Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Yeti: Ha így fogod tolni, akkor a Zónaisten megbüntet és seggber@k eksztracsípős üvegszilánkos édesannával. :D

A honlapot nem fogjuk megosztani, amíg nincs kész teljesen. Kb a "lehet gombokat nyomkodni" szinten van, sok meló van még vele. Ez magába foglalja a kinézet feltöltését, optimalizálást Internet Explorerre, Firefoxra, Isten tudja mire. Ráadásul vannak dolgok, amik még papíron sincsenek meg, pl a tervezett relikviák listája. A regisztrációs modul meg egy kaland, erről Róka tudna áradozni. :D

Kitudtam harcolni, hogy feltudjam nektek tölteni egy korábbi weblaptervezetet. Szóval így nézett volna ki hogyha elfogadjuk a költségvetési tervezetet és a regisztrációs díj 5k lett volna :D Most akkor mennyi is lesz? :D 2 forint 20 fillér? :D Szóval majd mire fogtok számítani? XD

1_original.png

Honlap : Jó van máá. Csak kérdeztem mert már unásig ismétlem azokat a minimál infokat amiket tudok. De mivel láthatatlan pillangószárnyakat dobálok a pónilovaknak , ezért azok nem hiszik el hogy lepke szárny. Remélem érthetõ a hasonlatom. :D

Honlap 2: Most akkor mivan? Ez a dizájn? Ez szentem jó. Külön tárhely? Hááát. Igazából szentem egy atw vagy uw esetleg extra is elég neki. Szerintem.

Róka : Mire lenne szükséged?

Berkut : Drága tezsvír! Én csak mint fent említettem nem tudok mihez nyúlni , csak a szavamhoz, csak sajnos az ilyen ûberkockastalkervagyokésacubantolom emberek habzó szájjal néznek rám a vérbe úszó szemeikkel és abszolúte tököm is ki van már vélük. Röviden. Am meg szerintem velem van a legkevesebb baj. :P :) Amúgy is nem sokára prózium függõ leszel velünk. X)

Ras : Nem nem veszem magamra...( ezek után megyek féjszbukra és töröllek ismerõseim közül , és höri hari hárákiri meg minden XD ) Nah de a képeket kérlek tényleg küld majd el. Mert rémlik valami ijesztõs csajos , meg hugyuzós de mintha több kép is készült volna. :P

szerk.: Róka koma eza screenshot nagyon be van ám állítva. :)

Honlap: pár nap és elvileg lesz, nem rajtam múlik XD

Honlap 2: Igen, ez a dizájn ^^ lesz majd domain név valamikor ha minden igaz :D csak hát az pénz és még nem kaptam fizetést :D

Yeti: küldök majd PÜ-t ha hazaérek :D

Yeti: alap :D gondoltam szépen néz ki ha az Off. Stalker oldalt is nézem Arckönyvön (:

Pajtik, én azt csinálnám a helyetekben: felrakni a 80%-ig kész honlapot, és odaírnám: további info később.
Hánemecceű???
Csak 1 ötlet.

Üdv Stalkerek!

Kialakítottunk egy Hírlevél opciót. Ezen keresztül értesítünk benneteket a fontosabb változtatásokról (pl. ha kész a weblap). A hírlevélre úgy tudsz feliratkozni, hogy a salkertabor [kukac] gmail.com e-mail címre küldesz egy 'Hírlevél' témájú levelet, melynek az üzenetében leírod, hogy szeretnéd kapni a hírlevelet.

Püspök írta!

Az semmi..én már a rendezvény utáni összegzést írom és a videó részletek vágását végzem.

MIKOR LESZ KÉSZ A MOZI? Már kikészítették az Oscart! taps1 taps1 taps1 taps1

Bocsi, nem írok semmit, a filmről (medvebőr...).
Na... jó...
REMÉLEM: hamarosan kezdjük.

Sziasztok.
Leendő játékostársként üdvözlök mindenkit. Személy szerint Püspök invitált ide, némi larptechnikai segéderőként fogom szolgálni a játékot :)

Tárhely témában tudok segíteni (írjatok pm-et ha érdekel). Van hely, és bármilyen .larp.hu végű aldomaint is bejegyezhetünk. Ha kell akár holnapra menne minden.

Később írok többet is, egyelőre csak beköszöntem.
Aloha!

ui: ofkórz ingyen a tárhely és a domain.

Egész jó ajánlat képen egész jól néz ki én is megrendeltem:D

Lobster: Üdv köreinkben és köszi a segítséget!. :)

Domesz: Jól néz ki. Ha szellőzik is némileg, akkor tuti találat. Lehet én is rendelek egyet, csak azért hogy majd egyszer, én is a Szolgálatot erősíthessem. :wink:

Bocsánat! Elnézést! Sajnálom! De muszáj megkérdeznem mert már rojtosra beszélem a számat a sok felvilágosítástól. Szóval, honlappal mizujság van?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul