Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Még csak elméleti síkon foglalkozok a dologgal, de megkérdezem. Mi a Duty egyenruha szabványa ? Fegyverem nagyon kétséges, hogy lenne. Van lehetőség bérelni ? Mi a jelentkezési határidő ? Vas megyéből megy valaki ? :D

DOLG :D

Majd adok tippeket Nabu, van pár jó ötletem, DOLGozunk az ügyön! :wink:

Ugyan már szálljatok le egymásról. Dolg vs. Freedom bla bla bla ha anniyra szívni akarjátok egymás vérét akkor ott az ennek létrehozott szoba. Többet nem akarok itt erről olvasni, köszönöm.
Más: eddig én is abban a tudatban voltam, hogy Duty, Freedom és Stalker frakciók lesznek, jó tudósok, csapos és zombik más tészta. De akkor szögezzük már le, hogy mi lesz a tisztánlátás végett. Ha ez még a későbbiekben változhat akkor nem legyen tényként közölve. Csak jó lenne tudnom. MOnjuk én úgy is semleges Stalker szeretnék lenni, vagy legalább is úgy kezdeni de ez változhat persze rendezői kérésre. Arra viszont kíváncsi vagyok mikor lesz kész az oldal amin lehet regelni és, hogy lesz e megint ilyen kis intro videó mint tavaly. Nagyon szívesen segítenék az elkészítésében. :)

Nem teszek ki ide dresscode-ot és semmi mást, mivel hiába írom ki. Megy az okoskodás, aztán 3 oldallal később már a kutyának sincs kedve kikeresni. Nemsokára kész a honlap, ott majd megtaláltok minden szükséges információt.

szerintem ne írj pirossal , mer a mod nem szereti :)

Viaskodás : Annyit hogy mint írtam Berkut honlapon fent (lesz) van feketén fehéren, ahhoz nincs mit hozzászólni a szervezõ írta le és a szervezõ szava szent és sérthetetlen. :)

Én maradok Stalker frakcióban...ott jól érzem magam. :D

Nyugodtan tedd ki a dresscode-ot, legalább van mihez igazodni kb.
Bár ez Stalker fórum, és azért mindenkinek van egy elképzelése.-

egy szóval sem mondtam hogy nem tudok fegyvert venni... én érdeklődnék hogy mien lehetőségek vannak egy fegyver nélküli játékos számára, lehetőleg stalker frakcióban :D

kedves joeetm

amennyiben életkori határértékekkel,papírokkal,őszinte beleéléssel,ill .játékostársaid teljes tiszteletével tudsz megjelenni a rendezvényen,abban az esetben szívesen kölcsön adom ingyen,a marui p-90-esemet tárakkalakkuval, acog red-dottal.Bátran kijelenthetem hogy az ország legjobb p-90-eséhez lessz szerencséd.full tuning,választható lőtáv,stb..

kedves püspök :)
Köszönöm a felajánálst, és mégegyszer mondom, hogy nem a fegyver hiánya miatt tettem fel a kérdést, hanem érdekelt hogy milyen lehetőségek lehetnek egy fegyver nélküli játékos számára :) meg-hajol meg-hajol

Joe az adrenalinnal fog harcolni és hát fegyver nélkül szerintem, adrenalin mérgezést fog szenvedni. Függőség sincs kizárva. :D:D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul