartást igénylő fizikai munkát végezni.Lessz közöttünk olyanok is persze de nem ez az álltalános..

"Nem bírja témához" : Részemrõl csak annyit hogy aki este legény..az legyen nappal is. Meg ha valaki fáradt vagy valami akkor elmegy aludni. Mondjuk egyrészt jogos hogy sokan lesznek akik kifognak már elsõ napon merülni. Szíjjel hajtják magukat (meg a hájkepjüket XD ). De az is sokat dobna ha valaki gitárral ott ülne egy tábortûznél és gitározna jól ismert dallamokat. De am felesleges ezen most vitázni. A szervezõ(k) döntései(t) kell szem elõtt tartani. Ámen!

persze hogy jöhet a gitár hiszen ez is nagy eleme ennek az életérzésnek..meghát a sztorizások..

persze.. miért ne.. most jelentkezett be 1hard metal zenekar is..asszem átkereszteljük a tábort zenei fesztivállá:-D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul