Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Létszám, és egyéb játékmenetbeli elgondolások miatt, csak ez a három nagy frakció lesz, nem számítva a csapost, tudóst, meg a szörnyeket.

Végre választ kaptam a kérdésemre, köszönöm!

Ez akkor a hadsereg-stalkerek-banditák triót fedi?

nem.. ez a stalker frakciók,banditák párost rejtik.. a stalker frakciók lesznek bolntva..

eddig is voltak..és ma is lett oda jelentkező..igen kellemetlen perceket fog szerezni az illető.. azt garantálom..

skyp-ra gyere.. az msn-em bacis.. a címem:gaborborsos
stalkerek semlegesek.. a feladatok során dől el azok maradnak e,kivel lesznek öribarik kivel ellenségek..

Most akkor lesz a táborban Katonai Stalker csoport ?
Ha igen akkor, dress code: sima erdei terep vagy olive megfelel, és persze teljes arc fedés ?

Nem, én arra utaltam, hogy ha a Duty miatt elkezded a freedome-s barátaimat kergetni, akkor megkergetlek énis :) Merthogy lesz elég gond a banditákkal és a többivel.

Egyáltalán nem fenyegetés volt az.
Azért vicces volt. :))

lessz..csak tudnám minek tagolódjunk..de legyen.. úgyis ugyanazok a feladataik ,ugyanaz a céljuk..

ilyen, vagy ilyesmi mintázatú kellene a katonai stalkereknek ha nem sötétebb színű:

10011736.JPG

mivel kb így néznek ki:
cop_pers_military.jpg

középső:
Stalker_2.jpg

Ha fel nem lelhető. akkor olív lesz értelem szerűen kikerülve a dress code kavarodását.
ehhez egy sisak és full arc védelem, valamint a taktikai mellény ajánlott, és a kötelező közt van.

2. amennyiben véglegesre engedélyezve lészen a frakció, ne jelentkezzetek orrba szájba ide, mert 3-5 fő kell, és 3 már megvan.
másrészt, délután feltöltöm az általam kigondolt történet szálat hogy hogyan kapcsolódna a szerepjátékhoz a katonai stalker csoport. csak egy kis Leírás alapon.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul