Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Controller, Bloodsucker, Snork és Tudós szerepkörökhöz nem kell fegyver. Csaposhoz sem, de az már foglalt.

És mindenkivel lenne egy csövi akit maga mögé hajíthat ha jön egy vérszopó, hogy lekösse míg a stalker elrohan :D

Ez privát poén, hosszú történet, és már én magam sem emlékszem rá, meg a Yeti sem. UGYEEE?! :D

Igen lesz tárhely, arra várunk hogy megérkezzen. Róka szerint most nem lehet semmit sem csinálni csak várni.

Bandita frakció betelt.

Berkut : Nem azért hogy kötekedjek csak van pár kérdésem, inkább küldök PM-et de mondjuk jva részük közérdekû lenne.

Am bandita frakció...mi van??? Vagy én vagyok hülye de eddig úgy volt hogy nem lesz.

Kérném azokat az embereket, akik a Freedom oldalán lesznek, írják le, hogy milyen terepruhában fognak jönni. Némi szigorításra szorulna a Freedom dresscode, de nem akarok olyat kihúzni a listáról, amibe esetleg már több ezret beleölt valaki.

Yeti: lehet. A stalkerek nem rendezett frakció, ezért nincs kijelölt fővezér. A kis 2-3 fős stalker csapatok önállóan tevékenykednek, egymás irányába semlegesek. Ha úgy esik jól, stalker lelőhet stalkert is, bár ezt a többi stalker nem fogja díjazni szerintem.

Berkut, meddig kell leadni a jelentkezést? Még nem biztos h kikhez csatlakozok (vagy Freedom vagy Stalkerek) és az összes rucim sincs még meg.

Bl/lKTOP: Minnél előbb, de türelem... az utolsókat hegesztjük a kiíráson ami alapján el tudtok indulni.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul